reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

asinka jak to diete :confused: teraz :confused:
no cos ty... ja pozwalam sobie na wszystko, oczywiscie male ilosci bo duzo i tak nie zmieszcze ;-)

reklama
Dietę dla diabetyków :-( W czwartek się okażę czy nie mam czasem cukrzycy ciążowej... Ale po moich pomiarach w domu, coś mi się wydaję,że tak będzie...

Hej Brzuszki
Zostałam sama w domku, więc zasiadłam... Nie wiem tylko czy uda mi się doczytać chociaż cały dzień, ale postaram się :)

Marta - wczoraj pisałaś o tych Twoich bólach a dzisiaj ja ledwo co chodzę... No dobrze, nie na rzekam.... chciałam zobaczyć jak wygląda 9 miesiąc, to mam :-)

asinka wspolczuje, ja w 1 ciazy tez bylam na diecie, bo wykryli cukrzyce ciazowa, ale tylko na diecie bylam ,zadnych lekow nie przyjmowalam :sorry2: Bedzie dobrze kochana!
Izabela czesc ;-) Mi tez dzis cos zle... rwa kulszowa dokucza. Czlapie w zolwim tepie, a najgorzej jak wstaje... zani sie rozbujam to mija 10 min :-D:sorry2:

no nic kobitki, obiadek zjedzony, wybywam po slodkosci i z psem do lasu na chociaz 10 min :sorry2: buzka!

witajcie pięknotki:)
no pogoda u nas sie nie popisala....mialam na dzis tyle planow a tu dupa....pada, wieje, i zimno jak cholera buuuuu
piszecie o tych bolach tam w srodku....no ja to mam od jakis dwoch tyg.....i robi sie to coraz bardziej niemile, od tego stopnia ze jak mnie zlapie to isc nie moge, dzis brzuch cos mi staje, boli i skurcze lapie...i dobrze niech sie cos dzieje choc z drugiej strony mam jeszcze troche rzeczy do zrobienia... uwielbiam zioła i teraz musze pokrzywy nazbierac na suszenie, zrobic miod z mlecza i sosny i w ogole musze kwiatkow jeszcze nasadzic i ziola posiac....trzmajcie sie i milego weekendu pelnego sloneczka
ps. dzis mialam jedne z ostatnich lekcji i dostalam pudla czekoladek i zrobilo mi sie tak milo ze prawie sie tam poplakalam:)

No raz przytrafila nam sie ta glisda ludzka :baffled: Teraz tez robie wlasnie badania kalu co by to dziadostwo wykluczyc.... Ale mlody ma sie lepiej, mniej kaszle dzis :tak:

slicznie dzis u nas na dworku... MILEGO DNIA KOCHANE :tak:

Kochana są w aptece takie tabletki na odrobaczenie dziecka. Sama nigdy ich nie kupowałam, ale rozmawiałam z mamą kolegi Igora jeszcze jak chodził do przedszkola. Ona odrobacza swoich chłopców zawsze po sezonie "piaskownicy". Te tabletki są na receptę. Może dzięki takiemu odrobaczaniu będziesz spokojniejsza?

Setana - u mnie leci już 37tc... Samo stwierdzenie, że za 3 tyg powinna się ciąża skończyć brzmi dla mnie dziwnie ;-)

Izabela tak tak ja wiem, wlasnie z miesiac temu wykrylam tego pasozyta i byl Fruciu odrobaczywiany, pies i mezulo tez... tylko nie ja :dry: i myslalam ze moze nawrocilo sie.... ze z nowu choruje. No zobaczymy jestem w trakcie badan :tak: w poniedzialek ostatnia tura :tak:

dobra ja uciekam dziewczyny, do milego!

Masacra jaka ja jestem dzis padnięta !! Wstawiłam pranie ale jak bardzo mi sie go nie chce wywieszac to sie nie dzieje... leze plackiem na fotelo leżaku z nogami do góry i przysypiam cały czas... na pyszczku juz sie tak zjarałam ze aż sie nie poznaje :p Ostatnio cały czas taki bledziuch bledziuch twarz miałam szarą az, a teraz brązowiutka, moze mama wreszcie mi przestanie cisnac zebym sie troche opaliła bo aż wstyd :/ :p

Ponadto byłam głodna, i zrobuiłam sobie mrożoną czekoladę i taaaak mi dobrze, nasyciłam się ale nie czuje się przeżarta jak to po zwykłych posiłkach :) Za godzinkę koktajl owocowy mrożony wjedzie mniaaaam... W taki upał to kurcze nawet nie chce mi sie cieplego obiadu zjesc...

Poza tym... jaaaak mnie rwie na dole, przy kazdym bólku włącza się krzyż więc mieszanka kozak !! Ale nie jade na zadne ip i te sprawy, takie skurczyki na razie pikus nic sie nie dzieje, dopiero jak pojawia się skurczybyki to pojade ot co !! Moja decyzja od wczoraj !!

hejka.
byłam w mieście,kupiłam parę rzeczy na ciuchach i nowe body i półśpiochy na wyjście ze szpitala,farbę do włosów,always duo jakies tam takie z 4 kropelkami na po porodzie i wydałam 80 zł:nerd:

reklama
hejka.
byłam w mieście,kupiłam parę rzeczy na ciuchach i nowe body i półśpiochy na wyjście ze szpitala,farbę do włosów,always duo jakies tam takie z 4 kropelkami na po porodzie i wydałam 80 zł:nerd:

ja wczoraj wydałam 83 zł !! Ale zakupy wieelkie ;)

Kupiłam koszule nocną do karmienia - 27 zł
stanik czarny zwykły sztywny WRESZCIE mój rozmiar - 17 zł :D
stanik biały zwyły sztywny TAKŻE mój normiar :D - 17zł :D
stanik do karmienia (paskudny wstretny lezy bleeee, ale musi byc :/) - 15 zł
i 3 pary majciochów każda para za 6 zł :D

Kocham zakupy w mosinie (koło miejscowosci gdzie moi rodzice mieszkaja) w poznaniu nie dosc ze nie ma staników w moim rozmiarze NIGDZIE to cny jeszcze jak z kosmosu, a Puszczykowo zaledwie 15km dalej i haj lajf :D

Do góry