traschka
Mama Marysi
ajm sorry![]()
nie żadne sorry tylko teraz załatwiaj mi papier na cc!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ajm sorry![]()
)) a tak zmieniając temat...
chciałabym ogłosić, że od wczoraj wiem co to jest zgagajeszcze się łudziłam wczoraj, że to nie to, ale dziś już wiem! dołączam zatem do grona cierpiących
![]()
Oo widzę kolejną osobę z Krakowa lub okolic, miło wiedzieć :-):-):-), to już 3 jesteśmy - chyba że ktoś jest kto się nie ujawnił ;-)we wtorki sąmoze wybiore sie w przyszlym tygodniu :-) moze sie spotkamy na porodówce :-)
ale mi się dzisiaj nic nie chce ! czekam na tego matołka od kuchni, bo jakieś poprawki miał zrobić...ale się spóźnia...
Okno umyte, firanki sie piora, nawet zmobilizowłam sie i posprzątałam szafke pod zlewozmywakiem, ale kurcze sprzątanie w pozycji na kolanach to nie dla mnie, okno poszło zdecydowanie łatwiej. Teraz natomiast smaże nalesniki, bedą z serem. No i wpadłam na pomysł coby połaczyc pozyteczne z czyms miłym wobec czego przysunełam sobie stół do pieca, wzielam krzesło i siedze przy kuchni smażac nalesniki z laptopem pod nosem. Taki pomysło Dobromir ze mnie
rodzic zamierzam w Ujastku bo tam mam lekarza, ale na konsultacji byłam na oddziale zakaxnym w Zeromskim. A ty gdzie chcesz rodzic?
No i komus zakosiłam słonko bo cos sie zaczyna przebijac![]()
)) a tak zmieniając temat...
chciałabym ogłosić, że od wczoraj wiem co to jest zgagajeszcze się łudziłam wczoraj, że to nie to, ale dziś już wiem! dołączam zatem do grona cierpiących
![]()
nosz kurcze jak ze mnie du.pa i nie w sensie ze laska, tylko taka du.pa wołowa.