reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Ironia - ja też nie miałam żadnego znieczulenia przy porodzie z Igorem. Ból jest naprawdę do przeżycia ;-):-)

Nie wiem ile uda mi się z Wami posiedzieć, bo szczerze mówiąc, muszę sobie dzisiaj trochę odpocząć. Wczorajszy dzień mnie totalnie wymęczył (psychicznie). Po południu moje dziecie idzie na urodziny do kolegi, mąż pewnie z nim pójdzie i będzie siedział z gospodarzami, więc mam możliwość wyrwać pare godzin tylko dla siebie :-)

reklama
Witam kobitki :-) Ale emocje !! Mówisz Doris, że teraz czekamy na jakąś dziewczynkę?? To, która pierwsza w kolejności??

zapomniałam dodać,że ja również bardzo się wzruszyłam jak na wątku sms przeczytalam info od Aestimy....to takie piękne!!!
jeszcze raz gratulacje Mamusiu!!!!

Kurka wodna idę coś wszamać, ja jeszcze bez śniadania bo dłużej pospałam. No dobra skubnęłam ptasie mleczko ale to się nie liczy bo ono tak na mnie patrzyło z pudełko i mówiło "zjedz mnie" no to jak tu nie zjeść:-D Lecę zrobić kakao.

Witam,
pierwsze co to na forum aby zobaczyć co z Aestima...i super dzielna dziewczyna!!!! Zazdroszczę jej troszeczkę, ja też chce ze 3 tygodnie wcześniej rodzić...
U nas pogoda lepsza niż była wczoraj, za to ja niewyspana jak nie wiem co....normalnie pochwaliłam się, ze dobrze sypiam i skończyło sie, druga noc masakra:wściekła/y:

Emiolka super synek, takie puciałki słodkie...ech, wytrzymam jeszcze trochę,
Teraz pokłady miłości podwójnej dla synka mam, on takie ciężkie chwile przed sobą ma i my też

Moi dzisiaj na Mistrzostwach Śląska w Pływaniu w Knurowie...proszę tradycyjnie o kciuki.
Misialina oczywiście kciuki załatwione!!!!

Dzieńdoberek:)
A ja dziś od rana złapałam fazę sprzątania - drugie pranie w toku, a w wannie moczą się ostatnie pokrowce wózkowe - dziś ładna pogoda więc szybko wszystko wyschnie:)
Silva ja to samo dziś, wstałam, pralkę włączyłam z nowymi rzeczami dzidziusia, prasowanie naszykowałam, meza na zakupy wysłałam, bo mi się malować nie chciało :-D i mam faze na skręcenie łóżeczka dzisiaj, bo leży juz tyle czasu i nie może sie doczekać...

chatkę wczoraj posprzątałam, dziś jeszcze tylko łazienkę trochę smyrne i na górze sypialnie z pokojem synka...
a i muszę koniecznie parasol na taras kupić, bo na huśtawkę to nawet nie liczę...a marzyła mi się w tym roku, ale chyba kompa trzeba kupić...

a tak w ogóle to mnie strasznie w jelitach wszystko boli, ciągnie w pachwinach i nie wiem dlaczego, tak fajnie było do tej pory...no muszę się chyba rozruszać...;-)

reklama
Tak tak, ja to mam ewidentny syndrom wicia gniazda - ciągle coś piorę, układam, przecieram. I wydaje mi się że wszędzie jest kurz! Kupiłam w Rossmanie takie chusteczki wilgotne Domol i wszystko nimi przecieram - blaty, szafki, podłogi... powaliło mnie!

Do góry