Larvunia, Ty tu jestes "Matka Dyrektorka" i wszystkie bedziemy za Wami 3mac kciuki, nawet z dzidziusiem przy cycu!.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami Choc jedna zateskni za larvunia ;-)
reklama
traschka
Mama Marysi
Doris nasza Dzastina odezwała się chyba w wątku wizytowym, zajrzyj!
hehe dzieki KOCHANE JESTESCIE :*** buziaki dla Was :***
teraz spokojnie moge isc do wyrka przed tv ;-):-)
"polaskotalyscie" moje ego, wiec moge spokojnie mykac
kochane jutro chyba juz o 5.00 wskocze sprawdzic czy sie ktoras nei rozpakowala
KOLOROWYCH SNOW brzuchatki ;-)
teraz spokojnie moge isc do wyrka przed tv ;-):-)
"polaskotalyscie" moje ego, wiec moge spokojnie mykac
kochane jutro chyba juz o 5.00 wskocze sprawdzic czy sie ktoras nei rozpakowala
KOLOROWYCH SNOW brzuchatki ;-)
.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami Choc jedna zateskni za larvunia ;-)
No lavruniu, skąd to zwątpienie w nas? Oczywioza że bedziemy pamiętac i się martwic o Ciebie i córcie lavruniu, jesteś nam niezastąpiona!! :*
nutria
Mama X 2009
łojojoj... ale się posypało... tyle na IP... to rzeczywiście zaczyna nam się gorący czas rozpakowywania....
trzymam kciuki za wszystkie
Lavrunia - ja zatęsknię, choć nie obiecuję, ze po 1.06 będę często na bb... obawiam sie, ze mogę mieć z tym problemy tym bardziej będę tęsknić
trzymam kciuki za wszystkie
Lavrunia - ja zatęsknię, choć nie obiecuję, ze po 1.06 będę często na bb... obawiam sie, ze mogę mieć z tym problemy tym bardziej będę tęsknić
Larvunia za tobą zawsze będziemy tęsknić :-) my mamy podobne terminy wiec wiesz :-)
Marta ty napisz do któreś dziewczyny na pw swój nr telefonu, to będziemy i z Tobą w kontakcie (chyba ze to juz zrobiłaś), jeśli chcesz mozesz napisać do mnie ja zawsze odpisuje :-) A jak juz zauważyłaś przyjęłyśmy Cie jak swoją, bo przecież też czerwcówka jesteś :-)
P.S. ja też trzymam kciuki za Asinke
Marta ty napisz do któreś dziewczyny na pw swój nr telefonu, to będziemy i z Tobą w kontakcie (chyba ze to juz zrobiłaś), jeśli chcesz mozesz napisać do mnie ja zawsze odpisuje :-) A jak juz zauważyłaś przyjęłyśmy Cie jak swoją, bo przecież też czerwcówka jesteś :-)
P.S. ja też trzymam kciuki za Asinke
reklama
Larvunia, no my takie same terminy mamy więc razem na posterunku będziemy. Choć ja myślę, że Ty i tak pierwsza się rozpakujesz
Asinka, trzymam kciuki, niech się maluch jeszcze nie spieszy do Was. Informuj na bieżąco
Justynka, dobrze, że kolorek wyszedł
Mamusia, super że już wszystko macie gotowe Ja właśnie wypakowałam pralkę, wcześniej troszkę pośmigałam z żelazkiem. Jutro będę prać wózek. No jeszcze trochę grzebania zostało. Niby coś sobie powolutku robię, a końca jakoś nie widać
Asinka, trzymam kciuki, niech się maluch jeszcze nie spieszy do Was. Informuj na bieżąco
Justynka, dobrze, że kolorek wyszedł
Mamusia, super że już wszystko macie gotowe Ja właśnie wypakowałam pralkę, wcześniej troszkę pośmigałam z żelazkiem. Jutro będę prać wózek. No jeszcze trochę grzebania zostało. Niby coś sobie powolutku robię, a końca jakoś nie widać