reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Silva tez kupilam te chusteczki, szybko sie tym sprzata. Probowalas przecierac tym laminat (panele podlogowe) albo szklo?

reklama
Witajcie Mamuśki Brzuchate! :-)

Aestima
urodziła - suuuper! Przynajmniej mały nie jest za wielki ;-) Dobrze, że się udało w końcu i że młoda mamusia jest zadowolona, a Mieszko zdrowy! :-)

Asinka, kciukasy za Ciebie trzymam babeczko!

Ironia,
ja pierniczę, jak to paracetamol??? Jako alternatywa zzo??? :szok: Łomasakraaaa... Mam nadzieję, że będziesz miała szybciutki poród i nie zdążysz zechcieć znieczulenia :*

Justynka, rozwaliłas mnie tym farbowaniem :rofl2: Nieźle te ciąże nas odmóżdżają ;-)

Misia,
ale fajną babcie ma Twój mąż, co takie huczne urodzinki urządza :-D Miłej zabawy! :-)

Larvuinu, współczuję, wiem, jak to jest tracic zwierzaka, choc nigdy nie miałam żadnego w takim wieku... Oby jak najmniej cierpiała.

Emiolka, ależ cudny ten Twój synuś!!! :-) Podobnie wyobrażam sobie mojego, bo ja włochata się urodziłam, a i na usg lekarz zachwycał się, że ma dosyc długie włoski, może też sie mały czarny łepek urodzi :-D

Silva, ja dziś też sprzątam, ale delikatnie. Muszę odkurzyć, bo dwa dni tego nie robiłam [kręgosłup] i jest masakra. Pralka pracuje i może poprasuję powolutku ciuszki z naszej wymiany - ale to wszystko na dziś, nie będę szalała, bo po ostatnich wariacjach plecy czuje do tej pory :-p
A do sprzątania mam chusteczki z biedronki - też się fajnie nimi sprząta :-)

Nie będzie mnie dziś duzo, bo siostra do mnie jedzie właśnie, ale chciałam wpaść, zobaczyć co z Mieszkiem i się z Wami przywitać :-) Miłego dnia Kobitki! :-)

Ale nowina cudowna :-):-):-)
AESTIMA WIELKIE OGROMNE GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Niech Mieszko rośnie zdrowo :-):-):-)

Emiolka ale cudo ten twój Mariuszek - śliczniusi :-):-):-)

Misialina kciuki za Benjamina &&&&&&&&&&&&& i udanej imprezki
Larvunia przykro mi z powodu kotki...
Ironia kciuki za egzamin &&&&&&&&&&&&

Ja sobie dzis uświadomiłam że gin mi powiedział, ze spokojnie 1- wszego (czyli po 38 tyg pełnym ) moge rodzić, a przecież to za 2 tyg!!!!!!!!!!!!11:szok::szok::szok:

Jak to powiedziałam mojemu M. to on też w szoku!!! ale to zleciało - :szok::szok::szok:
A ja musze jeszcze tyle zrobić!!!

Dobra dość marudzenia ide dokończyć lasagne wg przepisu Anapi i do roboty - powoli oczywiscie ;-)

Kochane dzięki za kciuki...3majcie dalej...Beniś zajął IV miejsce na Śląsku na 200 m stylem dowolnym....zabrakło 2 sek żeby stanął na III miejscu ale mamusia z niego i tak dumna :))))

Wróciłam i padam na ryjek, ale klapki kupiłam :-) i oczywiście dla małej i Jasia trochę ciuszków :)

Larvunia, strasznie mi przykro :( Wiem, co przechodzisz, bo w grudniu pożegnaliśmy się z naszym kociakiem. Miał cukrzycę, która zjadła mu prawie całą trzustkę, nie jadł, wymiotował, to była masakra. Na dodatek ja na początku ciąży, strasznie to wszystko przeżywałam i wyłam :( Ściskam Cię mocno!!!

Misialina, gratulacje dla synka, następnym razem na pewno znajdzie się na podium :)

Ironia, powodzenia na egzaminie :) Ale to i tak oczywiste, że zdasz :)

Silva, zapraszam do mnie z tą werwą do sprzątania :)

Kati, kupiłam te drożdże instant, teraz poczekam aż mnie nastrój chwyci na pichcenie :) Aaaa to ja też już na początku czerwca będę donoszona :szok:

Hej laseczki witam Was popołudniowo
ja dopiero niedawno wstałam, nie pamiętam kiedy spałam do tak późnej godziny - ale nockę miałam praktycznie nie przespaną mały dawał się we znaki, podbrzusze nawalało itd więc ze snu musiałam niechętnie zrezygnować, zasnęłam zupełnie nad ranem...
ale dzisiejsze wieści z BB mnie zszokowały, cudowne nowinki, aż cieplutko na sercu się robi ;) a teraz to pójdzie jednym ciurkiem, wszystkie się po kolei sypać na porodówki zaczniemy :)

reklama
Do góry