reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

mamusiu tak mi przykro, a tak się wczoraj cieszyłam z Tobą na tą wizytę:-( głowa do góry, tulę mocno :-)
Misialina to zostały Ci tańce przytulańce ;-) ale bardziej podoba mi się opcja zza stołu:-)
cześć Evka :)

reklama
Misia mnie też się brzuch obniżył... Zauważyłam to wczoraj, a dziś mi się wydaje że jest jeszcze niżej... hmmm...
Zaczynam się zastanawiać czy nie spakować tej torby do szpitala już... :szok:

Misialina gorzej by było jakby nie zauważyli, że w ciąży jesteś:-) A poza tym ludzie tak mają, że czasami nie myślą co mówią, albo nie zdają sobie sprawy, że kobiety w ciąży mają inny tok myślenia i jak oni powiedzą "ojej jaki masz duży brzuszek" my słyszymy "ojej spasłaś się jak hipopotam"
głowa do góry już niedługo będzie nam brakowało falującego brzuszka;-)

Witam wszystkie Mamusie czerwcowe :)
Jeszcze ponad 1,5 miesiąca mi zostało, a ja już ledwo się kulam. Spac się nie da, siedziec też za bardzo już nie, bo kręgosłup boli. Z niecierpliwością czekam już na moich chłopaków. Mam do Was pytanko - czy Wam też coraz częściej twardnieje brzuch? Ostatnio lekarz mi mówił, że teraz juz tak może by na końcówce. A następną wizyte mam 6 maja. Cały czas się boję, żeby nie było zespołu podkradania.

Dziewczyny, mam totalny dół. Jakiś czas temu dostaliśmy wiadomość, że moja babcia, która mieszka pod Stuttgartem jest ciężko chora. Mama wybierała się do niej początkiem maja, wczoraj kupiła bilety na autobus. Dziś mama miała po raz pierwszy od dwóch lat wyjechać na kilka dni wakacji nad morze i przed wyjazdem zadzwoniła do dziadka do Niemiec powiedzieć mu, że ma już bilety. Dziadek jej powiedział, że babcia zmarła 22 kwietnia... dziś jest 26. I nie zadzwonił wcześniej. Ja tego totalnie nie rozumiem, mama jest totalnie załamana. Pogrzeb będzie dopiero w ten piątek więc mama zdąży, ale tak mi jej strasznie żal... biletów nie da się przebukować, trzeba wszystko kupić po raz drugi. Mielismy zawsze kiepski kontakt z babcią, była bardzo trudną osobą, ale powiedzcie, jak można nie powiadomić najbliższej rodziny o takim wydarzeniu? Tym bardziej, że z dziadkiem kontakt był dobry. Teraz nie wiemy co robić, mama miała zabrać dziś nad morze mojego chrześniaka, wszystko opłacone i nie ma nikogo kto mógłby pojechać zamiast niej. Jakoś nie mogę sie pozbierać...

Hej kochane :)
Trasia, współczuję skrzeczących emerytek :( Ale najważniejsze, że z oczami wsio ok :)

Anapi, mi czop zaczął odchodzić jakoś 2 tygodnie przed porodem. Tylko, że nie odszedł cały a w częściach i właśnie to była taka jakby galaretka.

Kati, ja też jeszcze nie mam nic poprane, ba, ja nawet proszku dzieciowego jeszcze nie kupiłam ;)

Agata R, trzymajcie się jeszcze w dwupaczku :)

Agatka T, cieszę się, że święta były tak udane i wuj zrobił Wam piękną niespodziankę :) Ja też zaliczam się do niskociśnieniowców, ale mój organizm już chyba do tego przyzwyczajony.

Larvunia, zdrówka dla Frucia.

Misialina, udanego wesela :)

Trasia, bardzo mi przykro, ściskam mocno!!!

reklama
czesc wlasnie wrocilam...
nic mi sie niechce

mlody obedzie bez antybiotyku, juuuupiii juz 2 raz ostatnio bez antybiotyku sie udaje ;-) MA wziewne leki "tylko" i syropek wyksztusny brac. Do przedszkola moze chodzic. W piatek kontrola....

edit:
przepraszam ze tylko o mnie, jutro podczytam i poodpisuje :***

Do góry