reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej kochane :)
Ale dziś mało nadrabiania, łaskawe byłyście :)

Cinamon, super foteczka :-)

Aaga
, ściskam mocno!!!

Ironia, wpadłam na podobny pomysł z pisanką, tylko mam zamiar synka zaangażować :)

Trasia
, w końcu zasłużony odpoczynek :) Ja po majówce :) Choć pewnie jak ginka w czwartek zobaczy moją nogę (zaczęła mi mocno puchnąć od kilku dni) to będzie mnie już gonić na zwolnienie ;)

Kuma, Asinka, Doris, Agatka
hejka :)

Marta
, ja też mam takie pokłuwania. Na dodatek jak za długo posiedzę i jak wstanę to bolą mnie kości miednicy i spojenie i czuję taki ciężar w podbrzuszu, jakby mała napierała :/

Mysia, Misialina
, Wy to takie mróweczki pracowite. Ja się nie mogę zebrać do porządków. Właśnie miałam zamiar umyć kafle w łazience i przepaliła się żarówka. Hehe, ale wymówka ;)

Dubeltówka
, ściskam Cię i życzę lepszego samopoczucia. A kiedy do lekarza śmigasz?

reklama
Jutro idę i zobaczymy co mi powie. Wieczorami jest troche lepiej, ale od rana do południa to masakra jakaś, mogłabym przeleżeć i przespać pół dnia. Trzymajcie kciuki, żeby udało im się dowiedzieć co mi jest i żeby dało radę jakoś temu zapobiegać. Ja na dziś już się żegnam, muszę się położyć i jeszcze coś zjeść bo od 21 muszę pościć przed jutrzejsza glukozą:no:Dobrej nocki życzę

czesc

ja wrocilam do domku niedawno, zaraz ide spac, kurde ledwo zyje...
bylam u gincia, recenzja na odpowiednim watku ;-)
pozdrawiam Was serdecznie ;-)

No udalo mi sie wreszcie doczytac Was, sily mi jednak brak na odpisywanie , brzuch tak skacze ze ciezko wysiedziec. Dopiero teraz udalo mi sie kompa wlaczyc. Rano po pracy pojechalismy do pediatry z mloda. Niestety mogla nas przyjac dopiero o 13 wiec polazilysmy z mloda po sklepach, kupilismy pare rzeczy na urodziny Eleny, wymeczylo mnie to jednak. Mloda ma na szczescie tylko alergie na slonce. Dostala tabletki i krem i ma niedlugo przejsc, wazne aby byla zawsze nasmarowana dobrym kremem z wysokim filtrem. Ulzylo mi, ze to nie jest wirus. Pozniej szybki obiad i na plac zabaw. Goraco takie ze ciezko oddychac, wszystko boli od siedzenia na piaskownicy, ehhh ciaza meczy.

No! To spody pod mazurki upieczone... niby takie nic - normalnie bym to zrobiła mięcy jednym kichnięciem a drugim.. a teraz czuję, że przeholowałam... więc siedzę rozwalona jak kwoka przed komputerem i odpoczywam..

Ale przepiękny dzien był dziś i to mnie dobrze do niego nastawiło.

a jutro słuchajcie - idę na babski wieczór, który dziewczyny zorganizowały z mojego powodu pod hasłem - a może chciałabys wpaść na babski wieczór póki jeszcze możesz... ? juz im jestem niesamowicie wdzięczna i cieszę się jak głupia! ;-)

cinamon - super fotka!!!
właśnie mi uzmysłowiłaś, że przecież moja siostra też w ciązy i musimy sobie koniecznie w święta taką fotkę strzelić. :):)
dubeltówka - zdrówka duużo. i potwierdzam co mówi marta - sok z buraka działa - a już na pewno działa na mojego Krzycha. :) ja nie miałam zacięcia tyle by tylko sobie go robić...
ironia - witaj w klubie. Mam takie samo podejście "mimo iż nie mam żadnych talentów to i tak coś sobie tam zrobię. ;-) fajne te jaja :)

Anapi - fajnie, że nic poważnego i fajnie WAm, że możecie w piaskownicy siedzieć.. my jeszcze nie mamy gdzie :(
ale myślę , że wiem co masz na myśli mówiąc, że to nie jest najwygodniejsze siedzenie... ;-)

Dobrej nocki brzuchatki!!

reklama
Do góry