reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam sie wieczonie...
niedawno wrocilam z grobow. Dzis tylko w gorzowie bylam... do babci nie pojechalismy bo mlody kaszle... bidulek juz go faszeruje domowymi sposobami ;-)

tak pisalam do PW smsa i raport nie doszedl... chyba zly nr podala....
a moze wyjechaly dziewczyny do rodzin??

reklama
Jestem mamą Martynki która teraz skończyła 2lata i 2 miesiące jest bardzo żywym dzieckiem. Jak juz wspomniałam ja też urodze w czerwcu jestem w 10 tygodiu ciąży początek był kiepski dopiero pare dni temu ustompiły mdłości ale nadal jestem strasznie zmeczona a przy córce cieżko odpocząc od samego początku ciąży miałam nieprzyjemne bóle brzucha okazało sie na usg że mam małego krwiaka :(( dostałam leki i za dwa tygodnie ide na kontrole to zobaczymy oczywiscie jestem dobrej mysli i staram sie nie martwic.

Martynka rozumiem Cię w 100%. Moje dziecko ciut młodsze ale też energia roznosi. Mnie od niedawna męcza permanentne mdłości i wymioty i jestem jak z krzyża zdjęta. Boję się pójść z Zonią na plac zabaw w obawie że zwymiotuje . Masakra!

Witajcie wieczorową porą :)

Przez cały dzień nie włączałam komputera, więc musiałam nadrobić kilka stron wiadomości :) Dla mnie przez to przestawianie czasu, jakiś dłuższy dzień się zrobił bo wstaliśmy dosyć wcześnie. W ramach oszczędzania się poszliśmy sobie na spacerek na plac zabaw. Przynajmniej Igor sobie pobiegał i padł wieczorem szybciej :) Plamienie ustępuje na szczęście, czasami tylko na widok jedzenia robi mi się tak dziwnie, ale nie wymiotuje. Jutro zamierzam odpoczywać, nigdzie z domu się nie ruszam.

Martynka witaj :)

Witam dziewczynki o poranku i biegne nadrabiac tekst.
Domyslam sie ze wiekszosc dzis na groby wiec tu cisza pewnie bedzie to zdaze :))

plomien.jpg

Witajcie :)
Jako że nie moge odwiedziec grobow swoich bliskich ,wspominam ich dzis w swoich myslach.

Witamy na forum nową czerwcowke.

reklama
Witajcie,
Dzisiaj taki szczególny dzień wspomnień i zadumy. Zapalam światełko dla naszych Aniołków
[*] i naszych bliskich
[*]
[*]
[*].

Ja też dzisiaj nie będę na grobach najbliższych, byłam w środę. 4 listopada jest pierwsza rocznica śmierci mojej Babci i żal mi, że w tym dniu nie będę mogła tam być. Jazda 100 km w jedną stronę mnie już męczy.
Dziewczyny, które nie mają grobów swoich bliskich tam, gdzie mieszkają, idziecie na "obce" groby? Mąż z synkiem może wybiorą się na Powązki zapalić światełka u ofiar katarstrofy Smoleńskiej.
Spokojnego dnia Wam życzę a tym, którzy wyjechali na groby bliskich, szczęśliwego powrotu.

Do góry