reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Izuś fajny prezent Maja by zrobiła na urodziny dziadka:-) zdecydowałaś się na to usg?

Aduś jak czytam co tu się dzieje: Aestima na porodówce, Zołza na IP (???!) to nie wiem, czy zdążę z tym usg...:baffled: Mam nadzieję, że do poniedziałku u mnie nic się nie zacznie dziać - jakoś tak mi lżej psychicznie ze świadomością, że mama od poniedziałku znowu z nami będzie...

Aestima - ogromne kciukaski za Ciebie i Mieszka. Mam nadzieje, że już tulisz swojego synka w ramionach i stąd ta cisza :-)
Wiecie na kiedy Aestima miała termin? Dziecko donoszone uznaje się dopiero od pełnego 37tc - tak bynajmniej było i chyba w tej kwestii się nic nie zmieniło. Mój Igor urodził się w 35t4d a na karcie informacyjnej ze szpitala ma wpisane 35t. Liczy się tylko pełny, ukończony tydzień ciąży.

Justynka, Marta, Cinamon - przeraziły mnie godziny Waszych postów... Ja też czasami wstaje na siusiu w nocy, ale ostatecznie zaglądam do Igora pokoju i poprawiam mu kołdrę jak się rozkopie, pije pare łyków wody i ląduje znowu w łóżku.

Silva - ja też zebrać się z pakowaniem nie mogłam dopóki rano przy podcieraniu nie znalazłam śluzu z krwią... Mobilizacja była pełna - torba stoi i czeka.
Katamisz, Setana - udanego spotkania :-) Mam nadzieję, że we Wrocku nie pada, bo u mnie przeszła właśnie ulewa :-/

A gdzie Dagamit? Kurczę, jak ona wylądowała na IP to ja pewnie razem z nią, bo Hania i Lenka łeb w łeb idą ;) Daga, odezwij się, bo ja tu zwariuję :-D

Jestem, jestem - dopiero na 14 mam KTG, więc będę wiedziała, co tam ze skurczami. Ale ja nigdzie się nie wybieram :-D Nie jestem gotowa!!!!! Aestima i Zołza podkręciły tu nieźle atmosferę :-D Spokojnie, kobieto, lepiej podeślij mi kawałek tej drożdżówki bo ostatnio mam smaka a nie chce mi się samej robić ;-)

no to mnie uspokoiłaś :D daj znać po tym KTG podesłać mogę, ale na kiedy dojdzie to nie wiem ;) znając naszą pocztę ;)

Seatana i Katamisz, bawcie się dobrze :)

Blusia
to trzymam kciuki żebyście dotrwali do tego 16 czerwca :) Tak na marginesie to właśnie moja przewidywana data porodu :)

no zobacz..może obie będziemy tego dnia witać nasze maluszki:-)

Zolza nie denerwuj się...trzymam kciuki za lepsze samopoczucie!!!

..ja zmykam ogarniać się bo też czytam co chwila odloze kompa i tyle nastukacie,że nie nadązam...buziaki i milego 13go dla kazdej!!!
cool2.gif

mam w planie dziś jakieś ciacho zrobić...chodzi za mna drożdzowe z rabarbarem:tak:

ricorrenza007.gif

Blusia kooop, ja tez powinnam się czymś zająć, bo inaczej zacznę się nakręcać ;) Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam a od rana takie wiadomości.

Najgorsze jest to, że w przyszłym tygodniu mąż wyjeżdża w delegację i będę całkiem sama w domu. Jakoś dam chyba radę :)

o kurczaczek, ja tu sobie pazurki maluje na fioletowo, a forum wrze. Mi wczoraj dwie kobitki powiedzialy ze pewnie w pelni mnie wezmie, tylko nikt nie wiedzial kiedy ta pelnia w tym miesiacu. Mam nadzieje, ze nie bedzie tak, ze w ciagu tygodnia polowa sie rozpakuje, dawkujmy sobie pomalu te przezycia.

Agabre ja też ciągle sama w domu i też obawiam się co będzie jak się zacznie. Na szczęście przeważnie zaczyna się w nocy lub nad ranem

reklama
Do góry