reklama
Hejka
Doggi, fajnie Cie widzieć w dwupaku Odpoczywaj ile wlezie i trzymajcie się jak najdłużej w komplecie
Misia, trzymam kciuki żeby to nie było zatrucie!!
Zołza, mój był właśnie takim dziamdziakiem. A że dopiero w 3 miesiącu zakumał o co chodzi ze smokiem - ledwo żyłam. Dlatego smok zakupiony i w razie podobnych akcji pójdzie w ruch
A jeśli chodzi o kolejne dzieciątko to my niestety na dwójce poprzestaniemy. Moim marzeniem zawsze była trójeczka. No ale niestety warunki mieszkaniowe i finansowe raczej nie pozwolą na więcej
Nutria, Doris, trzymam kciuki za wizyty
Ooo zaczęłam 31 tydzień :-)
Doggi, fajnie Cie widzieć w dwupaku Odpoczywaj ile wlezie i trzymajcie się jak najdłużej w komplecie
Misia, trzymam kciuki żeby to nie było zatrucie!!
Zołza, mój był właśnie takim dziamdziakiem. A że dopiero w 3 miesiącu zakumał o co chodzi ze smokiem - ledwo żyłam. Dlatego smok zakupiony i w razie podobnych akcji pójdzie w ruch
A jeśli chodzi o kolejne dzieciątko to my niestety na dwójce poprzestaniemy. Moim marzeniem zawsze była trójeczka. No ale niestety warunki mieszkaniowe i finansowe raczej nie pozwolą na więcej
Nutria, Doris, trzymam kciuki za wizyty
Ooo zaczęłam 31 tydzień :-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
doggi leż plackiem i wypoczywaj
Kati pokaza koniecznie te Twoje kuraki i jajca
Larvunia no to super ze zdrowiejecie
co do podawania (luba niepodawania) cumelkow/butelek przed ustabilizowaniem laktacji roznie to bywa. Niestety ale moja Jula dostała cumelka juz w szpitalu. Tak sie niemiłosiernie darła non stop, ze cumelek poszedł w ruch bardzo szybko
Kati pokaza koniecznie te Twoje kuraki i jajca
Larvunia no to super ze zdrowiejecie
co do podawania (luba niepodawania) cumelkow/butelek przed ustabilizowaniem laktacji roznie to bywa. Niestety ale moja Jula dostała cumelka juz w szpitalu. Tak sie niemiłosiernie darła non stop, ze cumelek poszedł w ruch bardzo szybko
No cisza cisza... ja zaraz się wyłączam bo chcę ten reportaż Ewy Ewart obejrzeć... miałam się nie katować, ale trzeba być, na bieżąco, co nie
W ogóle miało mnie tu już dzisiaj nie być na BB, ale przypomniało mi się, że nie powiedziałam Wam, że jutro mnie nawiedza przyjaciółka więc pół dnia będę nieaktywna:/
Buziaki odpoczywaki! ;P
W ogóle miało mnie tu już dzisiaj nie być na BB, ale przypomniało mi się, że nie powiedziałam Wam, że jutro mnie nawiedza przyjaciółka więc pół dnia będę nieaktywna:/
Buziaki odpoczywaki! ;P
Ale mi kręgosłup napieprza dziś, normalnie aż wziełam kąpiel w wannie i jakoś sie z niej wytoczyłam sama ale było ciężko ;-):-)
teraz już tak chyba bedzie, ze coraz więcej powinnyśmy wypoczywać a mniej przy kompach siedzieć
Silva ja tego filmu nie oglądam bo sie od tego dystansuje kompletnie.
Aaga zaraz część fotek wrzuce ale nie wszystkie obcykałam
teraz już tak chyba bedzie, ze coraz więcej powinnyśmy wypoczywać a mniej przy kompach siedzieć
Silva ja tego filmu nie oglądam bo sie od tego dystansuje kompletnie.
Aaga zaraz część fotek wrzuce ale nie wszystkie obcykałam
reklama