reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

setana ja służę kochana pomocą:)Jakby tylko coś się działo pod nieobecność męża a ja nie zacznę się rozpakowywać to możesz na mnie liczyć:) Może chcesz się spotkać teraz znowu skoro mąż Cię znowu opuścił??Może jakiś sklep zaliczymy ponownie:)Nie smutaj się...:-(

A ja już po śniadanku, synek w przedszkolu a ja sobie umyłam włoski i teraz wpadłam zobaczyć co tu naskrobałyście a Wy jak na pchlim targu :szok: Kurna ile postów...

reklama
Dziewczyny, nie wiem co to (na pewno nie poród) ale od godziny ten ból żołądka tak się zintensyfikował, że nie wiem co robić:/ Ciągły tępy ból po środku brzucha na wysokości żołądka. Nigdy czegoś takiego nie miałam... Czy to możliwe, że dziecko się tak ułożyło że uciska? Ale aż tak? Zmieniam pozycję ciała i nic nie pomaga:(

Dziewczyny, nie wiem co to (na pewno nie poród) ale od godziny ten ból żołądka tak się zintensyfikował, że nie wiem co robić:/ Ciągły tępy ból po środku brzucha na wysokości żołądka. Nigdy czegoś takiego nie miałam... Czy to możliwe, że dziecko się tak ułożyło że uciska? Ale aż tak? Zmieniam pozycję ciała i nic nie pomaga:(

Silva, nie wiem, czy to to samo, ale miałam coś podobnego przez 2 dni. Samo przeszło. Nie mam pojęcia, co to było.

silva ja też mialam to ostatnio cały dzień i pisałam tu o tym bo też mnie to niepokoiło.Wydaje mi się ,że mała uciskała mi na żołądek bo tam odczuwałam straszny ból i kłucie.Wieczorem przed samym spaniem dopiero odpuściło także nie martw się myślę ,że to dzidzia Ci figla płata;-)

Silva moja mama mi mówiła, że jak była w ciąży z moim bratem i macica była bardzo wysoko to ją strasznie żołądek bolał, prawie jeśc nie mogła... każdy ruch był dla niej cierpieniem, bo miała tam taki ucisk... I powiedziała, że jak brzuszek się obniżył (u niej tydzień przed porodem) to ból minął... ale męczyła się bardzo bo miała bardzo wysoko brzuszek. Mnie też byl moment że pobolewało ale dużo wczesniej i to były jednodniowe strzały...
A może boboludek sobie giraska wyprostował i wpija w żołądek..?!

witajcie Kochane,
witam się z Wami i zabieram się za czytanie lekturki co od wieczora naskrobałyscie bo znów tego tyle:szok:
zrobiłam sobie cherbatkę z cytrynką i ciasteczko -ostatni kawałeczek otrzymany od kolezanki;-)poczytam i postaram sie odp.
...moja nocka coraz gorsza...zero spania,miednica strasznie kluła...a brzuszek to ja nie wiem,ale za kazdym ruchem i to tylko w nocy boli,napina sie,kłuje...

reklama
Do góry