reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi jesteś:-) jak ja się cieszę, tak strasznie się martwiłam. Ja Cię tylko proszę, leż i odpoczywaj dziewczynko bo inaczej przyjadę do tego Poznania, znajdę Cię i będziesz biedna:wściekła/y: Buziaki kochana :***

reklama
no mysia -ja wiem ze w zyciu nie jest tak pięknie, zwłaszcza jak młody wietrzy puca cały dzień i jedyne o czym się myśli to tlumik :)

ja to mam chyba dzisiaj jakiś dzien złośliwego i hamskiego humoru...przepraszam was bardzo :(
ale tak sobie pomyślałam ze wszyscy mowią o smoleńsku znowu (czy był jakiś dzień bez smoleńska od roku?) i o filmach dzisiaj np będzie w milczneiu na TVN (zapewne oglądnę), a mi przyszło do głowy: że zamiast tego oglądnę sobie: czy leci z nami pilot :)

Wiem, ze to bardzo nie na miejscu i że mogłam tym kogoś urazić (nie taką miałam intencje) ale tak zaczełam się śmiać, że oplułam monitor :-)

To ja na razie spadam, lecę (bo wiatr masakryczny u nas ale na szczęście mam nadbagaż:-D) zlikwidować odrosty i na jakieś małe zakupki :-) Pa pa pa pa

Doggi :-)
biggrin.gif
biggrin.gif
nareszcie wszystkie sie martwiłysmy o Ciebie
biggrin.gif
jak dobrze, ze wszystko ok sie skończyło a teraz przykładnie leż i odpoczywaj dla dobra maleństwa
biggrin.gif

Ironia ja nie oglądam od jakiegoś czasu telewizji a co dopiero wiadomości, sorry za wyrażenie ale ja już rzygam tym Smoleńskiem........
jest to ogromna tragedia, tego nie neguje ale ludzie........... ileż mozna !!!!

Kuma miłych zakupów i pokaż sie potem w nowej fryzurce
biggrin.gif

wróciłam ze spaceru i mykam na dwór na ławeczke dalej robić te moje jajka i kurczaki
biggrin.gif

Doggi...leż, bo jak będziesz tak z dupskiem latać to ja Cie znajdę i dostaniesz w te dupsko klapsa...no ale tak na poważnie to odpoczywaj i dbaj o siebie...dobrze że z dzidziolkiem ok

Ironia...ja też do Smoleńskich spraw się dystansuje i też Cię rozumie

reklama
Do góry