reklama
uu o poczcie to mi nawet nie mówcie...ostatnio baba z premedytacja zamknela przede mna okienko i musialam kolejne pół godziny stać w kolejce
wróciliśmy z zakupów i wchłaniam ziemniaczka a zaraz zrobię sałatke owocową na kolacje
wróciliśmy z zakupów i wchłaniam ziemniaczka a zaraz zrobię sałatke owocową na kolacje
katamisz
Fanka BB :)
A ja po 13 padłam przed tv a bardzo rzadko mi się zdarza aby w dzień spać...no ale poległam!!A teraz zjedliśmy obiadek :ziemniaczki, gołąbki bez zawijania+buraczki i jestem pełna i padnięta.Co ta ciąża ze mną robi...
cinamon przez Twój obiadek mam ślinotok!! Kiedy ja ostatnio jadłam młodą kapustkę??!!
iza a Ty z Tą panią doktor dałabyś do pieca...hehe
doris, traschka ja też chcę cesarkę chyba...
cinamon przez Twój obiadek mam ślinotok!! Kiedy ja ostatnio jadłam młodą kapustkę??!!
iza a Ty z Tą panią doktor dałabyś do pieca...hehe
doris, traschka ja też chcę cesarkę chyba...
Ivona83
Fanka BB :)
Ja też padam, własnie upiekłam ciasto ktore miało być z kulkami sera a wyszedł sernik :-) Teraz ogladam fakty potem YCDance i spanko bo jutro ma dłuuugi dzień. Na 13 idę do gina a potem do pracy z L4.
Buziaki i miłego wieczora, do jutra!!
Buziaki i miłego wieczora, do jutra!!
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja podobnie jak katamisz na razie lece a w razie jak nie wpadnę z powrotem to dobrej nocki Wam życzę :*
Kochane ja tylko na chwilę bo moje maleństwo padło, więc mam okazje na spokojnie zrobić inhalacje, bo dzisiaj już nie był chętny do współpracy, a wykorzystam to że oddycha buzią bo nos zapchany więc chyba się uda.
Jakaś padnięta jestem, to chyba przez ten deszcz, ledwie na oczy patrzę a miałam posiedzieć na allegro i w końcu zacząć kupować niezbędne rzeczy, ale czarno to widzę.
Wszystkim życzę spokojnej i wygodnej nocki. Do jutra.:-) Pewnie w środku nocy poczytam co się dzisiaj tutaj działo.
Jakaś padnięta jestem, to chyba przez ten deszcz, ledwie na oczy patrzę a miałam posiedzieć na allegro i w końcu zacząć kupować niezbędne rzeczy, ale czarno to widzę.
Wszystkim życzę spokojnej i wygodnej nocki. Do jutra.:-) Pewnie w środku nocy poczytam co się dzisiaj tutaj działo.
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja wczorajja właśnie wszamałam talerz frytek i teraz padam
mniama mi maz na kolacje upiekl chleb i zrobil przepyszny twarozek ale pychota...
ja wróciłam od koleżanki i też padam.myju myju i spać. muszę się wziąć za golenie ale aż się boję,bo nie ma jak.
jutro mam dentystę i idę zapytac o szkołę rodzenia,bo dziś się dowiedziałam,że 100 zł kosztuje cały kurs a nie za miesiąc.