reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
widze ze wszystkie jestesmy wyplute...ja tez wyruchana ze zmęczenia :(

na echu serca niby ok, ale napisali ze mozliwe ze jest ubytek miedzykomorami -ale nie wiadomo bo mały sie zasłaniał i nie mozna był zobaczyc :-(

nie mam sił zeby więcej pisać :frown:

Kurcze a nie napisali czy przepływy prawidłowe? Mnie wysłano na echo właśnie żeby potwierdzić lub wykluczyć ubytek.Nie kazali Ci powtórzyć?

Może spróbuj jeszcze raz. Jej jak ja wiem jak się czujesz. Dla pocieszenia powiem że wydaje mi się że skoro przepływy są prawidłowe i nie ma przecieków to powinno być wszystko dobrze. Trzymam kciuki!

jejuu po 16.00 jak walnelam sie z mlodym spac tak do teraz garowalismy.... i co my teraz w nocy bedziemy robic :-D
Mlodego kaszel mnie obudzil... jutro do lekarza na 11 smigamy zobaczymy co powie....

Dzień męczący ale pogoda niesamowita. Cały dzień 19stopni w cieniu, słoneczko świeci a wieczorem przez pół godziny pokropiło i tak pięknie pachnie ziemią, jak w lesie. Poczułam się jak na wakacjach.
Ja uwielbiam siemię zalane ciepłym mlekiem:) Z wodą to takie same gluty, a na mleku z dodatkiem miodu i cynamonu to prawdziwa pychotka!

Larvuniu ty dobra duszyczka jesteś i nie chcesz nikogo o nic prosić ale nie możesz tak tego zostawic kochana! Znajdź jakąś opiekunkę i jej zapłać za to, że posiedzi z Jasiem, może starsza sąsiadka jest w domu? Ja wiem, że ciężko się prosi kogoś o pomoc ale kurka no, nie wierzę w to, że zawieziesz Jasia tak daleko i dalej sama pojedziesz do szpitala. Z ta karetką to ostatnio słyszałam historię o tym, jak ratownicy odmówili zabrania dziecka ze sobą i zostaili je samo na ulicy!!! (matka miała wypadek). Oczywiście zostali wylani, ale dla tej matki to pewnie niewilka pociecha. A jak ci powiedzą na miejscu, że nie są niańkami i dziecka nie wezmą ze sobą? Fatalnie no, szkoda, że tak daleko mieszkasz:(((

Misialina co za masakra, wszyscy mają problemy albo z zusem albo us a przecież jesteśmy normalnymi obywatelami. Tylko tych najwiekszych krętaczy nitk nie rusza:( Trzymam kciuki, żeby wszystko się szybko rozwiązało.

Cinamon widzę, że u ciebie spokoju prędko nie będzie:( A tata nie mógł chociaż zakupów zrobić? Ech, ale ja podobnie robię. Jak mnie rodzina prosi to ksoztem moich planów rzucam wszystko i robię o co prosili. Oni w końcu robią to samo dla mnie kiedy potrzebuję.

witajcie:) dzis 1 kwietnia i teoretycznie za dwa miesiace wraz z zolza, agabre, iza i saffi powinnismy na porodowce lezec ehheh wy piszecie ze w nocy spac nie mozecie bo was wszystko boli a ja....nie moge bo ciagle mam jakies koszmary, dzis mi sie snilo cala noc ze robilam zestawy maturalne z moimi maturzytkami-wiec wybaczcie ale po calej nocy pracowania zmeczona jestem jak cholera...hihihihi
ogolnie to dobrze ze tydzien sie konczy bo strasznie zabiegana bylam, a dzisiaj USG wiec prosze o &&&&&& i chyba pojedziemy w koncu na zakupy dla maluszka i dla mnie:)

dzień dobry!

ojjj marta no to snów nie zazdroszczę :/ no ale niedługo będziesz śniła o zmienianiu pieluch ;) i oczywiście trzymamy kciuki za dzisiejsze usg &&&&&!!

no i rzeczywiście, za 2 miesiące formalnie powinnyśmy zacząć się rozpakowywać!!! chociaż na pewno ktoś wyjdzie przed szereg ;)

reklama
Do góry