reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

papa silvia:) ja dzis znowu odwolalam lekcje bo zle sie czulam, podrzemalam troche jak maz wrocil z pracy i wzial mloda....a na forum ciszaaaaaaaaaa

reklama
uu o poczcie to mi nawet nie mówcie...ostatnio baba z premedytacja zamknela przede mna okienko i musialam kolejne pół godziny stać w kolejce :(

wróciliśmy z zakupów i wchłaniam ziemniaczka a zaraz zrobię sałatke owocową na kolacje :)

A ja po 13 padłam przed tv a bardzo rzadko mi się zdarza aby w dzień spać...no ale poległam!!A teraz zjedliśmy obiadek :ziemniaczki, gołąbki bez zawijania+buraczki i jestem pełna i padnięta.Co ta ciąża ze mną robi...

cinamon
przez Twój obiadek mam ślinotok!! Kiedy ja ostatnio jadłam młodą kapustkę??!!

iza a Ty z Tą panią doktor dałabyś do pieca...hehe

doris, traschka ja też chcę cesarkę chyba...

Ja też padam, własnie upiekłam ciasto ktore miało być z kulkami sera a wyszedł sernik :-) Teraz ogladam fakty potem YCDance i spanko bo jutro ma dłuuugi dzień. Na 13 idę do gina a potem do pracy z L4.
Buziaki i miłego wieczora, do jutra!!

Ja też narazie się z Wami żegnam.Może wpadnę pózniej przed spaniem :*
W razie gdybym nie zajrzała to miłych i wygodnych snów Wam życzę :*:*

Kochane ja tylko na chwilę bo moje maleństwo padło, więc mam okazje na spokojnie zrobić inhalacje, bo dzisiaj już nie był chętny do współpracy, a wykorzystam to że oddycha buzią bo nos zapchany więc chyba się uda.

Jakaś padnięta jestem, to chyba przez ten deszcz, ledwie na oczy patrzę a miałam posiedzieć na allegro i w końcu zacząć kupować niezbędne rzeczy, ale czarno to widzę.

Wszystkim życzę spokojnej i wygodnej nocki. Do jutra.:-) Pewnie w środku nocy poczytam co się dzisiaj tutaj działo.

reklama
ja właśnie wszamałam talerz frytek i teraz padam :zawstydzona/y:
ja wczoraj
a mi maz na kolacje upiekl chleb i zrobil przepyszny twarozek:) ale pychota...
mniam

ja wróciłam od koleżanki i też padam.myju myju i spać. muszę się wziąć za golenie ale aż się boję,bo nie ma jak.
jutro mam dentystę i idę zapytac o szkołę rodzenia,bo dziś się dowiedziałam,że 100 zł kosztuje cały kurs a nie za miesiąc.

Do góry