reklama
AGATKO widzisz jak to jest...najpierw straszy a potem cisza...ale szału już dostaję i chciałabym żeby się zaczęło na maksa...a tu psińco
Znam ten ból... Moja też tylko sobie takie żarciki z mamy robi, i do niczego konkretnego puki co nie prowadzi
tusenfryd18
Fanka BB :)
z kawa w reku witam sie i ja :-)
a ja mleczko:-(od rana zgaga mnie męczy:-(
Agabre ale super miała twoja koleżanka, ja też poprosze :-)
mrsmoon kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&&
Agatkat kciuki za egzzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris to ciekawe, moze to u Ciebie też się rozkręci :-) kciuki zeby było ok &&&&&&&&&
Misialina ja bym choć zadzwoniła do gina, ale zobaczysz i sama zdecydujesz. Już doczytałam że wszystko ok wiec czekaj do jutra, moze gin coś poradzi a przynajmniej sprawdzi czy wszystko ok.
Cinamon będzie dobrze, Jaś sobie poradzi, a ty sie nie denerwuj :-)
Doggi to miałaś przeboje w nocy, współczuje kochana życze Ci zebyś sie juz rozpakowała bo mi cie zal...
Tusen tobie też współczuje
Doggi mnie koleżanki z pracy mówiły żeby nie dotykać brzucha, bo to ponoć bardzo drażni macice i są jakieś durne skurcze, do niczego nie potrzebne... moze cos w tym jest
Agata, LArvunia witajcie :-)
mrsmoon kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&&
Agatkat kciuki za egzzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris to ciekawe, moze to u Ciebie też się rozkręci :-) kciuki zeby było ok &&&&&&&&&
Misialina ja bym choć zadzwoniła do gina, ale zobaczysz i sama zdecydujesz. Już doczytałam że wszystko ok wiec czekaj do jutra, moze gin coś poradzi a przynajmniej sprawdzi czy wszystko ok.
Cinamon będzie dobrze, Jaś sobie poradzi, a ty sie nie denerwuj :-)
Doggi to miałaś przeboje w nocy, współczuje kochana życze Ci zebyś sie juz rozpakowała bo mi cie zal...
Tusen tobie też współczuje
Doggi mnie koleżanki z pracy mówiły żeby nie dotykać brzucha, bo to ponoć bardzo drażni macice i są jakieś durne skurcze, do niczego nie potrzebne... moze cos w tym jest
Agata, LArvunia witajcie :-)
reklama
tusenfryd tak od rana Cie meczy, bidulka... mnie tylko w nocy. Moze idz do apteki po co sie meczyc ... mi mleko w 1 ciazy tez pomaglo w drugiej juz nie
AGATA R, Doggi smacznego
kati bry bry ;-)
edit:
a ja dzis mialam jakies chore sny... wogole do ok 2.00 brzuch mnie ciagnol... ale ogolnie jestem wyspana ;p
AGATA R, Doggi smacznego
kati bry bry ;-)
edit:
a ja dzis mialam jakies chore sny... wogole do ok 2.00 brzuch mnie ciagnol... ale ogolnie jestem wyspana ;p