reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
traschka widzisz a ja bym chciała żeby mi pod nos podstawiał i mówił "jedz kochanie a co ci tam..." a on mi złośliwe minki strzela i dokucza a potem ja gdzieś z emocji płaczę.
Całe szczęście nie trwało to długo podleciał po chwili i zaczął przepraszać "że nie wie czemu takie złośliwości się go trzymają i ,że wcale tak nie myśli...tylko lubi mi podokuczać czasem" dzięki wielkie za takie dogryzki...:zawstydzona/y:Normalnie jak nie byłam w ciąży to nie byłam taka delikatna.On dogryzał mi ja jemu i fajnie było czasem a teraz...drażni mnie to!!

larvuniu dobranoc :* miłych snów

ja również idę lulu..jutro może nad morze się wybierzemy....ostatnie chwile by skorzystać a pogoda dopisuje,więc może się uda :-)
spijcie dobrze i śnijcie spokojnie a nie o głupotach ;-)ja czuje, że znów nocka bedzie do bani...niewygodnie,duszno i z wc:crazy:
papa

czesc z kawusia ;-)

u mnie nocka oki :tak: Wstawalam pare razy na siusiu, ale juz sie przyzwyczailam :sorry2: Ogolnie wyspana jestem :-)Synek mniej kaszle :tak: superandzko, bo obudzil mnie jego slodki glos a nie szczekajacy kaszel ;-)a obudzil mnie "mama juz jest dzien zobacz jak sloneczko swieci" :-) I faktycznie swieci, wiec kochane MILEGO, SŁONECZNEGO DZIONKA :tak:

Hej hej :)

Ja już od 6 spać nie mogę, więc ogarnęłam się trochę i witam z kawusią :) Moje chłopaki jeszcze zalegają w łóżkach.

Larvunia, Ty ranny ptaszku :) Właśnie miałam pytać o kaszel Frucia, czy trochę zelżał. Mój Jasiek bardzo kaszlał w nocy, tzn. miał takie napady kaszlu. Powiedz co dajesz Frutkowi na ten kaszel?
Co do przygotowania na nadejście siostry, u nas wygląda to tak, że Jasiek sam podchodzi i pyta czy może się przytulić, głaszcze i całuje brzuszek. Mówi, że dzidzia coś tam mu powiedziała ;) Że się rusza :) Opowiada paniom w żłobku. Póki co jest pozytywnie nastawiony, mówi, że będzie się dzielił zabawkami, przykrywał kocykiem i lulał (tu pokazuje jak to będzie robił, śmiesznie to wygląda) :)

Ooo właśnie Młody przytuptał :)

U nas też póki co piękne słoneczko się zapowiada. I kurczę nie wiem czy z młodym gdzieś nie iść na spacer?

czesc Blusia ;-)
Mowisz na mnie a sama ranny ptaszek jestes i spac nie mozesz ;-) Ja to bym spala pewnie i do poludnia, ale synek nie da ;-)
My wlasnie ze spacerku wrocilismy, z pieskiem w lasku bylismy tak na krotko bo chlodem jeszcze zawiewa...
Co podaje mlodemu, wiec on ma chora krtan, jak zawsze (na nic wiecej mi nie choruje) i daje przeciewkaszlowy syropek SUPREMIN, antybiotyk teraz dostal (a juz tak fajnie miesiac nie mial antybiotyku) Bactrim, kropelki alergiczne ZYRTEC, oraz na noc przez pierwsze dwa dni mocnego kaszlu to na noc DIPHERGAN, no i inhalacje 3 x dziennie z soli, w ciagu dnia herbatka z milorzebiu slodzona sokiem z malin :tak:

Cześć Mamuśki :-)
Ale sobie dzis pospałam, bez wstawania w nocy na siku, może to za sprawą wczorajszego zmęczenia :-)
Właśnie wsuwam śniadanko, pyszny twarożek z rzodkiewką i tak trochę Was podczytuję. Produkcja wczoraj na maksa ;-)
Miłego dnia Wam życzę :-)

reklama
Witam Wszystkie Mamuśki :-)
Moja nóżka dziś OK...tak więc do następnego bólu....;-)
Pogoda piękna...ja wciąż nie wiem czy wylądujemy dziś nad morzem czy gdzieś na innym łonie natury:-)
...tak czy owak życzę wszystkim słonecznego i przyjemnego dnia!!!

Do góry