reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Doggi jesteś:-) jak ja się cieszę, tak strasznie się martwiłam. Ja Cię tylko proszę, leż i odpoczywaj dziewczynko bo inaczej przyjadę do tego Poznania, znajdę Cię i będziesz biedna:wściekła/y: Buziaki kochana :***

reklama
no mysia -ja wiem ze w zyciu nie jest tak pięknie, zwłaszcza jak młody wietrzy puca cały dzień i jedyne o czym się myśli to tlumik :)

ja to mam chyba dzisiaj jakiś dzien złośliwego i hamskiego humoru...przepraszam was bardzo :(
ale tak sobie pomyślałam ze wszyscy mowią o smoleńsku znowu (czy był jakiś dzień bez smoleńska od roku?) i o filmach dzisiaj np będzie w milczneiu na TVN (zapewne oglądnę), a mi przyszło do głowy: że zamiast tego oglądnę sobie: czy leci z nami pilot :)

Wiem, ze to bardzo nie na miejscu i że mogłam tym kogoś urazić (nie taką miałam intencje) ale tak zaczełam się śmiać, że oplułam monitor :-)

To ja na razie spadam, lecę (bo wiatr masakryczny u nas ale na szczęście mam nadbagaż:-D) zlikwidować odrosty i na jakieś małe zakupki :-) Pa pa pa pa

Doggi :-)
biggrin.gif
biggrin.gif
nareszcie wszystkie sie martwiłysmy o Ciebie
biggrin.gif
jak dobrze, ze wszystko ok sie skończyło a teraz przykładnie leż i odpoczywaj dla dobra maleństwa
biggrin.gif

Ironia ja nie oglądam od jakiegoś czasu telewizji a co dopiero wiadomości, sorry za wyrażenie ale ja już rzygam tym Smoleńskiem........
jest to ogromna tragedia, tego nie neguje ale ludzie........... ileż mozna !!!!

Kuma miłych zakupów i pokaż sie potem w nowej fryzurce
biggrin.gif

wróciłam ze spaceru i mykam na dwór na ławeczke dalej robić te moje jajka i kurczaki
biggrin.gif

Doggi...leż, bo jak będziesz tak z dupskiem latać to ja Cie znajdę i dostaniesz w te dupsko klapsa...no ale tak na poważnie to odpoczywaj i dbaj o siebie...dobrze że z dzidziolkiem ok

Ironia...ja też do Smoleńskich spraw się dystansuje i też Cię rozumie

reklama
Do góry