reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Doggi dobrze, ze ok u ciebie i leż teraz i odpoczywaj!!!!

larvunia świetnie, ze u Was ze zdrówkiem juz ok...

ja też się dziś zmywam...poleżeć trochę, soczku malinowego wypić, pooglądać TV
miłego wieczorku!!!!

reklama
Hejka :)
Doggi, fajnie Cie widzieć w dwupaku :) Odpoczywaj ile wlezie i trzymajcie się jak najdłużej w komplecie :)
Misia, trzymam kciuki żeby to nie było zatrucie!!
Zołza, mój był właśnie takim dziamdziakiem. A że dopiero w 3 miesiącu zakumał o co chodzi ze smokiem - ledwo żyłam. Dlatego smok zakupiony i w razie podobnych akcji pójdzie w ruch :)

A jeśli chodzi o kolejne dzieciątko to my niestety na dwójce poprzestaniemy. Moim marzeniem zawsze była trójeczka. No ale niestety warunki mieszkaniowe i finansowe raczej nie pozwolą na więcej :(

Nutria, Doris
, trzymam kciuki za wizyty :)

Ooo zaczęłam 31 tydzień :-)

doggi leż plackiem i wypoczywaj
Kati pokaza koniecznie te Twoje kuraki i jajca
Larvunia no to super ze zdrowiejecie

co do podawania (luba niepodawania) cumelkow/butelek przed ustabilizowaniem laktacji roznie to bywa. Niestety ale moja Jula dostała cumelka juz w szpitalu. Tak sie niemiłosiernie darła non stop, ze cumelek poszedł w ruch bardzo szybko

No cisza cisza... ja zaraz się wyłączam bo chcę ten reportaż Ewy Ewart obejrzeć... miałam się nie katować, ale trzeba być, na bieżąco, co nie:)

W ogóle miało mnie tu już dzisiaj nie być na BB, ale przypomniało mi się, że nie powiedziałam Wam, że jutro mnie nawiedza przyjaciółka więc pół dnia będę nieaktywna:/

Buziaki odpoczywaki! ;P

Ale mi kręgosłup napieprza dziś, normalnie aż wziełam kąpiel w wannie i jakoś sie z niej wytoczyłam sama ale było ciężko ;-):-)
teraz już tak chyba bedzie, ze coraz więcej powinnyśmy wypoczywać a mniej przy kompach siedzieć
biggrin.gif

Silva ja tego filmu nie oglądam bo sie od tego dystansuje kompletnie.
Aaga zaraz część fotek wrzuce ale nie wszystkie obcykałam

DSC03626a.jpgDSC03627a.jpgDSC03629a.jpgDSC03624a.jpgDSC03623a.jpg

to są fotki tych pierwszych mniej udanych teraz mam trochę ładniejsze, jutro zrobie fotki i wrzuce. Wszystkie idą na kiermasz - niefortunnie obiecałam i teraz nie umiem sie wywinąć. A kilka mam na zamówienie
biggrin.gif

reklama
Do góry