traschka
Mama Marysi
ajm sorry
nie żadne sorry tylko teraz załatwiaj mi papier na cc!!! ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ajm sorry
)) a tak zmieniając temat...
chciałabym ogłosić, że od wczoraj wiem co to jest zgaga jeszcze się łudziłam wczoraj, że to nie to, ale dziś już wiem! dołączam zatem do grona cierpiących
Oo widzę kolejną osobę z Krakowa lub okolic, miło wiedzieć :-):-):-), to już 3 jesteśmy - chyba że ktoś jest kto się nie ujawnił ;-)we wtorki są moze wybiore sie w przyszlym tygodniu :-) moze sie spotkamy na porodówce :-)
ale mi się dzisiaj nic nie chce ! czekam na tego matołka od kuchni, bo jakieś poprawki miał zrobić...ale się spóźnia...
Okno umyte, firanki sie piora, nawet zmobilizowłam sie i posprzątałam szafke pod zlewozmywakiem, ale kurcze sprzątanie w pozycji na kolanach to nie dla mnie, okno poszło zdecydowanie łatwiej. Teraz natomiast smaże nalesniki, bedą z serem. No i wpadłam na pomysł coby połaczyc pozyteczne z czyms miłym wobec czego przysunełam sobie stół do pieca, wzielam krzesło i siedze przy kuchni smażac nalesniki z laptopem pod nosem. Taki pomysło Dobromir ze mnie
rodzic zamierzam w Ujastku bo tam mam lekarza, ale na konsultacji byłam na oddziale zakaxnym w Zeromskim. A ty gdzie chcesz rodzic?
No i komus zakosiłam słonko bo cos sie zaczyna przebijac
)) a tak zmieniając temat...
chciałabym ogłosić, że od wczoraj wiem co to jest zgaga jeszcze się łudziłam wczoraj, że to nie to, ale dziś już wiem! dołączam zatem do grona cierpiących
nosz kurcze jak ze mnie du.pa i nie w sensie ze laska, tylko taka du.pa wołowa.