asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
larvunia, miałam gościdzisiaj mi 31 stuknęło
robiłam paszteciki, ciacho, same dobre rzeczy. Cóż, jeśli i tak skończyło się jak zwykle
![]()
W pierwszej ciąży (2000 rok) też nie miałam tych badan, ale już z Jaśkiem w 2007 miałam i teraz też... Dobrze, że coś idzie w dobrym kierunkuzebrra czyli idziemy z postepem .Pamietam ze kiedy Olka rodziłam ani w ciaży ani w szpitalu(lezałam kilkakrotnie przed porodem) nie wykonywano badan na obecnosc hiv.Zastanawiałam sie wtedy ze to dziwne,porod nosi za soba ryzyko dla poloznej ktora odbiera ze np.moze byc zarazona od np.nieszczerej pacjentki lub nieswiadomej pacjentki.
Super, że znalazłaś lekarza godnego zaufania! Niezły numer z bliźniakami, przerażająca niekompetencja...No a ja jestem bardzo zadowolona... już znalazłam gineklologa;-);-)
Trzymam kciuki za wizytę!Ja odliczam do czwartku - mam wizytę ok 17-ej... boję się jak diabli ale pamiętam mam myśleć tylko pozytywnie
Poza tym strasznie rozkojarzona jestem, ostatnio panierowałam kotlety i jednocześnie smażyłam i wrzuciłam surowy schabik na patelnięszok
![]()
Kciuki!!!W poniedziałek mam wizytę i pierwsze usg to się dowiem co i jak
Agabre sto lat kobietko!!! Buziak dla Ciebie!dzisiaj mi 31 stuknęło![]()
Super, lubię czytać takie dobre wieści!Ja jestem po wizycie i bardzo się cieszę, że poszłam do tego lekarza. Pan doktor zapisał sobie wszystkie informacje o moich ciążach, zlecił zrobić pare badań prywatnie a do tego za 4 tygodnie mam USG (dokładnie 18.11). Powinno to być usg przezierności karkowej. Mam nadal brać duphaston ale odstawić no-spę i hydroxyzynę, no i mam nie leżeć. Mam odpoczywać, nie przemęczać się, nie dźwigać ale plackiem nie leżećNajważniejsze jest to, że dr zrobił mi USG
Fasolinka ma 1,8cm. Chciałabym Wam wkleić tę cudną foteczkę ale jestem zielona i nie bardzo wiem jak...
Z tej radości dzisiaj od lekarza poleciałam na zakupy![]()
Witaj PoziomkuWitam wszystkich serdecznie,ja mam termin na 21 czerwca))jak na razie to dokucza mi bol piersi i lekie bole podbrzusza,oraz sennosc.Ciagle sie martwie,tak bardzo chce,aby bylo wszystko ok.jeszcze nie bylam u lekarza,bo mieszkam w Anglii,a wizyte w polsce mam na 5 listopada.