reklama
misialina ja mieszkam na wiosce... do gorzowa mam jakies 35 km... w 1 strone. Niechce mi sie specjalnie po uszka tyle dralowac, choc ja uwielbiam jezdzic autkiem hehehe
u nas jest agap i lewiatan, ale tam nie ma uszek
k.u.r.n.a nooooooo...
jutro jeszcze raz przejde sie do lewiatana...
ja je MUSZE zjesc
u nas jest agap i lewiatan, ale tam nie ma uszek
k.u.r.n.a nooooooo...
jutro jeszcze raz przejde sie do lewiatana...
ja je MUSZE zjesc
traschka
Mama Marysi
och, mi też narobiłyście smaka. A to wielka nowość, bo ostatnio nie mam ochoty na nic, a jak słucham o tym barszczu to aż ślinka cieknie! Muszę wysłać męża do sklepu.
Strasznie mnie męczy to, że odkąd jestem w ciąży moje oczy przestały tolerować soczewki kontaktowe i musiałam po 12 latach wrócić do okularów. Czuję się w nich FATALNIE!!! po pierwsze są poklejone taśmą izolacyjną, a po drugie są za słabe i nic w nich nie widzę. Dwa razy w tygodniu dojeżdżam do pracy 30 km w jedną stronę i niestety wracam, gdy jest już ciemno. A w tych okularach nie widzę drogi, ostatnio prawie przejechałam rowerzystę, dobrze że miał refleks! No i stwierdziłam, że nie mogę prowadzić po zmroku więc wszędzie wozi mnie mąż, a te dwa razy w tygodniu prosto po swojej pracy wsiada w pociąg i przyjeżdża po mnie żeby prowadzić z powrotem. Jest strasznie kochany, ale mam wyrzuty sumienia, a nie stać mnie ne razie na nowe okulary... Jako że jestem uzależniona od samochodu cała ta sytuacja mnie przytłacza i czuję się uziemiona. Nie jest lekko
Asiorek - Limanowa to przepiękne miejsce, twoje maleństwo będzie zachwycone
Larvunia - niedawno grałam koncert w Gorzowie, nastepnym razem zapraszam
Strasznie mnie męczy to, że odkąd jestem w ciąży moje oczy przestały tolerować soczewki kontaktowe i musiałam po 12 latach wrócić do okularów. Czuję się w nich FATALNIE!!! po pierwsze są poklejone taśmą izolacyjną, a po drugie są za słabe i nic w nich nie widzę. Dwa razy w tygodniu dojeżdżam do pracy 30 km w jedną stronę i niestety wracam, gdy jest już ciemno. A w tych okularach nie widzę drogi, ostatnio prawie przejechałam rowerzystę, dobrze że miał refleks! No i stwierdziłam, że nie mogę prowadzić po zmroku więc wszędzie wozi mnie mąż, a te dwa razy w tygodniu prosto po swojej pracy wsiada w pociąg i przyjeżdża po mnie żeby prowadzić z powrotem. Jest strasznie kochany, ale mam wyrzuty sumienia, a nie stać mnie ne razie na nowe okulary... Jako że jestem uzależniona od samochodu cała ta sytuacja mnie przytłacza i czuję się uziemiona. Nie jest lekko
Asiorek - Limanowa to przepiękne miejsce, twoje maleństwo będzie zachwycone
Larvunia - niedawno grałam koncert w Gorzowie, nastepnym razem zapraszam
traschka? kurcze a co grasz? i gdzie gralas? W MCK ? masz stronke pochwal sie :-) przeoczylam moze jak juz pisalas...
nio kup nowe okulary kobito :-)bedzie po sprawie Ja tez uwielbiam auta... moglabym za taksowke robic ;-)
nio kup nowe okulary kobito :-)bedzie po sprawie Ja tez uwielbiam auta... moglabym za taksowke robic ;-)
traschka
Mama Marysi
larvunia okularki kupię, ale to dopiero w przyszłym miesiącu. Z moją wadą wzroku kosztują ok 1000 zł a to dla mnie majątek
Gram różne rzeczy, akurat w Gorzowie grałam z kwartetem smyczkowym (gram na skrzypcach) w jakimś klubie muzycznym, niestety nie bardzo pamiętam jak się nazywał dogadujemy teraz koncert w Sulęcinie, to chyba niedaleko Gorzowa?
Gram różne rzeczy, akurat w Gorzowie grałam z kwartetem smyczkowym (gram na skrzypcach) w jakimś klubie muzycznym, niestety nie bardzo pamiętam jak się nazywał dogadujemy teraz koncert w Sulęcinie, to chyba niedaleko Gorzowa?
tja mam blizej do sulecina niz do gorzowa...
sulecina nie znam, ja cale zycie w gorzowie mieszkalam. Od ok 3 lat na wiosce... za mieszkaniem tanszym poszlam
Muzyke powazna grasz? Mi sie baaaardzo podoba klasyka w polaczeniu z metalem :-)
moj ulubiony zespol...
YouTube - Therion - Unguentum Sabbati
a to jeden z ich lepszych kawalkow ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_o6lX_qdlLI&feature=related
a dzieki tej piosence zakochalam sie w tym zespole hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=sKBKXu1skDM&feature=related
sulecina nie znam, ja cale zycie w gorzowie mieszkalam. Od ok 3 lat na wiosce... za mieszkaniem tanszym poszlam
Muzyke powazna grasz? Mi sie baaaardzo podoba klasyka w polaczeniu z metalem :-)
moj ulubiony zespol...
YouTube - Therion - Unguentum Sabbati
a to jeden z ich lepszych kawalkow ;p
http://www.youtube.com/watch?v=_o6lX_qdlLI&feature=related
a dzieki tej piosence zakochalam sie w tym zespole hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=sKBKXu1skDM&feature=related
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Larvunia gram bardzo różne rzeczy. Skończyła akademię muzyczną na skrzypcach więc gram dużo klasyki w orkiestrach, ale z kwartetem gramy głównie rozrywkę, najbardziej lubimy tanga. Poza tym zdarzyło mi się grywać folk (kapeli góralskich w moim regionie jest masa), jazz. No i poza tym śpiewam w chórze. Więc ogólnie muzyka w każdym wydaniu. Metalu jeszcze nie grałam, ale nie ukrywam, że gdyby pojawiła się propozycja chętnie bym poeksperymentowała Fajny kawałek!
traschka
Mama Marysi
Gram i sama, i z kwartetem (dwoje skrzypiec, altówka, wiolonczela) i z orkiestrą, więc do wyboru do koloru Myślę, że taki projekt kwartet smyczkowy+zespół rockowy mógłby być fantastyczny. W wakacje nagrywałyśmy z dziewczynami z kwartetu podkłąd do kilku kawałków zespołu rockowego. Chyba fajnie wyszło, choć panowie z zespołu nie mieli specjalnie pomysłu na to, co chcieliby od nas usłyszeć i musiałyśmy improwizować w studiu, a to niełatwe...Lepiej jak zespół z góry ma jakąś wizję.
reklama
traschka hehe wizje to mam ja narazie hehehe..., ale jak bedzie okazja to pogadam i podpytam czy ktos by niechcial, ale extra by bylo no i oczywiscie w gorzowie grajcie w tedy heheeh ale bylby czad :-)
co do sulecina to co bedziecie grac? sama klasyka?
co do sulecina to co bedziecie grac? sama klasyka?