reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

gofry powiadacie hmmm :-D
anii ja też powiedziałam komu mogłam :tak: - myślałam, po zeszłorocznym poronieniu, że jak mi będzie dane jeszcze zajść w ciążę, to się nie przyznam przynajmniej do końca 3 m-ca... a już napewno nie Amelce, ale jak to zrobić kiedy chce się wykrzyczeć całemu światu swoje szczęście - mimo strachu czy wszystko będzie dobrze. Od kiedy powiedziałam to byłam trochę spokojniejsza, bo przecież musi być dobrze :-) jaka ja dzisiaj pozytywnie nastawiona - sama się dziwię ;-)
Moja Amelka ma prawie 4 lata więc to mądra dziewczynka, nie muszę jej podnosić, pomaga mi z zakupami (czyli chlebem i rzodkiewką :-D) ostatnio myślałam, że nie doniosę :zawstydzona/y: więc bałam się Jej powiedzieć, z wiadomych racji, ale jakoś samo wyszło, ona ma niesamowite wyczuciew wielu sprawach - jak jej kiedyś powiedziałam, żeby nie machała tak nóżkami w łóżku bo mnie kopnie a boli mnie brzuch to wyskoczyła z tekstem a może mamusiu masz dzidziusia :tak: niezła jest :-D

reklama
zagladam do lodowki a tam ser zolty i jaka mnie naszla ochota na taki cieply ciagnacy ser z ketchupem na kanapce... mjami :-D:-D:-D ide sobie zrobic buleczke na cieplo z serkiem i ketchupem ... :-)

asiorek dzielna masz coreczke :)

larvunia ale was smaki nachodzą, ciekawe jakie ja wynalazki będę sobie fundowała, zrobiłam ogórkową na obiad - kwaśną jak diabli :) a teraz kanapeczka z serkiem, żeby tylko znowu nie muliło. Ale wiecie co u mnie sprawdza się jedzenie często a mało - co prawda i tak są nudności ale nie takie uporczywe... żeby już przeszło...

asiorek za mna z zup chodzi ostatni barszcz z uszkami tez taki mocno doprawiony, ale uszek nie moge dostac kurna... a samej mi sie niechce klepac ich :sorry: ALe jak sie wkurze to nalepie :-)
ogorkowej dawno nie jadlam... :-)

och jakbyś niedaleko mieszkała to bym Ci priorytetem wysłała - teściowa ma :) robie namiętnie setkami uszka ... pewnie na niedzielę nalepi.

eeee no gdzies ty na koncu swiata mieszkasz hehe
zartuje
mam tam rodzine dokladnie w Kalwarii Zebrzydowskiej... to chyba te okolice co?

NUDZE SIE

reklama
Do góry