reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Kobietki wpadam żeby zobaczyć co tu się dzieje...jak wchodzę to zawsze się zastanawiam czy któraś już nie urodziła

Setanko...jakoś się dalej kulam powoli, dzisiaj strasznie mnie kłuje w kroczu i boli brzuch jak na okres ale krwii jak narazie nie było...a co do Twojego drętwienia to pocieszę Cie że też tak mam...napewno gdzieś coś uciska na nerw jakiś i dlatego się tak dzieje...ale wierzę że Ci to przeszkadza bo jest to nieprzyjemne uczucie

mamusia...współczuję że to właśnie teraz przydarzyło się cos takiego...3mam kciuki żeby mąż jak najszybciej znalazł nową pracę

Też oglądałam ten dokument angielski o gazie rozweselającym i jakoś dziwnie sie kobiety po nim zachowywały...tak jak Setana pisze niektóre to wogóle miały takim odjazd że urodzić nie umiały i nie słuchały się położnych więc mnie to jakoś nie przekonuje

reklama
Witajcie
JA tylko na chwile, byłam dziś na wymazie (lekarz dał mi skierowanie :-)) potem zarejestrować auto, potem na zakupach i wreszcie u rodziców....
a jak wróciłam do domu to padłam na leżak w ogródku i do domu przyszłam o 21.30!!! :szok:

Jutro nadrobie co sie dziś działo, dobranoc brzuszki :-)

Dobry wieczór wpadłam na momencik zobaczyć co u Was się dzisiaj działo:)
Nie ukrywam ,że co wchodzę na forum to pierwsze co zerkam na wątek sms-y z porodówki bo liczę ,że może któraś rozpocznie sezon "rozpakowywania" :-) Majówki po 10 kwietnia to już tam rozpakowywały się po kolei:) więc i pora na nas tylko nie ma chętnych ;-) hehe

Ja już mam dosyć powoli wszystkiego.Dzisiaj nie miałam na nic nastroju i prawdę mówiąc mam chyba depresję:( A jeszcze od południa leje na całego...buuuu
Jutro rozpoczynam 38 tc to mnie troszkę pociesza i jutro lody z Setaną :)

Brzuszki Nasze wpadłam tylko poczytać co u Was...ja dziś kompletnie w domu nic nie robiłam, tylko jeszcze przepierkę co chwila jakis to nowych ciuszkow dla maluszka!pozniej u rodziców w odwiedzinkach jak mąż na budowie naszej (tak codziennie praca i budowa i ja w 4scianach :-()cale dnie ja sama i na glowe juz dostaje...a u mamusi,to kolacyjka i lodziki..i tylko odpoczywam :-) komp mnie jakos meczy..duzo robic nie moge w domu,lekarz nie kazał :no: a i dzis synus caly dzien baaardzooo mocno nozki mi wypycha az mi oczy wychodzą :szok:..mam nadzieje,ze wczesniakiem nie bedzie i tak jak lekarz powiedział do czerwca dam rade a pozniej juz z gorki i moze sie rodzic :tak:
..ale brzuch mam dzis jak fale dunaju....

zmykam lulu bo juz dawno moja pora..do juterka...spijcie kolorowo..papa

o tej godzinie jeszcze chyba nikt się nie witał:-D
jakis gościu wstawił aukcję na tą godz na allegro i ja powalona wstałam,żeby licytować leżaczek...nie wiem kto jest bardzie chory-on czy ja?:-D
przy okazji zrobiłam siusiu i bułkę z powidłami śliwkowymi i herbatę:-D

takich jak ja jest więcej bo juz cena przeszła moje chęci ,a cały czas podbijają,więc są też takie oszołomy jak ja:-D

Ostatnia edycja:
witaj justynka:)ja wstalam siusiu i koniec spania od 3:30 wiec musialam zjesc bo mnie ssac zaczelo i do tego wszytsko mnie boli:-(
mysle ze jeszcze z tydzien i watek smsowy bedzie czerwony:tak:a ja zaczelam miec cykora bo termin wg miesiaczki za dwa tyg:szok:

Dziewczyny - odnośnie wątku prezent dla A&A - która to Agnieszka Katarzyna ( czy odwrotnie bo już zapomniałam
shocked.gif
) z Pucka..... bo nie mam odzewu - niech mi da znać na priv.

Witam się i ja!

Justynko to sprzedawca faktycznie śmiesznie postąpił dając zakończenie aukcji na noc. Wydawać by się mogło że nikt nie będzie licytował. Szkoda że się nie udało! Ale może następnym razem!
Marta24 no wstawać o tej porze????Ja mam jeszcze odległy termin ale Ty kochana powolutku się zbieraj :-) Ale jak coś to pamiętaj że równie dobrze można urodzić 2 tygodnie później hehe. Ja tak urodziłam Jasia.To były najdłuższe dni w moim życiu!

A ja wstałam o 5 żeby z m porozmawiać bo wczoraj jak wyjechał o 6 rano tak z pracy wyszedł prawie o północy więc nawet się nie widzieliśmy.

witajcie brzuszki
ja juz tez nie spie od jakiegos czasu bo mnie standardowo kregosłup napierdzielał i musiałam wstac:baffled:.
DZis chcielismy sie wybrac do zoo, ale zobaczymy jak bedzie bo pogoda sie troche psuje i moze zacząc padac. M. sie zastanawia jak ja sie bede tam kulac, ale jakbym nie dała rady to najwyzej wybiore sobie jakąs ławeczke i bede sie relaksowac, a oni beda łazić:-).
Justynka a moze zamiast wstawac o takiej porze to aukcjonerem warto byłoby licytowac

reklama
Cześć Brzuchatki!
Witam się z wami porannie :-)
Tak na wstępie przekazuję, że czekamy na kolejnego dzidziusia i trzymamy kciuki! Info na wątku smsowym!

Do góry