reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Misia też słyszałam że nie można głaskac brzuszka... babcia zawsze tak powtarzała, ale nie wiedziałam czemu to :p Jednak ile to człowiek sie dowiaduje w ciągu życia ciekawostek ;)

reklama
AGATKO widzisz jak to jest...najpierw straszy a potem cisza...ale szału już dostaję i chciałabym żeby się zaczęło na maksa...a tu psińco

Ale wy szybko piszecie; z tym glaskaniem brzucha to jest tak ze u niektórych kobiet można wywołać skurcze; glaskanie jest wskazane po 36 tyg;

KATI witaj

LARVUNIA to ja tarabanie się na dół do kuchni i napije się kawy, już tak dawno nie pilam ze zapomnialam jak pachnie i jak smskuje.

Agabre ale super miała twoja koleżanka, ja też poprosze :-)
mrsmoon kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&&
Agatkat kciuki za egzzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris to ciekawe, moze to u Ciebie też się rozkręci :-) kciuki zeby było ok &&&&&&&&&
Misialina ja bym choć zadzwoniła do gina, ale zobaczysz i sama zdecydujesz. Już doczytałam że wszystko ok wiec czekaj do jutra, moze gin coś poradzi a przynajmniej sprawdzi czy wszystko ok.
Cinamon będzie dobrze, Jaś sobie poradzi, a ty sie nie denerwuj :-)
Doggi to miałaś przeboje w nocy, współczuje kochana życze Ci zebyś sie juz rozpakowała bo mi cie zal...
Tusen tobie też współczuje
Doggi mnie koleżanki z pracy mówiły żeby nie dotykać brzucha, bo to ponoć bardzo drażni macice i są jakieś durne skurcze, do niczego nie potrzebne... moze cos w tym jest
Agata, LArvunia witajcie :-)

reklama
tusenfryd tak od rana Cie meczy, bidulka... mnie tylko w nocy. Moze idz do apteki po co sie meczyc ... mi mleko w 1 ciazy tez pomaglo w drugiej juz nie :sorry2:

AGATA R, Doggi smacznego :tak:

kati bry bry ;-)

edit:
a ja dzis mialam jakies chore sny... wogole do ok 2.00 brzuch mnie ciagnol... ale ogolnie jestem wyspana ;p

Do góry