reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Tak Zolziku masz rolę forumowego pocieszyciela :) Tak sobie myślę że skoro Wy się dziś spotykacie to tutaj tak pusto i cicho będzie ....dobrze ża mam dziś masę roboty bo łatwiej mi będzie pogodzić się z tym że nie mogę Was zobaczyć!

A to nie dziś prima aprylis?

reklama
hehehe no to się uśmiała no. Chyba tak to nie będzie, chyba że wszystkie uznają że to spotkanie to żart i żadna z domu nie wyjdzie :-D

Ej, nie żartujcie! Silva jeszcze dziś pisała, że jedzie :-p
A ja mam teraz gorszy problem... Nie widział ktoś moich cążek do skórek? Zagięła mi się jedna i boli, a nie mam czym obciąć :-p

Hej Brzucholinki! Ja dopiero co wstałam, wczoraj malowaliśmy pokój, i byłam padnięta, dzisiaj układam wszystko na swoje miejsce w miarę swoich możliwości oczywiście...pogoda brzydka....pada deszcze ale wiosenny deszczyk dobrze zrobi roślinkom.

Warszawianki.... życzę Wam udanego spotkania....i liczę nie tylko ja napewno na fotki i relację ze spotkania...szkoda że mnie tam nie będzie z Wami :(

Larvunia Cinamon....zdróweczka dla Waszych pociech

Ironia...będzie dobrze...nie ma innej opcji...3mam kciukiz za Twojego Benjaminka

Witam się i ja :)

Kobiety stolicy ja tez Wam życzę udanego spotkania i liczę na obszerną relację wraz z dokumentacją fotograficzną po.

Cinamon, Larvunia ja wierzę, że ten najbardziej zdradliwy chorobowo okres własnie się kończy, że teraz już tylko będzie ciepło i bezchorobowo. Trzymak kciuki żeby to były ostatnie podrygi choróbsk u Waszych dzieciaczków.

Ironia skoro wiekszośc badań wyszła ok (rozumiem że usg było robione 3 razy i tym ostatnim okazało się, że coś może nie grać?), to nie zamartwiaj się kobieto na zapas. Poza tym mając teraz jakieś sygnały, w razie czego będziesz uczulona na konkretne badania po porodzie. Ja wierzę, że nie będą one potrzebne i wszystko z Benia serduszkiem jest dobrze.

Kuma jak Twoje wrażenia ze szkoły?

Cześć Wam w ten zimny, deszczowy żartobliwy dzień!

Mnie dziś tak plecy bolą... że nie mogę nawet przy kompie siedzieć! Więc pewnie cały dzień będę leżakować. :wściekła/y:

Moja Teściowa ma dziś urodziny (62l) :szok: eh... a ja jestem jakaś humorzasta!

Zazdroszczę WARSZAWIANKĄ dzisiejszego spotkania- też chce!!!!!! :tak:;-)
czekam na relację i fotki!

Muszę iść na zakupy... Ale jest tak zimno że nawet mi się dupy nie chce ruszyć...

Mąż pojechał z moim Tatą na "robote" (Tata daje mu trochę zarobić- kochany Staruszek) :-)
więc ja mam dzień dla siebie...

I co mam z sobą począć?!

Miłego dnia i więcej słońca!

reklama
Hej
Ja dziś mniej więcej wyspana...jakoś wstawałam tylko 2 razy a nie 4 i plecy mniej bolały!
U mnie pogoda też nieładna, jest pochmurno ale ciepło.
Warszawianki ja też życzę udanego spotkania!!! Szkoda, że mam tak daleko :-(. Chyba najbliżej do Larvuni mam :-)
Zaczął się kwiecień i teraz każda z nas będzie czekala na swoją datę aby powiedzieć...ZOSTAŁY MI DWA MIESIĄCE!!!!....a potem to już końcowe odliczanie :-)
Jutro i pojutrze ma być piękna pogoda i ponad 20 stopni więc na spacery dziewczyny!!!! Ja dopiero w niedzielę, bo mój M wujechał i wraca dopiero jutro wieczorem.
Buziaki dla Was i Miłego Piątku życzę!

Do góry