reklama
no mysia -ja wiem ze w zyciu nie jest tak pięknie, zwłaszcza jak młody wietrzy puca cały dzień i jedyne o czym się myśli to tlumik
ja to mam chyba dzisiaj jakiś dzien złośliwego i hamskiego humoru...przepraszam was bardzo ale tak sobie pomyślałam ze wszyscy mowią o smoleńsku znowu (czy był jakiś dzień bez smoleńska od roku?) i o filmach dzisiaj np będzie w milczneiu na TVN (zapewne oglądnę), a mi przyszło do głowy: że zamiast tego oglądnę sobie: czy leci z nami pilot
Wiem, ze to bardzo nie na miejscu i że mogłam tym kogoś urazić (nie taką miałam intencje) ale tak zaczełam się śmiać, że oplułam monitor :-)
ja to mam chyba dzisiaj jakiś dzien złośliwego i hamskiego humoru...przepraszam was bardzo ale tak sobie pomyślałam ze wszyscy mowią o smoleńsku znowu (czy był jakiś dzień bez smoleńska od roku?) i o filmach dzisiaj np będzie w milczneiu na TVN (zapewne oglądnę), a mi przyszło do głowy: że zamiast tego oglądnę sobie: czy leci z nami pilot
Wiem, ze to bardzo nie na miejscu i że mogłam tym kogoś urazić (nie taką miałam intencje) ale tak zaczełam się śmiać, że oplułam monitor :-)
Doggi :-)
nareszcie wszystkie sie martwiłysmy o Ciebie
jak dobrze, ze wszystko ok sie skończyło a teraz przykładnie leż i odpoczywaj dla dobra maleństwa
Ironia ja nie oglądam od jakiegoś czasu telewizji a co dopiero wiadomości, sorry za wyrażenie ale ja już rzygam tym Smoleńskiem........
jest to ogromna tragedia, tego nie neguje ale ludzie........... ileż mozna !!!!
Kuma miłych zakupów i pokaż sie potem w nowej fryzurce
wróciłam ze spaceru i mykam na dwór na ławeczke dalej robić te moje jajka i kurczaki
Ironia ja nie oglądam od jakiegoś czasu telewizji a co dopiero wiadomości, sorry za wyrażenie ale ja już rzygam tym Smoleńskiem........
jest to ogromna tragedia, tego nie neguje ale ludzie........... ileż mozna !!!!
Kuma miłych zakupów i pokaż sie potem w nowej fryzurce
wróciłam ze spaceru i mykam na dwór na ławeczke dalej robić te moje jajka i kurczaki
Misialina
Fanka BB :)
Doggi...leż, bo jak będziesz tak z dupskiem latać to ja Cie znajdę i dostaniesz w te dupsko klapsa...no ale tak na poważnie to odpoczywaj i dbaj o siebie...dobrze że z dzidziolkiem ok
Ironia...ja też do Smoleńskich spraw się dystansuje i też Cię rozumie
Ironia...ja też do Smoleńskich spraw się dystansuje i też Cię rozumie
reklama
traschka
Mama Marysi
Doggi całkiem niezły plan