reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej :-)

My dziś pobiegaliśmy trochę na mieście...
Nic konkretnego nie załatwiliśmy.

Teściowa mnie strasznie wkurza!!!!!!!
eh...

Mam do Was pytanie... Wieczorem zauważyłam dwa siniaki na brzuszku- Maleństwo strasznie mocno kopało. Myślicie że to ten mój mały Łobuz mógł je zrobić? Nie są to takie normalne siniaki- takie delikatne...

Właśnie jakby od środka...
Sama nie wiem co o tym myśleć. Bo ja się w brzuch na pewno nie uderzyłam.. eh....

Buziaki

reklama
AgatkaT, dziewczyny już się nad tym zastanawiały - nie mam pojęcia, czy to możliwe.

Ja się żegnam - idę się powoli szykować do sr, K. niedługo wraca, zjemy pizzę i lecimy. Do jutra!

Czyli średnio przez pierwszy miesiąc. Ale jak we wszystkim, tu też są wyjątki. Jeśli dziecko ma bardzo silną potrzebę ssania i jest po prostu małym dziamdziakiem, który non stop by tylko wisiał przy cycu, dla zdrowia psychicznego młodej mamy lepiej podać smoczek :-p ;-)
ja zaczelam smoczek podawac jakis tydzien po porodzie i z niczym nie mialam zadnych poblemow, uzywalam wlasnie jak wiedzialam ze mala jest najedzona a chce sobie po prostu possac

doggi welcome back

Ostatnia edycja:
Acha, jeszcze jedno, gdyby któraś z Was jeszcze się nie rozliczyła z US i miała problem gdzie przekazać swój 1% to proponuję Fundację moich rodziców - wspominałam Wam o niej jakiś czas temu... Więcej tutaj: www.spelnionemarzenia.waw.pl

Załączniki

• baner-internet-1000x835.jpg
    baner-internet-1000x835.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 21
czesc
po lekarzu tak:
mlody zdrowy teoretycznie, do soboty ma brat antybiotyk zeby pelnych 7 dni bylo, pluca czyste, gardelko tez a kaszel moze sie utrzymywac jeszcze ze 2 tyg niby, w poniedzialek ma pozwolenie do przedszkola isc... i chyba go juz puszcze bo nudzi sie na maxa w domu ze mna...
a ja tez niby juz oki, pluca czyste, gardlo lekko czerwone.. bede zyc ;-)

pogoda sie popsula na maxa bbuuuuu

Doggi jak dobrze, że u Was już w porządku:tak:stresa miałyśmy o Ciebie i maleństwo...a teraz leż, leż, leż, a mąż niech skacze wokół Ciebie:tak:
larvunia miejmy nadzieję, że już skończycie z tym chorowaniem...
Silva czemu tak późno dałaś znać o tej fundacji???kurcze, ja już się rozliczyłam...

Silva dzieki za linka właśnie dzis chcemy wieczorkiem wysłać pita i zastanawialiśmy sie komu przekazać 1 % i już wiem :-)

Larvunia to dobrze, ze już ok ze zdrówkiem ale jeszcze dmuchaj na zimne i dużo odpoczywaj
biggrin.gif

reklama
larvuniu fajnie,że już w miarę normalnie jest u was ;-)

ja z nudów powyciągałam szuflady i porządek w nich zrobiłam,bo rupieci się nazbierało:baffled: i nawet znalazłam część ,o którą D.oskarżał mnie,że na pewno wyrzuciłam i on teraz reklamacji nie może biedny zrobić:angry:,ale będzie miał minę:-D

Do góry