reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Doggi mój gin właśnie sugerował, że to może być przepuklina. Rozumiem, że nic się z tym nie robi tylko trzeba jakoś żyć?
Właśnie koleżanka mi mówiła żebym spróbowała siemie lniane. Wczoraj sobie zrobiłam pierwszy raz. Zmieliłam w młynku do kawy, a potem zagotowałam. Piłam tego gluta, nie powiem bo przyniosło ulgę ale niestety też chwilowo...

Katamisz no ja myślę, że czas najwyższy się spotkać, bo umawiamy się już, hoho. Może przyszły tydzień? Wybieram się pare razy do centum na poczatku tygodnia, tylko nie wiem jak z pogodą?

Kuma moja koleżanka tam chodziła i sobie chwaliła. Ja zapisałam się poza tą szkołą w szpitalu na Dyrekcyjnej do Centrum Przyjaznego Matce i Dziecku, tam główne prowadzące są z kamieńskiego i Brochowa. Ty jesteś już zdecydowana na Kamieńskiego?

Setana to dobrze słyszę jakąś dobrą opinię bo ja jestem zestresowana czy nie będę żałować wyboru. A co do Kamieńskiego to raczej na 100% procent. W ostateczności Brochów.

Doggi mój gin właśnie sugerował, że to może być przepuklina. Rozumiem, że nic się z tym nie robi tylko trzeba jakoś żyć?
Właśnie koleżanka mi mówiła żebym spróbowała siemie lniane. Wczoraj sobie zrobiłam pierwszy raz. Zmieliłam w młynku do kawy, a potem zagotowałam. Piłam tego gluta, nie powiem bo przyniosło ulgę ale niestety też chwilowo...
No niestety tak jak mówisz, to jest i z tym generalnie nic się nie robi :/ pijąc systematycznie siemię powinnaś poczuc lekką poprawę... No i niestety dieta :/ Nie smazone, nie ostre, mleka i przetwory spoko bo neutralizują kwasy... Pociesze Cię, że jest źle źle źle ale potem się poprawia :) I dośc długo jest nawet spoko :) Ale z siemieniem powinnaś się zaprzyjaźnic, pic sobie rano na czczo i to ci osłoni żołądek :)

witam mamuski! U nas kropi deszcz :( Wlasnie wrocilam z pracy i zaraz ide na fizjoterapie - ciekawa jestem co mi tam bedzie robic. Maluszek wczoraj sie obrocil i takie mam fale na brzuchu, ze az strach patrzec, ale na szczescie odszedl bol w dole brzucha. Mlego dnia Wam wszystkim zycze!

reklama
Do góry