reklama
Dzastina222
Czekam..
Larvunia oczywiście że ci pozazdrościłyśmy bo nam slinka leci a mi na mdłości pomaga zielony winogron i wszystko co kwaśnie. Dzisiaj bym sobie krokiety zjadła...ale!! Zadzwonie do M żeby kupił kapuste kiszoną i ser to będe smażyć do 1 w nocy ja taka głupia jestem. Chce mi się czegoś...pichce i pichce zjem 1 i będę pękać he he he... ale mój syn jutro ma urodzinki .... Czaruś kończy 3 latka...więc objem się po pachy... najpierw najem się krokietów później na to zarzucę torta popiję herbata i bedzie git
wiecie co mi jeszcze ciekawego ten lekarz powiedział??? że brzuch mnie boli bo mam macice w tyłozgięciu i najlepszym lekarstwem jest leżenie na brzuchu!!! Byłam w szoku... powiedział że jak mnie boli brzuch to żebym się położyła na brzuchu i poleżała i mi przejdzie;-)
wiecie co mi jeszcze ciekawego ten lekarz powiedział??? że brzuch mnie boli bo mam macice w tyłozgięciu i najlepszym lekarstwem jest leżenie na brzuchu!!! Byłam w szoku... powiedział że jak mnie boli brzuch to żebym się położyła na brzuchu i poleżała i mi przejdzie;-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
ale macie tempo kobietki
Doris - dzidzia ma 1 cm (mały wielkoludek) super
* co do nacinania - to też nie było tematu rach ciach i po sprawie - szczerze to najgorzej wspominam szycie... ale to było tak daaaaaaaawno bo prawie 4 lata temu rany. Ból zapomina się ekspresowo i szczerze nie myślę jeszcze o tym czerwcowym Popieram Zebrre powinnyśmy myśleć tylko pozytywnie.
Ja tak myślę dopiero od tygodnia, wcześniej straszne przeżywałam schizy... że coś się wydarzy :-no: teraz jest lepiej, cieszę się i już nie dołuję ;-) przynajmniej się staram
Larvunia - chyba żartujesz z tym mdleniem... biedaku
Ogitu - ja się pobeczałam ostatnio na reklamie
witaj agniesiar ja też dostaję luteinę od samego początku (w razie "W") czyli od 5 tygodnia 2razy dopochwowo - wstępnie do 12 tygodnia.
larvunia, zebra - ja mam ten komfort, że mam córę, do przedszkola rajstopy + spodnie, a na miejscu zostają rajstopki + spódniczka (która czeka w przedszkolu) mam komfort nie )
Izabela - musi być dobrze...
Dżastina - świetnie że już po wizycie - przynajmniej spokojniejsza jesteś
Ja odliczam do czwartku - mam wizytę ok 17-ej... boję się jak diabli ale pamiętam mam myśleć tylko pozytywnie
Co do mdłości to przechodziło mi po napiciu się sprite :-) już nie pomaga... ale trochę mniej mnie muli - dobre i co na chwilę
Poza tym strasznie rozkojarzona jestem, ostatnio panierowałam kotlety i jednocześnie smażyłam i wrzuciłam surowy schabik na patelnię szok
wszystkiego najlepszego i spokojnej nocy
Doris - dzidzia ma 1 cm (mały wielkoludek) super
* co do nacinania - to też nie było tematu rach ciach i po sprawie - szczerze to najgorzej wspominam szycie... ale to było tak daaaaaaaawno bo prawie 4 lata temu rany. Ból zapomina się ekspresowo i szczerze nie myślę jeszcze o tym czerwcowym Popieram Zebrre powinnyśmy myśleć tylko pozytywnie.
Ja tak myślę dopiero od tygodnia, wcześniej straszne przeżywałam schizy... że coś się wydarzy :-no: teraz jest lepiej, cieszę się i już nie dołuję ;-) przynajmniej się staram
Larvunia - chyba żartujesz z tym mdleniem... biedaku
Ogitu - ja się pobeczałam ostatnio na reklamie
witaj agniesiar ja też dostaję luteinę od samego początku (w razie "W") czyli od 5 tygodnia 2razy dopochwowo - wstępnie do 12 tygodnia.
larvunia, zebra - ja mam ten komfort, że mam córę, do przedszkola rajstopy + spodnie, a na miejscu zostają rajstopki + spódniczka (która czeka w przedszkolu) mam komfort nie )
Izabela - musi być dobrze...
Dżastina - świetnie że już po wizycie - przynajmniej spokojniejsza jesteś
Ja odliczam do czwartku - mam wizytę ok 17-ej... boję się jak diabli ale pamiętam mam myśleć tylko pozytywnie
Co do mdłości to przechodziło mi po napiciu się sprite :-) już nie pomaga... ale trochę mniej mnie muli - dobre i co na chwilę
Poza tym strasznie rozkojarzona jestem, ostatnio panierowałam kotlety i jednocześnie smażyłam i wrzuciłam surowy schabik na patelnię szok
wszystkiego najlepszego i spokojnej nocy
Ja znowu dziewczyny przelotem,chciałam sie zapytac czy macie może nadal bole podbrzusza takie jak na miesiacke.Było tu troche na ten temat mowione ,wcześniej.Ja mam tak od paru dni,to nie jest takie uciażliwe ale biore no-spe wtedy jak boli.
Mnie też boli - raz mocniej, raz słabiej. Staram się dużo leżeć i jak boli bardzo to biorę no spę. Zazwyczaj pomaga. Też myślę, że dopóki nie ma plamień, nie należy specjalnie się tym martwić. Mój gin powiedział, że to normalne.
larvunia, miałam gości dzisiaj mi 31 stuknęło robiłam paszteciki, ciacho, same dobre rzeczy. Cóż, jeśli i tak skończyło się jak zwykle
oj, to wszystkiego naj!!! mnie 31 stuknęło też w tym roku, 29 września ;-)
tusenfryd18
Fanka BB :)
agabre wszystkiego najlepszegoZobacz załącznik 294230
larvunia wkancu nie pojechalam do sklepu po lody bo znajomi przyszli a nadal mam smaka,ale dzieki za zaproszenie.
dagamit dziękuje za pocieszenie,nie miałam tych boli na poczatku,dlatego jak one teraz doszły zaczynam się zastanawiac i wymyślac.
larvunia wkancu nie pojechalam do sklepu po lody bo znajomi przyszli a nadal mam smaka,ale dzieki za zaproszenie.
dagamit dziękuje za pocieszenie,nie miałam tych boli na poczatku,dlatego jak one teraz doszły zaczynam się zastanawiac i wymyślac.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
larvunia, miałam gości dzisiaj mi 31 stuknęło robiłam paszteciki, ciacho, same dobre rzeczy. Cóż, jeśli i tak skończyło się jak zwykle
Wszystkiego Najlepszego!!!!!
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
dołączam się do życzeń ja dokładnie miesiąc temu 30