AgataR. bardzo dzielna jestes, masz cały czas pod góre w tej ciazy, a zawsze jestes tak optymistycznie nastawiona, super podejscie
IZa jak u ciebie z obserwacjami
Doggi powinnas dostac lanie, to nie są zarty i pamietaj o tym, ze wody niekoniecznie musza ci odejsc wiec nie sugeruj sie tym tak bardzo. Melduj co na IP
MArta6nz sytuacja straszna, ale niestety rozne rzeczy sie zdażaja. Ja jezdze samochodem cały czas choc faktycznie staram sie byc bardziej uważna
Justynka Julce czasem zdażaja sie wpadki z sikaniem w gacie i to wynika zazwyczaj z tego, ze ona po prostu nie ma czasu isc sie wysikac. Zcasem widze ze jej sie chce bo nogami przebiera i mowie jej zeby szła do ubikacji, ale ze jest zajeta czyms innym to szkoda jej czasu na sikanie. Jednak takie zsikanie tak jak pisałam zdaza sie rzadko, jak juz cos to popusci w majtki własnie z racji tego ze trzyma na maksa długo, a potem nie moze zdążyć. Kupa w majtkach sie nie zdaża
Mamusia paskudne te pajaki, nie znoasze takiego robactwa, brrrr
Kati gratuluje autka, fajnie ze udało sie wam upolowac jeszcze do tego w dobrej cenie, niech sie dobrze prowadzi
Traschka ty bys chciala jeszcze ze dwa tyg. w ciązy pochodzic, a ja juz bym chciala doczekac sie terminu bezpiecznego i urodzic bo meeeega cieżko
N abadaniach Julka oczywiscie mnie nie zaskoczyła i darła sie strasznie, oczywiscie zanim pielegnairka jeszcze wbiłą igłe
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
. wyniki niestety swadczą o stanie zapalnym OB 40 i cos tam jeszcze tez podniesione dużo, wiec nie obeszlismy sie bez antybiotyku, musi brac az 14 dni zeby sie pozbyc tego paskudztwa, najprawdopodobniej jest to niedoleczone poprzednie zapalenie sprzed 1,5 tyg. Wobec powyzszego moje dziecko bedzie kiblowac w domu bo niby moze wychodzic, ale nie moze przebywac na słoncu, zwłaszcza ostrym, bo antybiotyk, ktory bierze moze powodowac wysypke na skorze. Teraz przedszkolaki wiekszosc czasu spedzają w ogrodzie, a tam słonce cały czas w pełni wiec dlatego bedzie siedziec w domu, chyba ze pogoda bedzie bez slonca to wtedy pojdzie do pkola.