reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a co do mojej opryszczki to Wam powiem że do apteki wczoraj zapomniałam pojechać a na noc posmarowałam uwaga...pastą do zębów i już jest znacznie lepiej, prawie w ogóle jej już nie ma, nie wiem jak to się stało he he :-D

reklama
Traschka - no masz rację, na pewno tez tak będę miała, teraz tak mówię a im bliżej będzie do końca tym bardziej będę chciała się jeszcze nacieszyć "wolnością" he he tylko teraz taka cwana w gębie jestem he he

alesta się rozpisały...
AGATA super wieści i o twojej wizycie i o twoim synie !! :) Ciesze się bardzo !! 3Maj sie dzielnie :)
:tak:

marta straszna ta twoja historia,tez pewnie byłabym w szoku.:szok:

mam arachnofobię-pająki mnie przerażają,ale jak ktoś lubi...ja nie moge na 1m dojść do takiego:-(

dziewczyny mające dzieci mniej więcej w wieku mojego Antka--czy one wam sikają w majtki?Antek zrobił juz 2x siku,bo oglądał bajkę i nie mógł odjeść,a dziś w piaskownicy zrobił kupę w majtki:szok:,nic nie powiedział,przyszedł do domu i dopiero ja po paru minutach wyczułam,a on się z tego śmiał!czy to normalne u takich dzieci?

czesc i czołem... witam sie po całym dniu...

Dzis miałam małą masacra... po sniadaniu zemdlałam poźniej jakies 30 minut później znów zemdlałam... pół dnia przeleżałam nieprzytimna, nie mogłam głowy w pionie utrzymac i nic nie widziałam szaro buro przed oczami... ciśnienie miałam mega niskie 90/55 a puls 98 !! !! !! Masacra jakas myślałam, ze zaraz zejdę... Ale tak polezałam i poleżałam później zjadlam obiad (mąż w domu drugi dzień wiec mi dogadzał) i poczułam się lepiej nawet brzuszek nie bolał :) no i pojechalismy se do galerii malta do mojej ulubionej kawiarni na deserki lodowe :D I kurcze jak nowonarodzona :D Tylko dla odmiany mam skurcze :( ehhhh... ale przynajmniej nie mam takiego doła już :)

mamusiu te pająki to masacra !! Ja się pajęczaków boje nawet :D :p Ja sie tak bardzo boję pająków, że boję się je zabic nawet... mój koszmar od dziecinstwa... Zdecydowanie jestem fanką kiciorrów :)

marta straszna historia !!! Relaksuj się i nie denerwuj, waazne ze wszystko jest ok !!

no i znów zapomniałam co miałam napisac do reszty :/ damn... skleroza nie boli...

Doggi a ty nie powinnaś do szpitala jechać??? Nie dzwoń do ginki, bo ci znowu powie "pani Dagmaro pani chyba przesadza" tylko jedź na IP, to jakaś masakra z tego co piszesz. Martwię się o ciebie!

Doggi uważam, że za bardzo ignorujesz te sygnały, które wysyła Twój organizm. To nie przelewki, jak nie skurcze to bóle brzucha lub omdlenia. Szoruj na ip, żeby z dzidzią było wszystko ok.

reklama
Myślę, że jest ok.. mała fika cały czas... kopie jak szalona co pare godzin więc z nią raczej ok... a omdlenia, no cóż ja mam cały czas anemię, z której wyjśc nie mogę od początku ciąży, plus mega upał i ból od tygodnia po prostu przemęczenie wg mnie.. Ale serio już czuję się zdecydowanie lepiej, troszke sił we mnie wstąpiło i nawet sobie z moim starym zaczelismy zartowac i sie smiac bo tak lezalam i z nikim nie gadałam... ale juz naprawde jest spoko, chyba po prostu te upały źle znoszę... Ale jakby coś się działo więcej to pojade na ip na pewno... ale narazie jest ok czop odszedł ale reszta spoczi póki skurcze nie beda silne i wody ze mnie nie popłyną jest spoczi :)

Do góry