reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Blusia...ale Aestima napisała mi, że skurcze oslabły i może dostanie oksytocynę, a zanim się lekarze zdecyduję i podadzą, a potem się coś rozkręci to minie trochę czasu. ja myślę, że do 16-17 się odezwie :-)

reklama
bidulka pozdrow ja tam od nas gorąco... wiem co o tym jak spac nie dają...szkoda moze by udalo sie ja przeniesc na jakas spokojniejsza sale? tylko o to niestety trzeba mocno walczyc...bo mnie za pierwszym razem jak sie odezwałam wyrzucili za drzwi....dopiero potem z mordą poszłam i sie udało :)

u mnie w piekarniku lekkie kotleciki z kuczaka dziś i fryteczki z mizerią :) głodni jesteśmy jak wilki... :-)
hehe u mnie to samo:-D

cinamon ja czuję,że polecę ostatnia,chyba,że to 4.piętro i przeprowadzka mnie pogoni...
mało tego,to nie będę miała internetu i pewnie będę w plecy ze wszystkimi wiadomościami:no:
a produkcja tu mega dziś

Doris, wiem wiem, że może oksy dostanie. Tylko chodziło mi o to, że po odejściu wód dziecko nie powinno też za długo być w brzuszku. Więc może Mały już wyskoczył :)

Ratunkuuu, zalewa mnie potop drożdżowego ciasta ;) Przez godzinę wyrosło chyba z 5 razy większe i tych cinamon rolls wystarczy dla wszystkich :) Teraz już ułożone na blaszce i znowu rosną jak szalone. Ale się mężuś ucieszy jak z pracy wróci :D a ja zmykam do zmywania podłogi i sprzątania kuchni, bo przy pieczeniu ciasta zawsze narobię bałaganu :D ale lubię ten mój bałagan.

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że jak tak dalej pójdzie, to będziemy musiały zmienić nazwę na "majówki" bo wszystkie w maju się rozpakują ;)

Hania próbuje lekko kopać, ale już bidulka miejsca nie ma. Ooo i ręce mi spuchły.

Anapi, ja już od jakiegoś czasu nie maluję pazurków, jak pojadę do szpitala to będę musiała zmywać. Jak się coś dzieje, to najpierw widać po paznokciach i przy żadnym zabiegu nie wolno mieć kolorowego lakieru.

Cinamon, musimy być dzielne ;) to połowa sukcesu :)

agabre widzę, ze ty takie szczęście do ciasta drożdżowego masz jak ja :D Mi ZAWSZE wypływa z miski !! i potem przekladam do innej a one dalej rosną i końzy się na tym że w 4 misach mam ciasto drożdżowe :D :p

reklama
No Doggi coś w tym jest :) ale ja zamiast drożdży instant dałam zwykłe i teraz mam za swoje :D ale z drugiej strony lepiej, że wyrośnie większe niż miałoby być gliniaste i nie wyrośnięte. Nadmiarem pyszności nie można się przejmować, tylko poczęstować sąsiadów :D

Biedna Zebrra musi wysłuchiwać każdego dnia rodzących a sama jeszcze ma czas.

Aestima nie wysłała żadnych nowych sms-ów? Widocznie faktycznie zaczęła rodzić.

Do góry