reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Czesc dziewczyny tylko na chwilę weszłam zameldowac się ze jestem i żyje... Cały dzien spędziłam z mężem i własnie zaczelismy maraton piratów z karaibów :) Mój ukochany kapitan jack sparrow :D

Miłego wieczorka !!! Jutro tez mnie raczej nie bedzie bo jedziemy do rodziców na grillka :) A w poniedziałek badania plus ginekolog :) Więc bede we wtorek laseczki :*
Buziaki :*

reklama
katamisz w zasadzie to mam co wiem że mój mąż nie kupi bo nie wiedział by jakie. Nie mam jeszce właśnie wspomnianego przez Was termometru .
Widziałam termometr w smoczku,tylko był dość drogi a i nie ma pewności czy dziecko będzie chciało ssać smoka.
Ja w pracy używam do pacjentów tego do uszka i chyba sie na niego zdecyduje.Jeszcze elektroniczna niania, z tymże nie wiem jaką muszę jeszcze przejrzeć opinie.

mamusia to tak jak ja wanienkę dziś kupowałam,podobały mie sie chyba wszystkie(tu nie ma dużego wyboru)ale różnica w cenie była kolosalna Zapytałam panią o pierwszą a ona mówi 100zł(w przeliczeniu na nasze) a ta druga??? 350-:szok:Różnica między nimi była naprawdę niewielka,ale cena kolosalna.Nie zdecydowałam się jednak na statyw do waninki,miałam wrażenie że wszystkie są niestabilne,chociaż ekspedientki zapewniałay mne o ateście i wogóle to nie byłam przekonana.Stwierdziłam że i tak przy kąpieli będzie mąż i będzie mi pomagał,to stawiać wanienkę postanowiłam na stoliku do przewijania.

witajcie.widzę,że mamy Mieszka:-)
ja wróciłam z W-wy.małemu sie podobało,pogoda super.zaliczyłam Ikeę,teraz piorę ręczniki dla małej.D.odebrał przy okazji leżaczek-jestem zadowolona-polecam go.
uciekam,bo już po sprzataniu jestem padnięta.

dziewczyny ja co jakiś czas włączam kompa i patrze na sms-owy :-) co tam nowego :-)

Ja ugotowałam obiad - lasagne z przepisu Anapi przepyszne tylko troche pracochłonne- ale uśmiech satysfakcji mojego męża- bezcenny,
umyłam kuchnie i siadłam do kawy a nogi pulchniutkie... no to juz na dzis mam koniec...
może wieczorkiem coś jeszcze zrobie
Ciesze sie, ze smakowalo!
Misialina gratulacje dla synka!
Termometr mam elektroniczny i teraz kupilam taki w smoczku, ciekawa jestem jak bedzie sie sprawowal, ale cena nie byla wysoka wiec jakby co strata nie duza.

Ostatnia edycja:
Ja spędziłam cały dzień na grillu u szwagra, fajnie było. Zrobili wspaniały gulasz w kociołku na ogniu, rewelacja! W drodze powrotnej wykupiłam cały zapas rabarbaru w sklepie i zrobiłam tartę rabarbarową (dodałam kilka jabłek) i właśnie robię konfiturę rabarbarową, wszystko z przepisu Doggi oczywiście:) Bardzo rzadko piekę, z reguły niespecjalnie mi to wychodzi więc teraz jestem naprawdę ciekawa efektu, tym bardziej że konsystencja ciasta wydała mi się mocno podejrzana (ja nawet najprostszy przepis na ciasto potrafię zepsuć!:)))

Ja też się melduję.
Wróciliśmy przed chwilą z Ikei kupiliśmy kilka pierdółek i pospacerowaliśmy oglądając te śliczne wystawy pokoików...można się rozmarzyć chodząc tam.Bardzo lubię tam jezdzić i uwielbiam ikeoskie meble i dekoracje.Kilka dni temu dostaliśmy pocztą takie bony 2 sztuki o wartości 20 zl i stwierdziłam ,że przy okazji innych zakupów zaliczymy też ikee.Dostała któraś z Was też takie kupony??

traschka,doggi zazdroszczę Wam tych grilli...sama mam chrapkę na taką kiełbaskę średnio wysmażoną.mhmmmm pychaaaaaaaaaaaaa

cinamon w poniedzialek mam wizytę u mojego lekarza więc napewno zapytam o to swędzenie stóp i nóg:zawstydzona/y:Dla mnie też to troszkę podejrzane się wydaje...

Aaaa i dzisiaj mam jakiś kiepski nastrój.Znowu czepiam się męża i teraz sobie siedzę i analizuję swoje rozterki...mam wrażenie ,że przenoszę tę ciążę i na samą myśl jestem jakaś wściekła.Zaczęłam wczoraj 38 tc a od jutra zaczynam wchodzic i schodzić po schodach na 4 piętro...:wściekła/y:może trochę aktywności ruszy małą do działania!!

katamisz my też dostaliśmy te bony z Ikei, ale niestety mam za daleko żeby się tam wybrać w tej chwili. Strasznie żłuję, bo też uwielbiam ikeę!

Silva - czy Ty masz plan urodzić jak najwcześniej... ? no niezła jesteś w tych porządkach... ja sie tylko mogę pochwalić, ze też dziś prałam wózek :)

a.. i ciacho upiekłam :) jutro rodzinka przyjeżdza na herbatkę. ciekawe, czy bedzie dobre, bo cosik sie troszkę przypaliło....

BYliśmy dziś na bemowie oddać śmietki - reciclingowe w zamian za kwiatki :) i posadziliśmy (no dobra M posadził) je w ogródku i wyglądają przecudownie :):):)

a jutro pakuję klamoty i się przeprowadzam do mamy leżeć plackiem przez najbliższe 2,5 tyg. no dobra.. nie całkiem plackiem, bo chcę 1000000001 rzeczy załatwić i skorzystać z woloności... ale... ;-)

reklama
A moje chłopaki mnie zostawili samą i mi smutno:-(Młody śpi dzisiaj u kolegi,a stary u kolegów ogląda boks.Oczywiście jest na wezwanie moje ,ale jak dzwoniłam do niego mówiąc żę sie źle czuje to on do mnie "kit mi wciskasz????" Oczywiście źle sienie czułam chciałam żeby szybko wrócił.

nutria ja dziś miała plana kwiatki posadzić ale lało i tak jakoś nawet pod daszkiem mi sie ni chciało.Może jutro.

katamisz ja czepiam sie starego już od paru ładnych miesięcy,że on to jeszcze wytrzymuje .........

trasia my dziśiaj planowaliśmy grilować,ale najpier wietrzne strasznie było a później luneło.Mam nadzieje że jutro damy rade bo to ostatnie dni kiedy grilowane będę mogła jeśc,później to powąchać pewnie tylko będę mogła.

Do góry