reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi i jak sytuacja u Ciebie? Jak te skurcze? Może powinien jednak zbadać Cię lekarz?
Blusia trzymam kciuki za wizytę i łazienkowe akrobacje przy goleniu :D

Myślę, że tez już skieruje się w stronę łóżka, choć jeszcze poczytam przed snem. Dobrej nocki życzę wszystkim.

reklama
Minęło... tzn ten wielki bum hadziaaa minął... ale pozostawił po sobie napięty brzuch i ból pleców... ale napięcie brzuszka troszke mniejsze juz jest... ale bolało jak diabli... jak tak bedzi ebolał cały poród, to niezła jazda się szykuje :D :D ale kolkę nerkową przeżyłam to poród tym w ogóle :D

cześć Brzuchatki :-)
Ironia...witaj z powrotem, mam nadzieję, że teraz to już do szpitala pojedziesz ale tylko do porodu i oczywiście w terminie :-)
Iza...ja mam odwagę jechać nad to jezioro, tam bardzo odpoczywam, caly dzień na świeżym powietrzu i ogólnie jest super, ale nie wiem czy pojadę, bo moi rodzice BAAARDZO sie stresują tym, że mogłabym tam zacząć rodzić więc raczej zostanę w domciu
Traschka...ja ostatnio też maszerowałam pod górkę to ledwo doszłam, na tym etapie ciązy stanowczo wolę płaskie tereny i krótkie dystanse :-)
Agabre, Zołza, Dagamit, Izabela, Mrsmoon ale Wy już daleko jesteście! Skończyłyście 37 tc! Super!
Marta6nz...ostatnia wizyta? Przeciez Tobie dopiero 35 tc leci...
Mamusia...kasa zawsze się przydaje a teraz to na pewno :-)
Doggi....biedna Ty jesteś z tymi bólami i skurczami, coś mi się wydaje, że niedługo juz będziesz przytulać swoją dzidzię a myślałam, że ja będę pierwsza niż Ty :-)
Misialina...gdzie zdjęcia kwiatków i ogródka??? Ty to masz powera :-)

Tak czytam jak piszecie o tych skurczach, bólach, odchodzących czopach itp. a u mnie NIC!! Żadnych bóli, skurczy, po prostu nic mi nie dolega ostatnio oprócz tego że jestem wielka i ciężka i mam typowe problemy z zakladaniem butów, skarpetek itp.
Tak jak wcześniej się stresowałam skurczami, bólami itd. to teraz wszystko mi minęło, a mogłoby coś mnie już poboleć, bo moja :szynka tydzień temu miała 5cm!!!!!

Doris mi tez sie wydaje ze mala wyjdzie wczesniej... nawet tesc ostatnio powiedział mojemu mężowi w tajemnicy (mój oczywiscie pierwsza poznańska plotkara powiedział mi to), ze jak na jego to ja w maju urodze nie w czerwcu nie wie czemu ale tak mu sie wydaje (generalnie nie wiem o tym ze mam takie różne przeboje)... wiec kto wie.. ale wymęczona już jestem strasznie

Doris Miałam sen... pare dni temu moze z tydzień...

Byłam z mężem w szpitalu, zrobili mi przeswietlenie brzucha (nie wiem, chyba wramach usg :p) pan doktor pokazywal nam gdzie Olcia ma kręgosłup, gdzie jest głowka nózki itp... My tam ach och ech, i nagle z brzucha wydobył się delikatny głosik małej dziewczynki (hahahah wnioskuje ze Olcia) i rzekla do nas "Badźcie gotowi na 20 maja" hahahah :D

Ja sama dawałam sobie od poczatku miedzy 26-30 maja, ale może termin podany przez córcie będzie ;) hahahahah ale bym się śmiała :p

Uciekam do wyrka...
Coś niebezpiecznie niedobrze mi się robi...

Dobranoc brzuchatki :) Dziś mam zamiar przespac calą noc i jeszcze caaaały ranek :D

Doggi...ja też mam jakieś takie dziwne przeczucie, że to 20 maja będzie :-).
Zobaczymy....
Ja też już się żegnam!
DOBRANOC BRZUCHATKI!!!!

Witam:-)

Doogi
fajny sen przepowiadający,ciekawe czy sie sprawdzi:-)

Doris
ale ja też nic niemam,może za wcześnie jeszcze.Tak lekko czasmi mnie pobolewa jak na miesiączkę i czasami takie stawianie brzucha ,ale nic zero skurczy czy jakiejś innej wydzieliny.

reklama
Witajcie :-)
Dziewczyny, ja też nic nie mam jeszcze, zadnych objawow. Czasem delikatnie poboli jak na miesiaczke, brzuch się lekko pospina i to wszystko. Nawet no spy nie muszę w takich wypadkach brać bo nie jest to jakies uciążliwe.

Do góry