reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mamusia wszystko na to wskazuje, za dużo przypadkowych spotkań do tej pory się przydarzyło, wiec pewnie i poród w tym samym czasie będzie ;-)

reklama
To ja uciekam, milego wieczorka!! Własnie skonczyłam rozmawiac z koleżanką co ma ten sam termin co ja i gadałysmy z godzinke a teraz jestem padnięta i ide sie położyć.

Do jutra brzuszki!!!!papapapapappa

dobranoc brzuszki :) tez ide myjać się i do łózka bo chcemy dziś jakis filmik oglądnąć...

zołza mam nadzieje ze sie dobrze czujesz bo cały dzień cie nie było :(

Tak na szybko chciałam tylko życzyć wszystkim udanej, spokojnej nocki i miłego poranka.
No a paniom, które miały okazję się spotkać bardzo zazdroszczę bo zapewne będą olejne spotkanka a nie ma to jak pogadać sobie na żywo.

eee wszystkie spadacie, to i ja się żegnam... trochę mnie noc przeraża, bo M. wyjechał, ale mam nadzieję, że szybko usnę... słodkich, kolorowych snów Wam życzę, żadnych głupich koszmarów! cmokasy i do jutera:***

No ja też zazdroszczę Wam spotkań, mi niestety nie będzie dane poznać którejś z Was, a bardzo bym chciała bo super babki jesteście. Ja wróciłam z herbatki od koleżanki i zaraz zmykam spać, tym bardziej, że Wy już też chyba w łóżeczkach.........Dobrej nocki:-)

Rzeczywiście zołza dziś umilkła, ale mam nadzieję, że jutro się odezwie

reklama
A ja wpadłam aby nadrobić ten wątek ale na dziś pas...nie dam rady :zawstydzona/y:
Tyle naskrobałyście przez cały dzień!!
Aż wstyd!!:-D
W ogóle nie myślicie o koleżankach które pózniej nie radzą sobie z nadrabianiem zaległości...;-)

Miłych snów kochane :*:*:*

Do góry