reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

oj tam oj tam justynka, jakbyś miała taki problem refluksowy, zmusiliby cie do picia siemienia, a nawet z przyjemnością sama byś piła czując po tym ulgę ;) :p Ja nie chciałam tego nigdy nawet spróbowac bo babcia mówiła ze to takie obrzydliwe i do tego wyglądało ... blehhh... ale w końcu mnie przekonali i lekarze i rodzinka i mi tak zasmakowało, że czasem sobie w ciągu dnia nawet to popijam jak mnie ochota najdzie :D

reklama
trasia - filmik rewelacja :-D:-D:-D

larvunia - ty sama pojedziesz szok :szok:

Doris - najlepszego dla męża :-)

Doggi współczuje nocki, wiem coś o tym :-(

zołza tylko ja chyba to miałam po tej kilkudniowej pracy przy kompie z moim bratem, ale jak na razie sie zapowiada wszystko dobrze i mój ból i skurcze bedą (mam nadxzieję) wynagrodzone. Jak sie uda to napisze o co chodzi - nie chce zapeszać.

larvunia ja sie nie znam na pitach, zawsze swój jakoś zrobie ale nic poza tym

Misai, kup siemię takie sproszkowane i je zalewaj wodą gorącą (najgorsze jest to niezmielone) wtedy nie wyjdzie Ci jeden wielki glut ale taki jakby kisielek . Ja do tego dolewam soku (domowej roboty) i jest nawet dobre!

ja kupuję taki podwójnie oddolejony i taki proszek to jest.. i na prawde nie można się dac zrazic temu jak wygląda, a nie jest to jakas rewelacja... ale naprawdę skuteczne :) I jak pomaga na zaparcia ;)

;( ;( ;( A w poznaniu jest szaro i ponuro i blehhhh... Nawet kropiło z pół h przed chwilą :( Niegodziwa pogoda... A ja miałam taaakie plany...
Mąż wróci ze szkółki niedzielnej, pojedziemy do moich rodziców do Puszczykowa pójdziemy na spacer nad zakole warty oczywiście słońce praży, ja w krótkim rękawku jak wczoraj... a tu... PUPA !! Zimnica jest na dworze... Ale jutro MA byc ładnie i mówię to JA !!

Hejka:)
Larvunia ja ma podobny problem z kim zostawię Emilkę jak zacznę rodzić w ciągu dnia, wszyscy pracują i pewnie D. będzie musiał z nią zostać a ja rodzić sama buuuuuu:no2:
Zolza cieszę się, że kasa doszła, humorek widzę rewelacja i jest git:laugh2:
Doris wszystkiego najlepszego dla męża
Setana, Misialina u mnie zgaga na razie uciekła w siną dal, unikam mocno przyprawionych dań i słodyczy

Ja dziś znow cała noc nie przespana, zasnęłam o 3ej, za chwile obudziła mnie burza z piorunami, jak znów zasnęłam to z prysznica zaczęła woda lecieć, to była juz 7, no prawie sie pobeczałam bo o 9 Emila wstała. Chodzę jak zombie:baffled:

Zaraz zabieram się za gołąbki bez zawijania i muszę jakoś Emilki kołdrę wyprać bo w nocy za siusiała:confused2:

reklama
Kati, to o nic nie pytam i trzymam kciuki! :-)

Dubeltówka, gołąbki bez zawijania - kotlety kapuściane, czy ćwiartki kapusi przekładane mięskiem? :-) A może jeszcze coś innego?

Doggi, to wpadaj do stolicy - mamy słonko :-)

Do góry