reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No hej Zeberrko,
cieszę się, że jesteś:) Tak myślałam, że sporo się u Ciebie działo, przez co po prostu nie mogłaś być z nami. Zdrówka kochana! Dla całej rodzinki:*

reklama
Cześć brzuszki

Mój nastrój też coś słaby...:zawstydzona/y: Zaraz zmykam na pogaduszki to może się rozkręcę.Oczywiście pozdrowię od Was Setanę.

Uciekam bo czas mnie goni :*
Wieczorem się odezwę...

Witam wszystkie milusińskie

Kurcze jesteście niesamowite z tym pisaniem, na chwilę sie opuści BB i tyle nadrabiania. Miałam wczoraj poczytać w pracy ale nie zdążyłam a w domu panowie wymieniali okna więc nie było możliwości. Własnie skończyłam czytać wczorajsze informacje. ;-)Bardzo tego duuuużo.
Ale najważniejsze, że wszystkie dobrze się czujecie i maleństwa grzecznie w brzuszkach.
Ja przespałam cała nockę ale i tak jakoś mnie łamie więc po powrocie do domu raczej najpierw drzemka a dopiero potem zabiorę się za ogarnianie mieszkania. ILE KURZU:szok:
Siostra chciała przyjechać pomyć mi nówki okienka ale na razie się nie opłaca bo R musi najpierw wnęki zagruntować i pomalować więc i tak jeszcze raz trzeba będzie myć.
Na razie na 6 piętrze brak firanek mi nie przeszkadza.

Wyczytałam cos o laktatorach i czy bez problemu mozna kupić używany bo się nad tym zastanawiałam.

Jeszcze raz witam was wszystkie i udanego dzionka życzę

Dobry dzień dziewczęta.

Ja tylko na chwilę weszłam się przywitac, bo mission day part II czas zacząc :/ ehhh już mam dosc wszystkiego i wszytskich a przede wszystkim brzucha który jest ogromny i zgagi, która nie daje mi spac :( Idę łyknąc siemię lniane, potem śniadanko i hadziaaa w świat ;)

renotka witaj:) Współczuję wymiany okien, mnie też to czeka za jakiś czas ale odkłądam to jak mogę. A firanek nie cierpię i w całym mieszkaniu nie mam ani jednej:)
Używany laktator kupisz bez problemu, na allegro jest bardzo dużo ofert. Ja zdecydowałam się na używany, bo nowy jest bardzo drogi a wolę mieć dobry używany, niż śliczny nowy który kiepsko ciągnie. Będę na pewno potrzebować bo wracam do pracy we wrześniu a chcę karmić jak najdłużej.

SIlva ja też się zbieram, muszę na pocztę skoczyć odebrać polecone (brrrrr!!!!!) i potem zrobić z mamą objazd po dworcach, bo kupuje bilety na wakacje i inne takie. Ech, nie bardzo mam na to siłę i muszę się wyrobić przed pracą ale nia bardzo potrafię jej odmówić:(

nawet nie moglam tu poczytc bo maly tak mnie skopal ze az mi sie niedobrze i slabo zrobilo, wydaje mi sie ze on jakby zapiera sie raczkami i nozkami o moje narzady wewnetrzne i wypina, a to tak cholernie boli ze nie moge z bolu.....o znowu zaczyna a mi az slabo sie zrobilo serio, ide sie wykapie i musze leciec do przedszkola na zajecia, pozniej jedna lekcja i do lekarza z wynikami... trzymajcie sie wszytskie cieplutko:)

Doggi , jak w świat. czy Ty nie miałaś odpoczywać??

Dziewczyny, mnie nękają straszne mdłości i zawroty głowy- normalnie gorzej niz w 1 trym. Też tak macie?? JA już mam dość- ciągle mi niedobrze- to chyba kara za to że w pierwszym trym. mdłości miałam sporadycznie....

reklama
Do góry