zebrra
Potrójna mama :)
Ja również wybieram herbatkę, kawkę musiałam odstawić ze względu na ciśnienie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny,ja troche nie na temat,ale juz bzikuje...wczoraj sie przestraszylam,bo przestaly mnie wogole bolec piersi i naczytalam sie glupot w necie,ale dzisiaj znowu zaczely.Czy macie tak samo,ze jednego dnia Was bola a drugiego nie???jednego dnia mi niedobrze a na drugi czuje sie swietnie,od czego to zalezy.Czy wszystko ok z moja mala fasolka,teraz zaczelam 6 tydzien.
prosze pomozcie
Jak Wam się siedzi na L4? Czasem tak się nudzę, że coś okropnego, ale chyba wolę tak, niż bym miała stresować się sprawdzianami, lekcjami i problemami moich uczniów. Zresztą bieżące informacje ze szkoły donoszą mi koleżanki i słuchając ich dochodze do wniosku, że lepiej mi w domu. Szczególnie że dzieciaki zaczynają ostro chorować, a kaszel, katar i kichanie opanowały szkolne korytarze...
U mnie odliczanie do następnego wtorku. Usg w 10tc! Nie mogę się już doczekać!!
Dagamit....widzę że koleżanka po fachu...Tobie to dobrze...wierz mi lepiej siedziec w domu niż sie tak stresować jak ja teraz....
Też tak mam w brzuchu - raz go czuję mocniej a raz slabiej. Takie pobolewanie to chyba normalne i nie ma się czym stresować. Na początku panikowałam, ale teraz, dopóki nie ma plamień, to się nie stresuję.Poza tym, dziewczyny, czasami tak mnie coś ciągnie w brzuchu, takie dziwne uczucie jakbym wcześniej ze 100 brzuszków zrobiła albo przy kaszlnięciu tez to odczuwam. Też tak macie???