reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

papa silvia:) ja dzis znowu odwolalam lekcje bo zle sie czulam, podrzemalam troche jak maz wrocil z pracy i wzial mloda....a na forum ciszaaaaaaaaaa

reklama
uu o poczcie to mi nawet nie mówcie...ostatnio baba z premedytacja zamknela przede mna okienko i musialam kolejne pół godziny stać w kolejce :(

wróciliśmy z zakupów i wchłaniam ziemniaczka a zaraz zrobię sałatke owocową na kolacje :)

A ja po 13 padłam przed tv a bardzo rzadko mi się zdarza aby w dzień spać...no ale poległam!!A teraz zjedliśmy obiadek :ziemniaczki, gołąbki bez zawijania+buraczki i jestem pełna i padnięta.Co ta ciąża ze mną robi...

cinamon
przez Twój obiadek mam ślinotok!! Kiedy ja ostatnio jadłam młodą kapustkę??!!

iza a Ty z Tą panią doktor dałabyś do pieca...hehe

doris, traschka ja też chcę cesarkę chyba...

Ja też padam, własnie upiekłam ciasto ktore miało być z kulkami sera a wyszedł sernik :-) Teraz ogladam fakty potem YCDance i spanko bo jutro ma dłuuugi dzień. Na 13 idę do gina a potem do pracy z L4.
Buziaki i miłego wieczora, do jutra!!

Ja też narazie się z Wami żegnam.Może wpadnę pózniej przed spaniem :*
W razie gdybym nie zajrzała to miłych i wygodnych snów Wam życzę :*:*

Kochane ja tylko na chwilę bo moje maleństwo padło, więc mam okazje na spokojnie zrobić inhalacje, bo dzisiaj już nie był chętny do współpracy, a wykorzystam to że oddycha buzią bo nos zapchany więc chyba się uda.

Jakaś padnięta jestem, to chyba przez ten deszcz, ledwie na oczy patrzę a miałam posiedzieć na allegro i w końcu zacząć kupować niezbędne rzeczy, ale czarno to widzę.

Wszystkim życzę spokojnej i wygodnej nocki. Do jutra.:-) Pewnie w środku nocy poczytam co się dzisiaj tutaj działo.

reklama
ja właśnie wszamałam talerz frytek i teraz padam :zawstydzona/y:
ja wczoraj
a mi maz na kolacje upiekl chleb i zrobil przepyszny twarozek:) ale pychota...
mniam

ja wróciłam od koleżanki i też padam.myju myju i spać. muszę się wziąć za golenie ale aż się boję,bo nie ma jak.
jutro mam dentystę i idę zapytac o szkołę rodzenia,bo dziś się dowiedziałam,że 100 zł kosztuje cały kurs a nie za miesiąc.

Do góry