reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)
Larvunia, Ty tu jestes "Matka Dyrektorka" i wszystkie bedziemy za Wami 3mac kciuki, nawet z dzidziusiem przy cycu!

reklama
hehe dzieki KOCHANE JESTESCIE :*** buziaki dla Was :***
teraz spokojnie moge isc do wyrka przed tv ;-):-)
"polaskotalyscie" moje ego, wiec moge spokojnie mykac :-D

kochane jutro chyba juz o 5.00 wskocze sprawdzic czy sie ktoras nei rozpakowala :-D:-D:-D

KOLOROWYCH SNOW brzuchatki ;-)

Larvunia...ja będę czekać na swoją imienniczkę Misię...o to sie już nie martw

Asinka....kciuki za Was &&&&&&&&&

.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)

No lavruniu, skąd to zwątpienie w nas? Oczywioza że bedziemy pamiętac i się martwic o Ciebie i córcie :) lavruniu, jesteś nam niezastąpiona!! :*

Ja się żegnam,bo zmęczona jestem....dziecię spi, męża jeszcze nie ma....each....

tylko martwię się co z Aestima....

weszłam,a tu jeszcze nic.pierwszy poród zazwyczaj tak trwa...
będe monitorować was na bierząco,bo mam ten nieszczesny leżaczek do kupienia,wiec do "później"
teraz zmykam oglądać "piratów z karaibów"

łojojoj... ale się posypało... tyle na IP... to rzeczywiście zaczyna nam się gorący czas rozpakowywania....
trzymam kciuki za wszystkie :):)
Lavrunia - ja zatęsknię, choć nie obiecuję, ze po 1.06 będę często na bb... obawiam sie, ze mogę mieć z tym problemy :(:( tym bardziej będę tęsknić

Larvunia za tobą zawsze będziemy tęsknić :-) my mamy podobne terminy wiec wiesz :-)
Marta ty napisz do któreś dziewczyny na pw swój nr telefonu, to będziemy i z Tobą w kontakcie (chyba ze to juz zrobiłaś), jeśli chcesz mozesz napisać do mnie ja zawsze odpisuje :-) A jak juz zauważyłaś przyjęłyśmy Cie jak swoją, bo przecież też czerwcówka jesteś :-)

P.S. ja też trzymam kciuki za Asinke

reklama
Larvunia, no my takie same terminy mamy więc razem na posterunku będziemy. Choć ja myślę, że Ty i tak pierwsza się rozpakujesz :)

Asinka, trzymam kciuki, niech się maluch jeszcze nie spieszy do Was. Informuj na bieżąco :)

Justynka, dobrze, że kolorek wyszedł ;)

Mamusia, super że już wszystko macie gotowe :) Ja właśnie wypakowałam pralkę, wcześniej troszkę pośmigałam z żelazkiem. Jutro będę prać wózek. No jeszcze trochę grzebania zostało. Niby coś sobie powolutku robię, a końca jakoś nie widać :baffled:

Do góry