reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam piękne panie

larvuniu nie nadążam za imieniem u Twojego dziecka :-D
Oooo Justynka się zaoferowała :)

justynka skoroś taka chętna do prasowania to i ja chętnie podeślę trochę pranka do prasowanka :tak:
Wasze chłopy też Wam dokuczają odnośnie wagi i jedzenia??

jak usiądę do prasowania to mogę to robić i przez 2 h,gorzej mi się zebrać ;-)

katamisz mi tez się gęba nie zamyka w ogóle i jem więcej od mojego D,z tym,że ja w ciąży ważę 60 kg a on normalnie waży ponad 100kg,,jest dość wysoki,więc raczej nie śmiał by mi zwrócić uwagi,mówi tylko "jedz Justynka jedz" z taki uśmieszkiem:-D

a ty się swoim nie przejmuj

reklama
dzień dobry wszystkim!!!

Nocka raczej do tyłu - do 24 zasnąć nie mogłam... no ale leżałam więc mam nadzieję, że już wypoczęłam :)
krzyś rozrabia...

Dziś jedziemy na wyprawę do Ikei po półki i wreszcie będziemy robię wielkie przemeblowanie.. i ciuszki dla maluchów... no chyba czas najwyższy... ;-)

dobrego weekendu

ja musze w ikei się zaopatrzyć w ręczniki dla małej,ale nie kupuję tych typowo dla dzieci z kapturkiem tylko takie za 13 zł,błekitne ,zielone.mam je na co dzien i są super.

idę dziś dokupić body z długim rękawem,jakieś rajstopki,pieluchy tetrowe i jakieś może ciuszki na ciuchach,dziś sobota,jest wyprzedaż:-)

i dla Antoniego skarbonkę!
a w ogóle to wam się pochwale moim nowym stołem-D.właśnie po niego pojechał

http://allegro.pl/a-s-wytworny-stol-i1578437232.html
i jeszcze przy okazji może krzesła u tego pana dokupi.

Cześć dziewczynki
Witam się z Wami słonecznie :-) Dzisiaj chyba piękna pogoda się zapowiada więc trzeba jakoś dzień wykorzystać.W planach mam spacerek do parku z synkiem na rowerze.Liczę ,że dojdę tam...:zawstydzona/y:
Nocka kolejna przespana aż się zastanawiam co jest nie tak.Bo to kolejna noc bez spacerowania do WC:szok:Ani razu nie wstałam na siusiu.Śniło mi się ,że obudziłam się rano i szukałam brzuszka ciążowego.Nie miałam go już był tylko zwał skóry rozciągniętej przez ciążę(tak jakby zaraz po porodzie) a dzidziusia nigdzie nie było :szok: Obudziłam się rano i pierwsze co macałam brzuszek czy jest na swoim miejscu.
Dzisiaj nie mam już wątpliwości co do wysokości mojego brzucha.Dziewczyny dzisiaj widzę swoje żebra pod biustem!!Do tej pory na tej wysokości jeszcze był brzuch a dzisiaj rano mocno się obniżył.Moja mama się przestraszyła aż jak mnie zobaczyła...
p.s może pózniej pstryknę fotkę to Wam pokażę...

Ostatnia edycja:
Witam Brzuszki :-)
Ja na nogach od 6:30 i cała noc przespana :-) Zaliczyłam już zakupy. Poszłam sama, ale wypakowałam swoją torebkę co mam przez ramię i tam zapakowałam zakupy, więc ciężko mi nie było. Piękna pogoda dzisiaj i mam obiecany spacer, jak Sz. wróci z pracy.
Co do prasowania, to ja bardzo lubię :-) Wolę to niż np. zmywanie garnków :dry:

Justynka ja na całe szczęście też, ale zazwyczaj mam tylko parę rzeczy, to Sz. myje. A zmywarkę włączam przez weekend, jak się więcej nazbiera ;-)

justynka1 ja tYz :-D;-)

edit:
asinka to Ty nie gotujesz na co dzien :confused: Ja codziennie na wieczor wlaczam, co by na rano miec czysto... U mnie co chwile cos sie wrzuca do zmywary...

reklama
Do góry