reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

czesc Kobietki!!!

witam się z wami w koljeny ciepły dzionek..poczytałam co u Was i ide zrobic sobie sniadanko...nocka z przerwami na 5razy siusiu :( i drugi dzien z zrzedu opies u durnych sasiadow po 6h pobudka dla wszystkich...w ogole go nie uciszają, a pies niczemu winny ale ludzie jakby sami byli....

Doris- tak wiem własnie,ale lekarz powiedział, ze synuś duzy i najwazniejsze by maj przejsc te ostatnie 3tyg a w czerwcu jakby sie cos działo to mam byc spokojna bo on o 3tyg.wiekszy niż normalnie w tym tyg.ciazy maluszki mają...ale od 23maja co poniedziałek KTG i skoro lekarz mówi,ze mam sie nei martwic to wie chyba cos mówi...wiadomo, że jakbym coś odczuwała to mam dawac mu znać ale tak to powiedział,że mam duzo wypoczywac, bo ta szyjka miękka-juz nie spacerować i czekac na swoj termin i sie nie stresowac
Doggi - a jak duża córcia już jest?a sen to faktycznie....haha...zbyt dużo już o tym myslimy i nasze zmysły robią nam psikusy..ale lepiej bądz gotowa
marta24 korzystaj wiec poki zostało jeszcze troche;-)
Ironia teraz pamietaj relax....nie ma co sie przesilać...
setana mi w nocy dretwieją dłonie i stopy a za dnia raczej nie

reklama
Dzień Dobry.
Iza...u Zeberki dobrze, bardzo się martwiła że Bartuś słabo rośnie a tu wczoraj taka niespodzianka!!!!! Maly jest większy o 2 tyg :-)
Tak i bardzo mnie to cieszy, bo Kasia najbardziej zmartwiona była tym, że Bartuś tak wolno przybierał na wadze, a tu taka imponująca waga :-)

Uśmiałam się z tego gazu rozweselającego. Nie oglądałam DDTVN, ale sobie wyobraziłam to, co napisałyście :-) Zapewne personel szpitala były przeszczęśliwy gdyby rodzące zamiast krzyczeć z bólu się śmiały :-)
Ja wczoraj późnym wieczorkiem wstawiałam jeszcze pranie. Mąż je rozwiesił na balkonie, więc zapewne niedługo będzie można poskładać - schnie wszystko przy takiej pogodzie w oka mgnieniu:-)

Witam się po wizycie u diabetologa... i mam potwierdzoną cukrzyce ciążową :-( Za tydzień znowu wizyta i dzisiaj uprosiłam o to,żeby nie dostać insuliny, ale za tydzień mnie to nie o minie :-( Tragedia... Tego to najbardziej nie chcę... Dowiedziałam się wielu "ciekawych" rzeczy, ale co lekarz, to inne normy...

Zaraz poczytam co u Was słychać.

witajcie.
wczoraj nie zaglądnęłam,bo ciepełko i cały dzień na dworzu byliśmy.
dzis tez pięknie,oby tak jak najdłużej.
asinka przykro mi z powodu tej cukrzycy.mam nadzieję,że dzielnie to zniesiesz:tak:

nie doczytałam co u was,więc pozdrawiam wszystkie moje panie;-)

ironia cześć kochana ,witaj wsród żywych:tak:

Asinka bierz się zatem do ostrej rozprawy z nawykami żywieniowymi - zresztą teraz pewnie pójdzie Ci gładko, bo zaczęłaś już to robić i masz sporą wiedzę. Powodzenia!

Hej Brzucholki! u mnie noc średnio bym powiedziała, cały czas mnie bolał brzuch i w sumie do teraz boli no i wczoraj zauważyłam krew tzn...takie plamki...nic więcej...narazie obserwuję...mam nadzieje że to nic groźnego...poza tym jest taki skwar na dworze że dzisiaj na tarasie nie posiedzę za bardzo grzeje a nogi mam jak kuloki, ciśnienie 144/90 więc lepiej nie ryzykuje...teraz poczytam co tam naskrobałyście od wczoraj

reklama
Witajcie Babeczki!

Ja dzis wpadam tylko sie zameldować. Kręgosłup nie przestał boleć, wręcz przeciwnie. Więc dziś nic nie robię. Tylko do ginka po południu. Macham wszystkim!

Ironia, hellloooooł! :-)

Misia, uważaj na siebie!

Do góry