reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Cały czas rwie mnie w podbrzuszu :-( Nawet siedzieć nie mogę... Gin mi mówił,że to skurcze, a jak ja mam już rozwarcie na 2 cm, to wolę tego nie bagatelizować. Niech mnie tam zbadają i powiedzą co dalej.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
muszę się pochwalić że właśnie zrobiliśmy tzn mój mężuś przemeblowanie w naszym pokoiku, wszystko jest już przygotowane na przyjście Tymcia na świat, łóżeczko rozłożone i kocykiem przykryte, ciuszki wyprane, wyprasowane i złożone czekają w szafkach na niego tak jak my
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no właśnie, taki luzik psychiczny od razu jest :-) mój M się śmieje że dziś już mogę urodzić
Nie było mnie chwilę, a tu tyle do nadrabiania... Co za dzień... I Dżastina dołączyła do bohaterek... Szkoda, ze nie ma żadnych wieści o Aestimie. Trzymam mocno kciuki za Aetimę, Dzastinę i Asinkę. Trzymajcie sie dziewczyny.
reklama
dziewczyny
pisalam na "sprawach organizacyjnych..." (ale pewnie nie wszystkie czytaja tam) robie poprawki, dodaje, zmieniam - jak ktoras cos jeszcze by chciala, to do 20.00 ma czas... pozniej wstawiam juz gotowe tabelki ;-)
pisalam na "sprawach organizacyjnych..." (ale pewnie nie wszystkie czytaja tam) robie poprawki, dodaje, zmieniam - jak ktoras cos jeszcze by chciala, to do 20.00 ma czas... pozniej wstawiam juz gotowe tabelki ;-)