reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej :-)

My dziś pobiegaliśmy trochę na mieście...
Nic konkretnego nie załatwiliśmy.

Teściowa mnie strasznie wkurza!!!!!!!
eh...

Mam do Was pytanie... Wieczorem zauważyłam dwa siniaki na brzuszku- Maleństwo strasznie mocno kopało. Myślicie że to ten mój mały Łobuz mógł je zrobić? Nie są to takie normalne siniaki- takie delikatne...

Właśnie jakby od środka...
Sama nie wiem co o tym myśleć. Bo ja się w brzuch na pewno nie uderzyłam.. eh....

Buziaki

reklama
AgatkaT, dziewczyny już się nad tym zastanawiały - nie mam pojęcia, czy to możliwe.

Ja się żegnam - idę się powoli szykować do sr, K. niedługo wraca, zjemy pizzę i lecimy. Do jutra!

Czyli średnio przez pierwszy miesiąc. Ale jak we wszystkim, tu też są wyjątki. Jeśli dziecko ma bardzo silną potrzebę ssania i jest po prostu małym dziamdziakiem, który non stop by tylko wisiał przy cycu, dla zdrowia psychicznego młodej mamy lepiej podać smoczek :-p ;-)
ja zaczelam smoczek podawac jakis tydzien po porodzie i z niczym nie mialam zadnych poblemow, uzywalam wlasnie jak wiedzialam ze mala jest najedzona a chce sobie po prostu possac

doggi welcome back

Ostatnia edycja:
Acha, jeszcze jedno, gdyby któraś z Was jeszcze się nie rozliczyła z US i miała problem gdzie przekazać swój 1% to proponuję Fundację moich rodziców - wspominałam Wam o niej jakiś czas temu... Więcej tutaj: www.spelnionemarzenia.waw.pl

Załączniki

• baner-internet-1000x835.jpg
    baner-internet-1000x835.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 14
czesc
po lekarzu tak:
mlody zdrowy teoretycznie, do soboty ma brat antybiotyk zeby pelnych 7 dni bylo, pluca czyste, gardelko tez a kaszel moze sie utrzymywac jeszcze ze 2 tyg niby, w poniedzialek ma pozwolenie do przedszkola isc... i chyba go juz puszcze bo nudzi sie na maxa w domu ze mna...
a ja tez niby juz oki, pluca czyste, gardlo lekko czerwone.. bede zyc ;-)

pogoda sie popsula na maxa bbuuuuu

Doggi jak dobrze, że u Was już w porządku:tak:stresa miałyśmy o Ciebie i maleństwo...a teraz leż, leż, leż, a mąż niech skacze wokół Ciebie:tak:
larvunia miejmy nadzieję, że już skończycie z tym chorowaniem...
Silva czemu tak późno dałaś znać o tej fundacji???kurcze, ja już się rozliczyłam...

Silva dzieki za linka właśnie dzis chcemy wieczorkiem wysłać pita i zastanawialiśmy sie komu przekazać 1 % i już wiem :-)

Larvunia to dobrze, ze już ok ze zdrówkiem ale jeszcze dmuchaj na zimne i dużo odpoczywaj
biggrin.gif

reklama
larvuniu fajnie,że już w miarę normalnie jest u was ;-)

ja z nudów powyciągałam szuflady i porządek w nich zrobiłam,bo rupieci się nazbierało:baffled: i nawet znalazłam część ,o którą D.oskarżał mnie,że na pewno wyrzuciłam i on teraz reklamacji nie może biedny zrobić:angry:,ale będzie miał minę:-D

Do góry