reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi dobrze, ze ok u ciebie i leż teraz i odpoczywaj!!!!

larvunia świetnie, ze u Was ze zdrówkiem juz ok...

ja też się dziś zmywam...poleżeć trochę, soczku malinowego wypić, pooglądać TV
miłego wieczorku!!!!

reklama
Hejka :)
Doggi, fajnie Cie widzieć w dwupaku :) Odpoczywaj ile wlezie i trzymajcie się jak najdłużej w komplecie :)
Misia, trzymam kciuki żeby to nie było zatrucie!!
Zołza, mój był właśnie takim dziamdziakiem. A że dopiero w 3 miesiącu zakumał o co chodzi ze smokiem - ledwo żyłam. Dlatego smok zakupiony i w razie podobnych akcji pójdzie w ruch :)

A jeśli chodzi o kolejne dzieciątko to my niestety na dwójce poprzestaniemy. Moim marzeniem zawsze była trójeczka. No ale niestety warunki mieszkaniowe i finansowe raczej nie pozwolą na więcej :(

Nutria, Doris
, trzymam kciuki za wizyty :)

Ooo zaczęłam 31 tydzień :-)

doggi leż plackiem i wypoczywaj
Kati pokaza koniecznie te Twoje kuraki i jajca
Larvunia no to super ze zdrowiejecie

co do podawania (luba niepodawania) cumelkow/butelek przed ustabilizowaniem laktacji roznie to bywa. Niestety ale moja Jula dostała cumelka juz w szpitalu. Tak sie niemiłosiernie darła non stop, ze cumelek poszedł w ruch bardzo szybko

No cisza cisza... ja zaraz się wyłączam bo chcę ten reportaż Ewy Ewart obejrzeć... miałam się nie katować, ale trzeba być, na bieżąco, co nie:)

W ogóle miało mnie tu już dzisiaj nie być na BB, ale przypomniało mi się, że nie powiedziałam Wam, że jutro mnie nawiedza przyjaciółka więc pół dnia będę nieaktywna:/

Buziaki odpoczywaki! ;P

Ale mi kręgosłup napieprza dziś, normalnie aż wziełam kąpiel w wannie i jakoś sie z niej wytoczyłam sama ale było ciężko ;-):-)
teraz już tak chyba bedzie, ze coraz więcej powinnyśmy wypoczywać a mniej przy kompach siedzieć
biggrin.gif

Silva ja tego filmu nie oglądam bo sie od tego dystansuje kompletnie.
Aaga zaraz część fotek wrzuce ale nie wszystkie obcykałam

DSC03626a.jpgDSC03627a.jpgDSC03629a.jpgDSC03624a.jpgDSC03623a.jpg

to są fotki tych pierwszych mniej udanych teraz mam trochę ładniejsze, jutro zrobie fotki i wrzuce. Wszystkie idą na kiermasz - niefortunnie obiecałam i teraz nie umiem sie wywinąć. A kilka mam na zamówienie
biggrin.gif

reklama
Do góry