reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej u mnie bez zmian:-(chodze jak bym dopiero zeszła z karuzeli i do tego strasznie mdli.....boje się, że to coś poważnego,może coś z głową? Czuję się fatalnie:no:

bidulka z Ciebie, trzymaj się ciepło, mam nadzieję że już niedługo poczujesz się lepiej, tulę Cię wirtualnie i przesyłam buziaczki :*

reklama
No ja też firanki pościągałam...tylko że u mnie to takie firanki nie firanki...mąż przyjedzie z pracy to zacznie okienka myć...

Dubeltówka...a może u Ciebie to coś z błędnikiem...powinnaś pojechać do laryngologa, on napewno to sprawdzi

dubeltówka nie martw się tylko !! Uszy do góry !! Jeżeli masz silną anemię, to taka reakcja może byc a nawet powinna byc !! Znam to naprawdę doskonale !! Moja rada, pij codziennie na czczo sok z buraków, są bardzo dobre i skuteczne !!

Masz tu ode mnie wielkiego przytulańca !! !! !! I kissssss :*

dubeltowka oby do jutra, mam nadzieje ze sie porzadnie toba zajma a ten sok z burakow to serio pomaga

wrocilam z zajec z zerowka, przynajmniej tyle za mna, dziewczynki powiedzialy mi ze mnie kochaja, ze bede tesknic a jedna tak sie rozplakala ze nie mogla sie uspokoic ale mimo wszytsko ciesze sie juz to za mna bo nie mialam do tego juz sily....jeszcze musze dzis przezyc 3 lekcje:szok:

Witajcie !!!! tak się za wami stęskniłam!
Siostra dziś wyjechała po prawie tygodniowym pobycie , łzy się polały ale niebawem znów się zobaczymy. A potem to już pewnie po narodzinach naszych maleństw.
Zrobiłyśmy sobie nawet ciążową fotkę na pamiątkę.W końcu to już pewnie się nie zdarzy że będziemy w ciąży znów razem :)

MAm mnóstwo do nadrobienia więc zabieram się do czytania i odwiedzin wszystkich wątków . Pozdrawiam brzuszki!!!

cinamon ale świetne zdjęcie! Obie radosne, szkoda że nie mieszkacie blisko siebie!

dubeltówka strasznie mi cię żal:( Oby wyniki badań wskazały coś konrketnego żebyś się przestała tak męczyć.

ja jadę na zajęcia pożegnalne do Żywca ale myślami jestem już w dniu jutrzejszym, kiedy to wreszcie będę mogła zacząć porządki i odpoczywać:)

Cinamon...super zdjęcie...ślicznie wyglądacie

Trasia i Marta...zasłużyłyście na porządny odpoczynek!!!

A ja umyłam 4 okna...naprawdę zrobiłam to powolutku, nie szarpiąc się, dwa takie malutkie i 2 troszkę większe...mężuś dokończy resztę...i już mi się humor poprawił bo dzisiaj będę mogła powiedzieć że na parterze jest błysk...jutro dokończenie łazienki typu pomalowanie sufitu, zamontowanie halogenów, przyklejenie lustra i zrobienie szfki pod umywalkę...naprawdę humor mam o wiele lepszy, bo byłam nie do życia przez ten burdel

reklama
misia - ja chyba naprawde sie do ciebie dziewczyno przejde....lezec na dupie bo jak nie to... klaps.gif :-)

cinamon - super pomysł ze zdjęciami :) ja bym chciala pomalować brzuszek ale nie wiem czym moge pomalowac :(. Chcieliśmy pomalowac Benka jak pisanke na święta :-)

Do góry