reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No dobra, to może przestańmy się nakręcać ;)
Mam nadzieję, że moja niunia w 3500g się zmieści - haha marzenie ściętej głowy ;)

reklama
Cinamon, ja pierdzielę... :/ Ja miałam na oddziale 7-kilowego noworodka, ale jego matka miała niezdiagnozowaną cukrzycę ciążową, którą "przekazała" dziecku, stąd mały wyglądał, jak miniatura zawodnika sumo...

Nie wiem, do nas przywieźli samego maluszka. No ale to była wina matki - nie pokazywała się u lekarza przez całą ciążę... :/

Oki, ja zmykam, bo właśnie wparował do domu K., nakręcony, jak nie wiem, bo kupił jakąś gazetkę i wyczytał fajne pomysły na imprezy z dzieciakami :-) Szalony :-)

Żegnam się do jutra! :-)

Traschka dzięki za rady na pewno skorzystamy :biggrin2:

Rany dziewczyny jak piszecie o wadze maluszków to sie przerażam bo mój M. miał 4600 g a ja nie chciałabym takiego rodzić :szok:

swoją drogą moja ciocia rodziła 5 razy i najmniejsze dziecko urodzone w 8 m-cu (pod koniec) miało 4,5 kg!!! a najwieksze 6 i wszystkie urodzone sn!!!

no zescie poszalaly z postmi:szok:
troche poczytalam ale jutro bede pisac, zycze spokojnej i WYGODNEJ nocki przede wszytskim, spijcie slodko:)

ja-zolza
Super ten przepis na babke, musze zrobic.

Ogladałyscie dzisiaj fakty? Mowili o porodach, mi. ze te w domu beda niedługo bezplatne i mozna bedzie sie zdecydowac czy dom czy szpital. Oraz co mnie najbardziej zaciekawilo o tym, ze teraz przy kazdym porodzie opieka medyczna wraz z rodzaca bedzie ukladac plan porodu, ktory ta rodzaca musi zaakceptowac. A i najlepsze, ze personel bedzie musial przywitac :-D sie z pacjetka . . .

Jak ktos chce zerknac to wstawiam linka do tego wydania faktów
Fakty TVN24 - portal TVN24.pl
ale ten material to gdzies 23 minuta i 5 sekunda materialu, (podaje by nie ogladac tych naszych politykow).

reklama
Do góry