ok dziewczyny akcja za akcją... a ja mam coraz częściej skurcze... nie są jakies powalające ale idą od krzyża promieniując na podbrzusze i z podbrzusza przesuwa się do góry, i z tym przesuwającym się bólem napisan się brzuch od dołu cooraz wyżej... i tak chwile boli boli i przechodzi po czym po jakims czasie znów hadziaaa... najpierw były co 20 minut, potem 2 co pół godziny a teraz znów jakos co 20 minut... Ale i tak nie sądzę, że to już... a tak bym chciała...
reklama
Blusia...ale Aestima napisała mi, że skurcze oslabły i może dostanie oksytocynę, a zanim się lekarze zdecyduję i podadzą, a potem się coś rozkręci to minie trochę czasu. ja myślę, że do 16-17 się odezwie :-)
Kochana ja trafiłam z Igorem na porodówkę o północy, bo mi wody odchodziły a nie miałam żadnego skurczu, za to 5 cm rozwarcie. O 3:45 tuliłam moje szczęście w ramionach. Ciekawa jestem, czy miała rozwarcie i jak tam szyjka. Jest szansa, że Mieszko już sobie odpoczywa po ciężkiej nocy :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja tu wchodzę spokojnie na forum a tu takie nowiny szok!!!
Zeberko - trzymamy kciuki za Ciebie, już niedługo
Aestima - bardzo Ci zazdroszczę że to już i nie mogę za razem uwierzyć, trzymaj się dzielnie kochana :*
Doggi - bidulka jesteś, jak nie będzie przechodzić to też na IP jedz w końcu to nie żarty
A ja całą nockę miałam z głowy bolało niemiłosiernie nawet po no-spie mój chciał już na IP jechać, ale jak dobrałam sobie pozycję to dało się wytrzymać, dziś też nie jest najlepiej ale w porównaniu do dnia wczorajszego to pikuś, wydaje mi się że to z nerwów było (z tą pracą męża i w ogolę) starałam się nie stresować ale wiadomo że ciężko...
Zeberko - trzymamy kciuki za Ciebie, już niedługo
Aestima - bardzo Ci zazdroszczę że to już i nie mogę za razem uwierzyć, trzymaj się dzielnie kochana :*
Doggi - bidulka jesteś, jak nie będzie przechodzić to też na IP jedz w końcu to nie żarty
A ja całą nockę miałam z głowy bolało niemiłosiernie nawet po no-spie mój chciał już na IP jechać, ale jak dobrałam sobie pozycję to dało się wytrzymać, dziś też nie jest najlepiej ale w porównaniu do dnia wczorajszego to pikuś, wydaje mi się że to z nerwów było (z tą pracą męża i w ogolę) starałam się nie stresować ale wiadomo że ciężko...
mysia23
mama dwójeczki
Czytam, i czytam i nie mogę nadrobić...a wy piszecie i piszecie...
nic to zmykam po synka do przedszkola, odgrzeje barszczyk biały na obiadek i zajmę się czymś w domu, bo jakoś sumienie mnie gryzie, ze nic wielkiego nie zrobiłam...nawet do psa mamy nie poszłam
nic to zmykam po synka do przedszkola, odgrzeje barszczyk biały na obiadek i zajmę się czymś w domu, bo jakoś sumienie mnie gryzie, ze nic wielkiego nie zrobiłam...nawet do psa mamy nie poszłam
Ja miałam takie regularne skurcze co 20 minut jak mała ustawiała się i przypierała główkę, jakoś na początku maja, Teraz jest spokój, tylko brzuch się napina czasami ale nic nie boli. Tylko, że ja zawsze @ miałam bezbolesne i teraz nie wiem, czy rozpoznam te właściwe skurcze
A jednak Mieszko jeszcze w brzuszku. No nic, musimy czekać dalej
Zołza, a teraz Ty raportuj co tam u Ciebie kochana
Ja zmykam z młodym na spacerek, zaczęło się przejaśniać i słonko się przebija więc zmykamy. Do tego jakieś zakupki by się przydały. Nie piszcie za dużo mamuśki
Zołza, a teraz Ty raportuj co tam u Ciebie kochana
Ja zmykam z młodym na spacerek, zaczęło się przejaśniać i słonko się przebija więc zmykamy. Do tego jakieś zakupki by się przydały. Nie piszcie za dużo mamuśki
Rany, przeczytałam smska od Aestimy.... Mam nadzieję, że jej się tam wszystko ładnie "otworzy", żeby Mieszko mógł spokojnie wyjśc...
Ja rodziłam dwa razy, ale poród z Igorem wspominam naprawdę miło. Mieć połowę drogi za sobą bez żadnych bóli i skurczy - rewelacja
Ja rodziłam dwa razy, ale poród z Igorem wspominam naprawdę miło. Mieć połowę drogi za sobą bez żadnych bóli i skurczy - rewelacja
reklama
traschka
Mama Marysi
u mnie dzisiaj pomidorowa z cielęcinką a potem kalafior, ziemniaczki i sadzone z maslanką. Mniam