Witam! Ja tam nie bylam mokra juz z 6 lat, nikt tu tego zwyczaju nie zna, Wlasnie wrocilysmy z mloda ze starego miasta, maz pojechal do pracy i pojechalysmy z nim. Niestety zbyt dlugie spacerki sa juz nie dla mnie, teraz takie skurcze mnie lapia, ze wstac nie moge. Dobrze, ze obiad juz ugotowany, tylko starczy salatke zrobic.
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
anapi u mnie to samo, nikt nie ma pojecia o tym zwyczaju. Ja dzisiaj dostalam od meza lyzka drewniana po tylku, powiedzial, ze to zamiast wody zebym zdrowo rosla.
Kurde jeszcze nigdy moj zadek tak zdrowo nie rosl, zadne lanie mi do tego nie potrzebne :-)
Dziewczyny zjadlam wczoraj tyle slodkiego, ze starczy mi chyba do konca ciazy
Kurde jeszcze nigdy moj zadek tak zdrowo nie rosl, zadne lanie mi do tego nie potrzebne :-)
Dziewczyny zjadlam wczoraj tyle slodkiego, ze starczy mi chyba do konca ciazy
Witajcie świątecznie :-)
Zeberko trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia obyście razem jeszcze wytrzymali &&&&&&&&&&&&&&
Ja sie jakoś nie objadam (boje sie że zgaga powróci) takie dziwnie leniwe te świeta, zawsze na jakiś spacer długi idziemy a teraz z kościoła powoli nie umiem przyjść - szok.....
a co do lania to oberwało mi sie po nogach i plecach ale troche, za to mam obiecane że w przyszłym roku mi nie darują ;-):-)
Zeberko trzymam kciuki za Ciebie i Bartusia obyście razem jeszcze wytrzymali &&&&&&&&&&&&&&
Ja sie jakoś nie objadam (boje sie że zgaga powróci) takie dziwnie leniwe te świeta, zawsze na jakiś spacer długi idziemy a teraz z kościoła powoli nie umiem przyjść - szok.....
a co do lania to oberwało mi sie po nogach i plecach ale troche, za to mam obiecane że w przyszłym roku mi nie darują ;-):-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
my też już po obiadku no i po krótkim spacerku, o matko jak ja się najadłam... teraz czas na odpoczynek
Witajcie kochaniutkie Ależ się objadłam, przez te 2 dni nadrobiłam chyba całą ciążę
No i zaczęły mi puchnąć nóżki Puchną mi co roku w okolicach maja i czerwca ale w tym roku to już z wiadomych powodów wiedziałam, że mnie to szybciej dopadnie. U mnie naturalnie nie widać kostek więc teraz to już zupełnie masakra. Normalnie świńskie nóżki Jutro robię wyniki więc się okaże czy to tylko zwykłe ciążowe puchnięcie czy może coś się tam dzieje.
No i zaczęły mi puchnąć nóżki Puchną mi co roku w okolicach maja i czerwca ale w tym roku to już z wiadomych powodów wiedziałam, że mnie to szybciej dopadnie. U mnie naturalnie nie widać kostek więc teraz to już zupełnie masakra. Normalnie świńskie nóżki Jutro robię wyniki więc się okaże czy to tylko zwykłe ciążowe puchnięcie czy może coś się tam dzieje.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kuma - nie martw się ja też tak mam z tymi ksotami, naturalnie sa takie że prawie nie widać kostaek a teraz to już w ogóle, dobrze to określiłaś świńskie nóżki he he, ale już niedługo, już prawie koniec, a ja jutro do lekarza śmigam i zobaczymy jak tam mój mały skarbik się czuję, już nie mogę się doczekać!
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kuma - ja za Twoją środowa wizytę również zaciskam kciuki &&&&&&&