reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Larvunia...ja chyba też!

A wczoraj wieczorem ja co chwilę do łazienki chodzilam, coś mnie też kłulo w srodku. Myślałam już że się coś zaczyna ale na szczęście jeszcze nie!
A rano pisałam wam że nic mi nie dolega. Wszystko się może zmienić w każdej chwili!

reklama
Witajcie:-)

Ale wieści,a jeszcze wczoraj któraś pisałaś pisała że jakoś słabo sie rozkręcamy z tym rodzeniem.

Saffi
wczoraj było tak że mnie panowie co wyworzą śmieci obudzili,tak strasznie wytrzepywali w tych pojemników że myślalałam że coś im powiem.

tusen no ja pisałam!!!!!Przed spaniem wpadłam na moment i pisałam ,że u majówek o tej porze w kwietniu już było sporo dziewczyn rozpakowanych a u nas słabo coś się kręci:) WYKRAKAŁAM:)

dziewczynki dopisalam do "listy maluszkow..." kolejna dzidzie, reszte wieczorem , bede wieczorkiem ;-):tak:
MILEGO DNIA ... wlasnie tego 13 w piatek :sorry2::tak:

Mój synek urodził się 13-tego co prawda w niedzielę ale 13-tego i jest bardzo szczęśliwym dzieckiem:)A też się bałam samej daty 13-ty...Wbrew pozorom cyfra 13 jest dla wielu ludzi bardzo szczęśliwa i tego życzymy Aestimie i Mieszkowi:)

Witajcie!
Ja dopiero wstałam, śniadanko jem, podczytuję co tam u Was, a tu taka niespodzianka! Aestima - piątek trzynastego będzie dla Ciebie najszczęśliwszym dniem!!! Już nie mogę się doczekać, jak zdasz nam dokładną relację i pokażesz Mieszka! :-)
Ale fajnie! Ciekawe która następna :-D

Aestima - &&&&&&&&&&&&&& kciukasy mocno zaciśnięte
mój tata urodził się w piątek 13go i jest bardzo wesołym i szczęśliwym człowiekiem :)

reklama
Do góry