reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja w sumie zawsze wciskam dodatkowe plukanie. Proszek moze pozostawac jezeli pralka jest przepelniona (ubrania powinny swobodnie plywac, no ale ja zawsze napycham do oporu), lub proszku jest za duzo.

reklama
A ja nigdy nie włączam dodatkowego płukania dla mnie to troszkę marnotrawstwo wody...:zawstydzona/y:Wolę dać mniej proszku lub płynu do prania w zależności w czym piorę.Podobnie jak traschka do czarnych i ciemnych rzeczy używam raczej zawsze płynów a do jasnych proszków.Co do pełnej pralki to moja zawsze pęka w szwach ;-)

Żegnam się z Wami brzuszki na dziś.

A jutro zapowiada się sympatyczny dzień.Spotykamy się z Setaną na plotki.
Dobranoc :*

Dziewczynki, ja też się żegnam, jeszcze tylko cos przegryzę - może jabłuszko i idę spać... Do jutra.

Katamisz- b. zazdroszczę spotkania z Setaną- fajna z niej babeczka:)

Dziekuje dziewczyny za kciuki :-)
napewno sie przydadzą

Zebrra witaj :-) poczytałam tylko poglądowo co u was i nie mam siły odpisać, jutro mnie nie bedzie jade z bratem do Katowic podtrzymać go na duchu (nie ma to jak otucha innego mgr który juz to przeszedł ;-))
Wiec mam nadzieje że sie odezwe w środe pa

Aestima ja chyba też jabłko wszamie na dobranoc

Witajcie brzuszki, jestem pierwsza, szok ;-)
Nie mogłam dziś w nocy spać, obudzilam się o 5 i przewracałam się z boku na bok. Dobrze, że przynajmniej ładne słoneczko za oknem. Wczoraj poczyniłam już pierwsze zakupy dla Weroniki, trochę na allegro, trochę w Auchan, trochę w rossmanie. Kosmetyczkę do szpitala mam juz prawie spakowana ;-)
Dziś zamierzam zrobić porządki w szafie z ubraniami, bo jak pracowałam to jakoś nie bardzo miałam ochotę tam zaglądać.
W czwartek jadę do mojego szpitala, umówilam się tam na wizytę z ginem, a poza tym chce obejrzeć ten szpital, tak go Silva zachwalała :-)
Miłego dzionka Wam życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry