reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja lezecale popoludnie bo maly dziwnie żywotny a ma tak ciasno, ze ledwo sie tam przemieszcza i rozmyslam czemu tak sie wierci...

asinka
mam nadz.,ze all bedzie OK!niech bobas jeszcze siedzi tam w srodku &&&&&&&&
mamusia
to tak jak u nas...wszystko czeka..tylko co chwila dokupuje jakiues ubranka-bo zobaczyłam, ze malo mam takich jak np.bluza czy spodenki a to tez trzeba mieć..nie wiadomo jaka bedzie pogoda...

A ja cały czas zastanawiam się, jak tam Aestima i Mieszko !! I wchodze co godzinę by sprawdzic czy są już jakieś wieści, choc ja sama ledwo łażę (ZNÓW :p)

Kurcze dziewczyny się dzieje...
Ja też myślę o Karolinie i Mieszku, miejmy nadzieje, ze mały sam postanowił wyjść i nie musieli jej robić cesarki. No zobaczymy, pewnie są wykończeni.

A ja właśnie robie cinnamon rolls z przepisu Doggi, agabre mnie dziś tym zachęciła jak pisała, ze robi... czekam aż ciasto wyrośnie :-)

Marta mój dzidziolek też dziś aktywny wyjątkowo :-)

Doczłapałam się do sypialni i przekładam wszelkie zbędne rzeczy małej z łóżeczka na półki... Chyba zdejmę folię z materaca, co by sobie "pooddychał" zanim położę pościel.

:tak::tak: Wlasnie czytalam ostatnio, ze materac dzieciecy powinien byc przynajmniej 24h wietrzony, a lateksowy powinien nawet tydzien postac, zanim dziecko bedzie na nim lezec.

To za Asinke tez & trzymam!

Ostatnia edycja:
.... o mnie tez sie bedziecie tak martwic :confused::sorry2::sorry2::sorry2:
milo jak sie czyta jak ktoras z Was pisze pytajac o inna z nas...
Ale zanim ja urodze to pewnie wiekszosc juz bedzie zajeta swoimi szkrabami :sorry2: Choc jedna zateskni za larvunia :confused::sorry2:;-)

no pewnie larvuniu, że tak:-)ja jestem zbliżona terminem do Ciebie;-) pamiętaj, że w myślach każdy jest;-)
...a wiesz o tym samy myślałam, jak to miło jak się czyta,że wszystkie takie zmartwione....ja dołączyłam tu dużo później niż pozostałe Brzuszki i wiem,że nie będzie komu za mną tęsknić czy się martwić...ale nie dziwię się, bo Wszystkie mamuśki zdążyły się ze sobą zżyć i dobrze poznać....

reklama
Ja też czekam i czekam. A telefon milczy! Aestima nic nie pisze. A może któraś ma telefon do Dzastiny i do niej napisze smska???
Larvunia...nie martw się wszystkie będziemy tęsknić!
Asinka...kciuki i za Ciebie!
STARCZY NA DZIŚ! NIECH SIĘ ŻADNA JUŻ DO SZPITALA DZISIAJ NIE WYBIERA!!!!!!!
Moja Julinka też się rozbrykała trochę więc jest dobrze!

Ostatnia edycja:
Do góry