reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej hej,

ja tylko na momencik... za godzinkę psipsiuła przybywa więc będziemy plotkować.

Marta
- oby do wtorku - i oby to nie to!
Kati - jestem pod wrażeniem! Wow! Ja jestem manualnie upośledzona więc podziwiam podwójnie.

Miłego dzionka dziewuszki:)

reklama
witajcie; ja na szybko, proszę o kciuki dziś, bo w nocy wybudziły mnie silne skurcze i w którymś momencie na serio brałam pod uwagę, że zaczyna się poród:-(bo jeszcze mnie czyściło, a tak sę włśnie poród z córą zaczął; tabsy rozkurczowe jakoś to złagodziły, ale nie do końca, a ja w głowę zachodzę od czego tak nagle i niespodziewanie!!! młody co prawda spłynął wczoraj wieczorem na sam dół (kopał w pachwiny), ale żeby tak od razu silne skurcze??? najadłam się strachu, mąż ze mną; dziś obserwacja, jak sie powtórzy taka akcja to niestety jedziemy na ip, bo żartów nie ma (i muszę poszperać do jakiego szpitala w razie co pojechać); więc mam stracha i nawet te moje maliny zaczynam podejrzewać już... a tak dobrze było jak sobie mały pływał wysoko...

Hej Dzióbki! U mnie noc o dziwo przespana...narazie nie jest źle jeśli chodzi o stópki, ale będę sie oszczędzać i nie będę tak ganiać jak do tej pory...ponoć na obrzęki bardzo dobre są brzoskwinie, ja wcinam od wczoraj z puszki w pysznym syropie....
Marta...zrób koniecznie badania...i wszystko się wyjaśni
Trasia...Ty to masz jeszcze powera żeby tak jeszcze poświęcać sie pracy...podziwiam
Kati...śliczne te ozdoby...ale mi narobiłaś smaka na ptysie
Larvunia...mnie też swędzą cycole....najgorzej jest jak wyjde z wanny...ale smaruje mocno oliwką i przechodzi

Dzień dobry;-)

U nas tez pogoda kiepska; jak wychodzilam o 6 z domu to było zimno i ten wiatr, zupełnie jakby śnieg miał padać; teraz jest trochę ciepłej ale wiatr straszny. Dobrze ze juz dzisiaj nie muszę wychodzić z domu.

Wczoraj siedziałam na Allegro i jakoś na nic nie moge sie zdecydować; cieżko mi kupić cos bez dotknięcie, pomacamia; muszę sie ogarnąć bo jestem w czarnej d... z zakupami i jakby mi przyszło jutro urodzić to dziecie w przescieradlo bym musiała owinac.
Chyba wejdę na wątek zakupowy i poczytam co i jak, może przekonam sie i zakupie choć podstawowa wyprawke do szpitala.

Miłego dnia brzuszki, będę wpadac bo dzisiaj dzień z netem.

Andariel kochana, to trzymam kciuki, żeby akcja się nie powtórzyła! Ale się musiałaś bidulko najeść strachu:( Trzymaj się kochana!

cześć.
sprawdziłam przed chwilą prasowanie na siedząco-zbawienie:tak:
o 11.00 ma przyjechac do mnie babka z OFE -może w końcu mi się coś rozjaśni,bo zapisaną być jestem,ale nic z tego nie rozumiem...
idę poleżeć.
miłego dnia

kati - śliczne te twoje jajeczka, kiedyś już podawałaś link do tego cuda, ale jakoś szkoda mi bylo kasy...a teraz żałuje bo fajna ozdoba do koszyczka :(

trasia- bidulko to poodpoczywaj sobie jak tylko możesz, ja wczoraj padłam jak stówka po tym reportażu "W milczeniu"

tusen - tak czytałam i chyba jestem nie wyspana bo mi wyszło że cię cycuchy swędzą i poszłaś z nimi do weterynarza heehe :) Mnie też swędzą, trzeba będzie więcej smarować :-)

andariel
- bidulko ale musiałaś się zestresować :( trzymaj mocno nogi razem bo to jeszcze wcześnie żeby dzidek wychodził :) ja ostatnio dostaje skurcze jak za długo postoję przy garach albo się bardzo zmęczę :(

a ja dziś do 18 będę a potem siostra cioteczna z narzeczonym na weekend przyjeżdząją więc pewnie nie będę wam głowy zawracać sobą :) zażyczyłam sobie wiejskie jajeczka od babci na święta już hihi :))

Dzień Dobry piątkowo :-)
Kolejny tydzień się kończy i coraz bardziej zbliża nas do spotkania z dzidziolkami :-)
Wpadłam się przywitać, lecę się kąpać i szkować bo o 11 idę do endokrynologa :-.
Buziaki dla Was i miłego dnia życzę choć u mnie pogoda nie sprzyjająca do spacerów, straszny wiatr jest i słońca brak....

reklama
Adariel współczuję nocki, oby sie to uspokoiło, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&& dużo odpoczywaj kochana :biggrin2:
Misialina a masz przepis na dobre ptysie, bo taki niesprawdzony z netu to kiepsko...
Agata na zakupowym dziewczyny podawały linki do fajnych, sprawdzonych sprzedawców więc moze coś znajdziesz dla siebie:biggrin2:
Ja tez musze sie zebrać i kupić ten fotelik i resztę rzeczy, Misialina a ty masz już te wózeczek?

Do góry