reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz...mam identycznie jak Ty...bęknąć się nie da bo mam wrażenie że zaraz będzie wszystko na zewnątrz...boli mnie już żołąd

reklama
Doggi...ja też mam dzisiaj mega zgagę, męczy mnie od południa i nic nie pomaga...aż na wymioty mi zbiera...pier.....lca chyba dostanę

no ja wymiotowałam niestety :/ i nie ogarniam juz... bo tak jak wzielm zawze rennie to pomagało, a jak juz było tak mocno ze nie pomagało to brałam drugie rennie i wypijałam siemie lniane i było ok.... ale dzis to juz absolutnie nic nie pomaga :/

Ja też mam zgagę codziennie praktycznie.Gorsza od zgagi jest treść pokarmowa którą mam w przełyku praktycznie :zawstydzona/y:Nawet dobrze beknąć się nie da a bardzo by się chciało!!:-(Też tak macie czy sama zgaga Was męczy??

no ja tez tak mam... a nie daj Boże spróbuje się schylic wtedy to juz LEEEECI !! :/

Ech ta zgaga, mam nadzieję, że po porodzie zapomnę co to jest. A treść pokarmowa łącznie z kwasem żołądkowym non stop mi stoi w przełyku. Rennie już nie pomaga, dobrze że Gaviscon jeszcze istnieje.

dziewczyny, ja mam tak samo ze zgagą, wczoraj mi się rennie skończyło, więc do apteki muszę jeszcze podjechać...
Misia nie żałuj sobie, zgaga i tak będzie, ale przed nią chociaż chwila przyjemności:tak:
ja ratatouille robię na jutro, a co!
a ciasto z rabarbarem już stygnie:-)

Ja przed samym spaniem jem płatki z zimnym mlekiem i powiem ,że troszkę ulgę przynosi.
Do niedawna mogłam pić soki z pomarańczy i jabłek a teraz w życiu-najgorsza zgaga po nich jest...

reklama
ogitu ja sie nastawiam na sn

dziewczyny a mnie o dziwo od ok2 tyg zgaga troche odpuszcza, brzuch jakby niżej - Mateuszek chyba taki duży, że na dół go ściąga ;-) a jakby co to gaviscon działa cuda :-)

Do góry