reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

doggi no właśnie ja się boję, że zacznie się 17 w pełnię i na porodówce miejsca nie będzie! Tak jak ty masz wywróżone na 20 tak mi koleżanka od razu przepowiedziała 17 maja. Jeszcze nie wiedziałam o tej pełni ale jak to zobaczyłam to się zdrowo uśmiałąm:)

Jestem ciekawa cy te proroctwa się sprawdzą :) Ja mam nadzieje ze mój wyśniony 20 się spełni... jak nie, to będę bardzo silnie oburzona ;) :p

o kurczaczek, ja tu sobie pazurki maluje na fioletowo, a forum wrze. Mi wczoraj dwie kobitki powiedzialy ze pewnie w pelni mnie wezmie, tylko nikt nie wiedzial kiedy ta pelnia w tym miesiacu. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak, ze w ciagu tygodnia polowa sie rozpakuje, dawkujmy sobie pomalu te przezycia.

Ja podobnie... Wstałam rano, jem sniadanko, pazurki malowałam, co prawda tylko odzywką i właczam kompa na loozie bez spiny... a tu... hadziaaaa :)
Pełnia 17 :D wszystkie pewnie będziemy siedziały jak na szpilkach :D

reklama
A mi przez myśl przeszło, żeby łóżeczko już przygotować. Wszystko jest naszykowane, tylko pościeli jeszcze nie rozkładałam, bo strasznie się u nas kurzy... Ale może faktycznie naszykować, nakryć i niech czeka... Kurcze, mnie już wszystko tak boli, że nawet dłużej chodzić nie mogę a logopedka mi dzisiaj powiedziała, że nic nie chce mówić, ale widać, że brzuszek jest baaaardzo nisko... Mai ciasto w brzuszku, więc dobre ponad 3 kg ma jak nic. Przesuwa tylko ślamazarnie co jakiś czas swoje kończyny i tyle jej radości z ciasnego domku.

lecę dziewczynki posprzątać dół domu bo jak Jasia odbiorę z p-la to już nic nie zrobię. Będę co raz zaglądała .Buziaki!

Widzę, że forum aż się przegrzewa!!!
U mnie w telefonie cisza! A Aestima na pewno napisze jak tylko będzie mogła. Więc czekam, a przyszlo już do mnie od rana chyba z 10 sms od znajomych, a ja za każdym razem biegiem do telefonu (ładuje się na szafce), bo myślę że to wiadomości od Aestimy.
Dobrze, że Zołza jeszcze nie rodzi a Edgarek się kręcił, kręcił i się przekręcił.

Ja też jestem ciekawa co u Aestimy, bo skoro jej o 1 w nocy wody poszły to Mieszko powinien być już z mamusią :)

Witajcie :-)
W końcu doczytałam :-p Ja tu wstaję o 11, a tu takie sensacje :szok:
Trzymam kciuki za Aestime i Mieszka, no i oczywiście za Zołzę kochaną &&&&&&&&&&&&&&
Ja opisałam moją wizytę na odpowiednim wątku.

reklama
to znaczy ze zołzunia wroci jeszcze do domku przed cesarka pewnie? :) bidula sie strachu najadła ! ale super ze wszystko jest ok :-) Czekamy kochana na Ciebie !!

no i ciekawośc mnie zżera co u Karoli, czy już młody jest na świecie :-)

ale musimy wrzucić na looz bo w takim tempie to nie możemy rodzić :-) a mi też emocje nie slużą hihi bo ciśnienie mi skacze....a co u Zeberki wie ktoś?

u mnie w piekarniku lekkie kotleciki z kuczaka dziś i fryteczki z mizerią :) głodni jesteśmy jak wilki... :-)

Do góry