reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Larvunia, progesteron bada się z krwi, ale myślę że jak nie masz żadnych plamień, to powinien być na odpowiedni poziomie. Sio deprecho! :)

Ja niestety mam mdłości, ale mnie dopadły w sumie niedawno, więc pewnie się trochę pomęczę :/ Do tego jest mi słabo i jestem bardzo blada.

Edit:

Misialina, mój D też ze śląska i uwielbia takie obiady. Jak tylko jechaliśmy do jego rodziny to koniecznie musiał być taki zestaw tylko, że z roladkami :)

reklama
hello wszystkim slonecznie:) ja nie chce zapeszac ale tez mdlosci slabsze, tyle ze zmeczona jestem potwornie ale to juz pikus w porownanu z tymi masakrycznymi mdlosciami:) malz z niunia pojechali do kosciola a ja odpoczywam i slucham muzyki i tak mi sie jakos humor poprawil:) pozniej pojade z mala na cmentarz bo tak pieknie jest:)

no to dobrzem czyli nie tylko u mnie mdlości powoli ustępują!!! A zmęczona tez jestem stale. Własnie wróciłam ze sklepu (jakieś 150m) weszłam na pierwsze piętro i normalnie mam zadyszkę. Sił brak!!!

Misialina ja próbuję na twardziela wlewać z siebie wodę by chociaż kwasem nie wymiotować. Dwie godziny temu wypiłam gazowaną i o dziwo od tamtego czasu mdłości te same ale bez wymiotów.MAm nadzieję że to minie bo przy Zosi nie mogę być w takiej kondycji, a we wtorek mój mąż idzie do pracy.

witam wszystkie czerwcowe przyszle mamy trzyma za Was kciuki i życzę szczęśliwych 9 miesięcy i przede wszystkim spokojnych i bezstresowych :)
mama sierpniowa:)

Witam i ja wszystkich niedzielnie...mi tez mdłosci i wymioty przechodza, czuje się niemal rewelacyjnie...mam nadzieje że to dobry znak...rano byliśmy z rodzinka w Kościele, potem na gieldzie a teraz juz jesteśmy po obiadku... potem jadę to tesciowej...
życzę wszystkim milego dzionka:-)

o już troche mdłości zanika.. oby tak dalej :-)

a ja jak rano napisałam to poszłam spać. dopiero wstałam:-D masaakra zmęczona jestem cały czas..

zauważyłyście że pare dziewczyn do nas juz nie zagląda ? ;-)

PW I Shalimar też chyba dawno nie było....

Ostatnia edycja:
No wlasnie. PW, shalimar nie odzywają się chociaz chyba jeszcze parę innych osób było i tez cisza??? PW podała chyba zły nr bo Larvunia pisała i nic.

A co do mdłości i samopoczucia to widzę, że u większości coraz lepsze! I tak ma być!!!!
Tylko zachcianki u mnie coraz większe, ogolnie to odpoczywam i jem.
Dziś na obiad pyszny barszcz a na deser galaretka z owocami. Mniam Mniam. I zjem to chyba wszystko sama, bo mąż w pracy do 22 a dzieci u babci i też wrócą wieczorem!!!!

reklama
Do góry