reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam się i ja.
ja miałam straszną noc,od 2.00 chyba do 5.00 nie spałam,tłukłam się z boku na bok:wściekła/y:
a z samego rana do pokoju zagląda słońce i Antek się budzi,dzisiaj zmieniam zasłonki,żebym mogła zasłonić.
w nocy znowu głód mnie dopadł-zjadłam banana,a teraz wstałam głodna jak wilk-szybko płatki zrobiłam.
A ja nigdy nie włączam dodatkowego płukania dla mnie to troszkę marnotrawstwo wody...:zawstydzona/y:Wolę dać mniej proszku lub płynu do prania w zależności w czym piorę.Podobnie jak traschka do czarnych i ciemnych rzeczy używam raczej zawsze płynów a do jasnych proszków.Co do pełnej pralki to moja zawsze pęka w szwach ;-)
A jutro zapowiada się sympatyczny dzień.Spotykamy się z Setaną na plotki.
Dobranoc :*

czyli tego persila sensitive,którego ja używam na co dzień można dla niemowlaka normalnie?
zobaczę,jak nie dostanie żadnego uczulenia to nie będę dodatkowych proszków kupować tylko tę lovelę do płukania jak wy

pzdr dla setany

Hej Kochane! Nocka lepiej...ale i tak sie przewracałam od 4 do 5,30 potem zasnęłam...coraz gorzej...dzisiaj wizyta u lekarza na 13tą...więc tradycyjnie proszę o kciuki...które fenomenalnie działaja :*

zebrra super ,że się odezwałaś w końcu.Myślałam ,że się może na nas pogniewałaś :-( Biedna trzymaj się w dwupaku jak najdłużej!!Dobrze ,że tak nie wiele już zostało do 36 tc :* Co do Jasia to niech zdrowieje w końcu!!Lato się zbliża...
Dziękuję Kochana!

zebrra a ty bedziesz w tV?????
A tego to nie wiem, pytali mnie tylko, czy obecność telewizji i fotografa nie będzie mi przeszkadzać...

Zebrra jak dobrze, że się odezwałaś, czekałyśmy tu na ciebie:) Przykro czytać, że Jaś ciągle chory. Takie dziwne te wirusy teraz się pałętają, że jak się człowiek zarazi to potem nie może wyzdrowieć. Moja mam przynosi masę takich opowieści z apteki każdego dnia. Przychodzą mamy kupować lekarstwa dla swoich dzieci i żalą się, że dzieci chore trzeci miesiąc i nic nie pomaga. ALe dobrze, że zrobiliście badania, może na ich podstawie uda się okreslić co to dokłądnie jest.
Twoje ciśnienie mnie przeraża:( Ja jak dobijam do 140/90 to wydaje mi się to końcem świata i wcinam dopegyt... Dopóki Bartuś ładnie rośnie to wszystko jest w porządku więc trzymam za was kciuki:)
A to twoje gotowanie z Knorra to będzie można gdzieś obejrzeć? Nie wiedziałam, że z ciebie taka kucharka pełną parą! :)
Tak, to prawda z tymi wirusami, Jasiek np. gorączkował przez tydzień ponad 40st. Był cały czas na ibuprofenie w syropie i czopkach z paracetamolu i mimo wszystko temperatura utrzymywała się... Nie mogłam niczym jej zbić..
Co do mojego ciśnienia, to profesorka ostatnio mówiła (i to samo usłyszałam na IP), że w moim przypadku bezpieczniejsze jest ciśnienie 140-150/90-100 niż np. 110/70 i to prawda, ja przy takim niskim czuję się masakrycznie... To chyba kwestia tego, że organizm przyzwyczaja się do życia na wysokich obrotach...
A ten Knorr, to nie wiem naprawdę czy mozna będzie do gdzieś obejrzeć, jakoś nie wnikałam w temat. Odezwali się do mnie poprzez bloga (na którym zresztą ostatni post jest z 06/2010...)

Zebrra...dobrze, że jesteś!!! Pisz troszkę częściej, bo my tu ęsknimy za Tobą a jak urodzimy nasze Maluchy to będziemy miały jeszcze mniej czasu. Wysłałam Ci wiadomość PW.
Duuuuuużo zdrówka dla Jasia...ale długo mu się ciągnie to choróbsko. A ja z Twoim uchem???
Dziękuję Kochana! Z uchem o tyle lepiej, ze kolejną wizytę mam 09/05 - badanie mikroskopowe. Weszłam ostatnio na wizytę taka zadowolona i mówię, że jest znacznie lepiej bo słyszę ;) A po badaniu słuchu okazało się, że organizm się przyzwyczaił do takiego słyszenia, ale nic się nie poprawiło...

Zeberko...Kochana cieszę się że się odezwałaś...tulę mocno :*
Dziękuję :***

zeberko fajnie ze jesteś !! przykro mi że ciśnienie tak wariuje :( 3majce sie w dwupaku jak najdłużej :-) no i zdrowia dla Jasia...biedaczysko tak długo chorowac...
I Ty się Kochana trzymaj i nie dawaj tym wahaniom ciśnienia.. jak dzisiaj?

Justynka, dzięki! :) Co do prania, to ja też do ciemnych płynu używam. Jesli nie wypłukuje się proszek to chyba bardziej obstawiałabym jednak przeładowanie pralki, bo w 40st proszek naprawdę dobrze się rozpuszcza.

Zebrra witaj :-) poczytałam tylko poglądowo co u was i nie mam siły odpisać, jutro mnie nie bedzie jade z bratem do Katowic podtrzymać go na duchu (nie ma to jak otucha innego mgr który juz to przeszedł ;-))
Wiec mam nadzieje że sie odezwe w środe pa
Napisz koniecznie! Wysyłam całą masę dobrych myśli! :)

Katamisz, miłego spotkania z Setaną! Uściskaj ją ode mnie :)

Misialina, kciuki za wizytę!

Dzień dobry! Ale dziś wcześnie wstałam... biorąc pod uwagę o której zasypiam to niezły wyczyn. Zresztą nocka i tak nieprzespana ale to już norma:) Wstałam rano, bo kończyła się aukcja, którą chciałam wygrać ale tak poszaleli z ceną przez noc, że sobie odpuściłam.

Saffi, Marta, Larvunia, Zebrra, justynka - witajcie:)

Misialina - dla ciebie oczywiście kciuki:))) &&&

hej hej :) my juz pracujemy :) wczoraj zajełam się moją magisterką i mam już 50 stron :) ale za to nie popracowałam za dużo więc od rana pełna skrzynka na gadu ugh... co by te chłopy zrobiły bez kobiet :-)

zaraz lece sprawdzić ciśnienie :) mam nadzieję że będzie lepiej bo miałam wczoraj jakieś głupie wahania :/ 117 a potem 135 :/

reklama
ja przynajmniej mam stałe to ciśnienie, aż zaczęłam podejrzewać mój ciśnieniomierz o oszustwa. Ale mierzyłam na innych i wychodzi to samo. W zasadzie mieści się zawsze w przedziale 130-140/80-90.

Do góry