reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
zeberko fajnie ze jesteś !! przykro mi że ciśnienie tak wariuje :( 3majce sie w dwupaku jak najdłużej :-) no i zdrowia dla Jasia...biedaczysko tak długo chorowac...

mnie znow cos mdli...eh...ide zjesc tableteczki i do lozka - sorry ze bez polskich liter, ale pisze z netbooka i za cholere mi to nie idzie...

Katamisz...jakie buty kupiłaś??? Ja widziałam ostatnio takie piękne ale na wysokim obcasie ale muszę poczekać aż urodzę, bo z tym brzuchem na obcach to by trochę śmiesznie wyglądało :-)
Cześć Marta :-) i Agatka

Ja kupiłam adidasy czarne z wstawkami lakierowanymi-fajne.Takie do auta i do latania na co dzień(o ile mogę to lataniem w tym stanie nazwać;-))No a do tego torebka do kompletu sportowa przez ramię z wstawkami lakierowanymi.Co do obcasów to też czasem nosiłam przed ciążą ale raczej preferuję na co dzień sportowy styl ubierania także z obcasami w ciąży problemów nie mam:-)

traschka całe szczęście już niedługo maj...powinnaś cały maj przeleżeć w oczekiwaniu na Marysię :tak:

agatkaT kciuki za jutrzejszą wizytę.Co do skurczy u mnie też są coraz częściej i występują bolesne i też zaczynam się niepokoić.Całe szczęście wizytę mam pojutrze:tak:

Justynka super że kredyt Wam przynali...teraz szybko remoncik zrobicie i będziecie mieli nowe mieszkanko
misialina dom,nie mieszkanko- dom;-)
Jutro mam wizytę u gina- 3majcie kciuki!
Muszę się dowiedzieć co noszę w brzuszku- czy to na pewno Marysia?! :sorry2:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zebrra tak myślałam o Tobie dzisiaj,przykro mi,że jeszcze się nie wyklarowało z chorobami.trzymam &,żeby sie szybko skończyło;-)

byłam dziś na basenie,trochę popływałam,trochę sie pomasowałam,nie jest źle.
jutro się chyba zabiorę za pranie maluszkowych rzeczy,bo jak mam się do taty przeprowadzić,to on nie ma programu dodatkowego płukania w pralce.ale ciągle myślę,czy prac na 40 czy na 60 mimo wszystko.koleżanka mówi,że ona pierze na 90:szok:

a ja nie wiem czemu jak piorę na 40 nasze rzeczy ciemne w persilu sensitive to na niektórych rzeczach zostaje proszek jak dodatkowo nie wypłukam:baffled:

reklama
Do góry