reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Mamusia to co pokazujesz to jest największa trauma mojego życia. Nienawidze pająków, wpadam w histerię widząc najmniejsze! Gdyby mąż mi coś takiego przyniósł do domu, wyleciałby z hukiem!!!

no to samo pomyślałam....rany, a ten opis o chodzących po rękach i miłym smyraniu - w życiu!!!!!!!!!!!!!! umarłabym na zawał w 1 sekundę poprostu....

Marta nie zazdroszczę przygody z rowerzystą...dobrze, ze wam nic się nie stało...ja rok temu potrąciłam sąsiadke, oczywiście nie z mojej winy bo wlazła mi wprost pod auto, nic się nie stało, ale ja prawie 2 miesiące za kierownicę nie wsiadałam, miałam wrażenie, ze ona ciągle mi pod auto wchodzi, ciągle ja widziałam....

Agata super wieści od syna...tylko się cieszyć...

reklama
:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D
cudnie! :-)
My wanienkę mamy niebieską, bo dostaliśmy w prezencie, ale pościel 2:1 zieleń i niebieski ;-) Oj, chciałabym zobaczyć te Wasze zakupy :-)
102_5640.jpg102_5641.jpg
O proszę - zdjęcie zrobione - kocyk do wózka, myjka, pościel, prześcieradło i rożek :-)

Witam znowu :-) Właśnie dostałam bardzo miłą wiadomość. Szwagierka w końcu urodziła :-) Ale dostała na wywołanie, bo tak to by dzisiaj nie urodziła. Kubuś waży 3540 g i ma 56 cm. Słodziak niesamowity :-) Równy tydzień po terminie.
A ja to się tak jakoś słabo czuję :-( Wysiedziałam dzisiaj trochę na słońcu i tak mi teraz dziwnie... Najlepiej to bym spała.

Witajcie, nawet nie próbuję nadrobić tych 3-ch dni - produkujecie w niesamowitym tempie:tak:Ja po wizycie, nie urodzę raczej w tym tyg, bo szyjka 1,5 cm i zamknięta jeszcze. Uffff, to dobrze, bo coraz większe przerażenie mnie ogarnia. Dziś kupiłam sobie bardzo fajne rybaczki alladyny i biustonosz do karmienia - wszystko na zakupowym. Za tydzień ostatnie usg i znów pożegnam się z 250pln...ale czego się dla dziecka nie robi;-)
Iza pościel i rożek cudne!!! No i widzę, że coraz większa szansa, że się spotkamy w szpitalu:-)Jak Twoja szynka?

Iza - dziewczyny mają rację rożek i pościelka jak i cała reszta śliczne :tak:

Asinka - a z tym przebywaniu na słoneczku to nie przesadzaj, ja to staram się nie siedzieć plackiem na słońcu, no może max 15 minut a tak to cień na świeżym powietrzu lub spacerek też nie za długi jak jest mocne słońce, a jak dziwnie się czujesz to walnij się na małą sjestę i tyle ;-) i gratulację dla Twojej szwagierki, dorodny chłopiec z tego Kubusia :-)

mrsmoon - cieszę się że zakupy udane jak i dzionek Twój cały

ja sobie właśnie obliczyłam że do przewidziane terminu porodu zostało mi jedynie 50 dni i to mnie przeraziło w pewnym sensie, ale z drugiej strony psychicznie ja jestem gotowa na poród nawet w tym momencie - przynajmniej tak mi się wydaje, ale ten czas leci...

reklama
Do góry